kızlar cuma sabah 9:00 da histereskopi olacak.inşaallah sorunsuz geçer ve bir an önce tedavime aşlarım hayırlısıyla.sonuçaların temiz çıkmasını ümit ediyorum.dualarınızı bekliyorum.:97:
bende sabahdan beri birinin ne yaptın doktora gittin mi ne var ne yokk demesini bekliyorum soran yokk
canlarim beniim valla kalabalikya karisip gitmis ben zaten yeni gecmisten geliyorum oku oku bitmedi...nasilsiniz????ayyy sormazmiyiz kizz valla gormedim
ben iyiyimm çok şükürrr
amin sönmezcim inş.evet hakkımızda hayırlısı.seninde problemsiz geçer inş.seyyancım inşallah sonucun temiz çıkar canım..doktorum banada histeroskopi yapacak 2 ay sonra .....hakkımızda hayırlısı...
yazmazmıyım.daha aileden annem hariç bilen yok.ama burda paylaşıyorum.sizler aile gibi oldunuz.dualarımız seninle inşallah hayırlı sonuçlarını yazarsın ALLAH YARDIMCIN OLSUN BİRAN ÖNCE HAYIRLISIYLA BEBİŞİNE KAVVUŞTURSUN İNŞ
genel anestezi olacak canım.doktor ağrılı olur dayanamazsın dedi.zaten ben de öyle istiyordum.ayy canim ya nasilsin nasil gidiyor hersey yolundami benim bugun kafam okadar doluki anlatamam ayni kazan gibi
hayirlisi olsun canim anestezi almayacaksan muhakkak agri kesici ic iki saat once
hatırlatırım canım inş.canım perşembe günü tekrar hatırlat olur mu??
ben iyiyimm çok şükürrr
ohhhh beeee rahatladımm:)))sabahdan beri bekliyorumm ayyy soracakmısınız dieee:))
ah bu beklentilerr ahhhh
bende aynı vallaa bekliyoruzz bakalımm adett olacak gibide bir his yok :))
ne gelen ne gidenn sadece cok affedersiniz ama akıntıoluyorrr malumm yerlerr şiş durumdaaa feci hemdee
bi kaç gün daha beklimm diyorum bakalım ne olacakkk
maziye bir baktimda ne kadar konusmusunuz hepi topu bugun gunduz girmedimgeçmişten gelen kadın, hoşgeldin:)
nekadarzor, sen de regl misin?
iyi aksamlaaaarnasilsiniz bi girip bi cikiyorum bende
maziye bir baktimda ne kadar konusmusunuz hepi topu bugun gunduz girmedim
evet cnm yaa nedir anlamadimki negatiften buyana hala regl oluyorum 10 gun oldu ama galiba bi bakiyim daha bakmadim..ama boylede rahatsiz oluyorum yaa namazimi kilamiyorum ama ozure giriyor demi??
iyiz cnm sen nasilsin
ben biyandan dizi izliyorummm:))))karadayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?