dur gitmekızlar niye yazmıyosunuz ya????
ben çıkıyorum. aeo iyi geceler
iyi aksamlaaaarnasilsiniz bi girip bi cikiyorum bende
bizde yeteksiz bakiyoruz esimbakiyo bende arada bakiyomus gibi yapiyorum..
kızlarr kelebeğin rüyasını izledinizmiii???
dün gidelimm dedik tıklımm tıklımm yer bulamadık geri döndük
guzelmi film kim oynuyor..avrupayada gelir yakinda adini duydum ama fragmanini gormedim
dur gitmeiletişim kopukluğu var bu akşam.nazaramı geldik ne:44:
iyiyiz canım sen nasılsın
akşamları bir aralar hep kitap okurdumm şimdilerde dizilere dadandımm :))
valla güzel diyolar yılmaz erdoğan belçim erdoğan ve behlül:)))
en son hükümet kadına gitiim tafsiye ederim güzeldi
kızlar bu adet olamamama olayını innanılmaz taktım doktora gitsem doktor çok umursamayabilir çünkü henüz bir kaç gün geçti kist felan olmasın rüyamda gördümm kistlerr engel oluyormuş adet olmama(
acaba polikist over mi oldum zaten belirtilerim hat safhadaydı yaa çok kötyüüm ben işin şakasındayım ama içim içimi yiyor tam 3 tane test yaptım illa çıkardı birinden birinde bebeiş yokk o kesinnn az daha beklimm gideyimm baakalımm ne dicekkk İNŞALLAH KİSTTT YOKTUR YARABBİMM o kadar strese girdim ki..sölediğim insanların hepsi stres geçikmesi hamilelik olsa testte illaki çıkardı diolar ama doktorunda önemsemeyeceği bir gecikme yaşıyorum ufff yaaa ne yapacam ben
cnm yaa bi kanda baktirsan..daha oncede dedim ama gene diyim..benim bi tanidigim var kadin adet olmamis test negatiff negatiffff kanda bakiyolarki hamile..diyoki bebek kac aylik olmus demiski bi test yapayim nasilmis bu cizgi bakiyim demis yok negatiff diyor hamileyim bebek hareket ediyor ama test negatiff diyor megerse onun idrarinda cikmiyomus hic bi sekilde kandan biliniyomus onun gebeligi...oyuzden hani adette olmadinya..bi baktirsanmi hem rahatlarsin varsa var yoksa yok dersin rahatlarsin cnm..insallah kistin felan yoktur ruyada kafana cok taktin sen bunu o yuzden bilinc altina islemistir
yok canım diğer hamileliğimde öncesinde bile çıkmıştı benim:)ama şimdi yokk polikist over die bir rahatsızlık var sanırım o ilerledi zaten başlangıcı mevcuttu ilerlermiş olurr zaten uzatmayacam doktora gidecem ben istiyorum ki doğal adet olayım ilaçla söktürülmesin ama mecburen gidecem
kızlar bu adet olamamama olayını innanılmaz taktım doktora gitsem doktor çok umursamayabilir çünkü henüz bir kaç gün geçti kist felan olmasın rüyamda gördümm kistlerr engel oluyormuş adet olmama(
acaba polikist over mi oldum zaten belirtilerim hat safhadaydı yaa çok kötyüüm ben işin şakasındayım ama içim içimi yiyor tam 3 tane test yaptım illa çıkardı birinden birinde bebeiş yokk o kesinnn az daha beklimm gideyimm baakalımm ne dicekkk İNŞALLAH KİSTTT YOKTUR YARABBİMM o kadar strese girdim ki..sölediğim insanların hepsi stres geçikmesi hamilelik olsa testte illaki çıkardı diolar ama doktorunda önemsemeyeceği bir gecikme yaşıyorum ufff yaaa ne yapacam ben
esmaa hosgeldiiin...prensesimiz nasil obur bebek hala biseyler yiyomuu..ne tatli yaaaa......seyyencim cnm o senin olacagin sey hitoroskopie miydi tam bilemedim,rahim icine sivi verip bakiyolar omu??ben ondan oldum galiba ama adi baska bilemedim ondan
bir kaç gün geçtiyse henüz biraz daha bekle ve test yap.eğer yoksada doktora bir görün.ama strestende olabilir tatlım.bebiş yok o kesin demişsin ama bence kesin değil biraz bekle canım.kafana da takıp stres yapma.
canım rahim filmiyle karıştırdın sen heralde bu daha detaylı.anestezi altında olacak detaylı inceleme.bir sorun gözükürse hemen müdahale edilebilecek.sıvı verilerek bakılan rahim filmi.ondan da olduydum.yok yok bende
benim oldugumdada anestezi verildi hatta karnimdan delik acmislar tupumu acmaya calismislar acilmamis...boylemi olucak seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?