Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar cuma sabah 9:00 da histereskopi olacak.inşaallah sorunsuz geçer ve bir an önce tedavime aşlarım hayırlısıyla.sonuçaların temiz çıkmasını ümit ediyorum.dualarınızı bekliyorum.:97:

canım perşembe günü tekrar hatırlat olur mu??

bende sabahdan beri birinin ne yaptın doktora gittin mi ne var ne yokk demesini bekliyorum soran yokk

canım valla doğru söylüyorsun.bazen dikkatsiz mi oluyoruz ne?utandım kendi adıma.eeeeee anlat bakalım nasıl gidiyor..

ohhhh beeee rahatladımm:)))sabahdan beri bekliyorumm ayyy soracakmısınız dieee:))

ah bu beklentilerr ahhhh

bende aynı vallaa bekliyoruzz bakalımm adett olacak gibide bir his yok :))

ne gelen ne gidenn sadece cok affedersiniz ama akıntı oluyorrr malumm yerlerr şiş durumdaaa feci hemdee

bi kaç gün daha beklimm diyorum bakalım ne olacakkk

seyyancım inşallah sonucun temiz çıkar canım..doktorum banada histeroskopi yapacak 2 ay sonra .....hakkımızda hayırlısı...
amin sönmezcim inş.evet hakkımızda hayırlısı.seninde problemsiz geçer inş.
dualarımız seninle inşallah hayırlı sonuçlarını yazarsın ALLAH YARDIMCIN OLSUN BİRAN ÖNCE HAYIRLISIYLA BEBİŞİNE KAVVUŞTURSUN İNŞ
yazmazmıyım.daha aileden annem hariç bilen yok.ama burda paylaşıyorum.sizler aile gibi oldunuz.
ayy canim ya nasilsin nasil gidiyor hersey yolundami benim bugun kafam okadar doluki anlatamam ayni kazan gibi

hayirlisi olsun canim anestezi almayacaksan muhakkak agri kesici ic iki saat once
genel anestezi olacak canım.doktor ağrılı olur dayanamazsın dedi.zaten ben de öyle istiyordum.
canım perşembe günü tekrar hatırlat olur mu??
hatırlatırım canım inş.
ben iyiyimm çok şükürrr

Allah iyiliğini arttırsın canım.daha da iyi olacağın günler yakındır inşaallah.

hadi bakalım hayırlısı

kızlar niye yazmıyosunuz ya????
ben çıkıyorum. aeo iyi geceler

geçmişten gelen kadın, hoşgeldin:)
maziye bir baktimda ne kadar konusmusunuz hepi topu bugun gunduz girmedim
nekadarzor, sen de regl misin?

evet cnm yaa nedir anlamadimki negatiften buyana hala regl oluyorum 10 gun oldu ama galiba bi bakiyim daha bakmadim..ama boylede rahatsiz oluyorum yaa namazimi kilamiyorum ama ozure giriyor demi??

evet canım özüre giriyor. kılabilirsin o zaman.
bu sefer gerçekten gidiyorum. aeo

kızlarr kelebeğin rüyasını izledinizmiii???

dün gidelimm dedik tıklımm tıklımm yer bulamadık geri döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…