Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

akşamları bir aralar hep kitap okurdumm şimdilerde dizilere dadandımm :))

bende severim okumayi transferde sonucu beklerken okudum gene..ama bu aralar okuyunca ruhum daraliyor sanki...yeni bi kitap hediye aldim efendimizin anneleri isimli ama daha sayfayi bile cevirmedim...adetimin gecmesini ve bir ana once en buyuk kitabi kurani okumak istiyorum...daraldim sanki

kızlar bu adet olamamama olayını innanılmaz taktım doktora gitsem doktor çok umursamayabilir çünkü henüz bir kaç gün geçti kist felan olmasın rüyamda gördümm kistlerr engel oluyormuş adet olmama(

acaba polikist over mi oldum zaten belirtilerim hat safhadaydı yaa çok kötyüüm ben işin şakasındayım ama içim içimi yiyor tam 3 tane test yaptım illa çıkardı birinden birinde bebeiş yokk o kesinnn az daha beklimm gideyimm baakalımm ne dicekkk İNŞALLAH KİSTTT YOKTUR YARABBİMM o kadar strese girdim ki..sölediğim insanların hepsi stres geçikmesi hamilelik olsa testte illaki çıkardı diolar ama doktorunda önemsemeyeceği bir gecikme yaşıyorum ufff yaaa ne yapacam ben

valla güzel diyolar yılmaz erdoğan belçim erdoğan ve behlül:)))

en son hükümet kadına gitiim tafsiye ederim güzeldi

evet hukumet kadini gordum ama buraya daha gelmedi galiba..komikti demi cok severim komedi,korku,filmlerini,bide acikli lari...hele meyrik diye bi film vardi bilmeme baktinmi ona hep cok aglarim cocugu olmuyorda sonra oluyor meyrik oluyor..cooook acikli kiz hep agliyor

cnm yaa bi kanda baktirsan..daha oncede dedim ama gene diyim..benim bi tanidigim var kadin adet olmamis test negatiff negatiffff kanda bakiyolarki hamile..diyoki bebek kac aylik olmus demiski bi test yapayim nasilmis bu cizgi bakiyim demis yok negatiff diyor hamileyim bebek hareket ediyor ama test negatiff diyor megerse onun idrarinda cikmiyomus hic bi sekilde kandan biliniyomus onun gebeligi...oyuzden hani adette olmadinya..bi baktirsanmi hem rahatlarsin varsa var yoksa yok dersin rahatlarsin cnm..insallah kistin felan yoktur ruyada kafana cok taktin sen bunu o yuzden bilinc altina islemistir

kızlar ben gidiyorum korkulu rüyalar görmeyee...(iyi geceler dostlarr umarım yarine çöüzülürümm kurtulurum bu strestennn

muhatttt çalışmalara başladınmı kızz yetişecem sana az kaldı :)))

yok canım diğer hamileliğimde öncesinde bile çıkmıştı benim:)ama şimdi yokk polikist over die bir rahatsızlık var sanırım o ilerledi zaten başlangıcı mevcuttu ilerlermiş olurr zaten uzatmayacam doktora gidecem ben istiyorum ki doğal adet olayım ilaçla söktürülmesin ama mecburen gidecem

esmaa hosgeldiiin...prensesimiz nasil obur bebek hala biseyler yiyomuu..ne tatli yaaaa......seyyencim cnm o senin olacagin sey hitoroskopie miydi tam bilemedim,rahim icine sivi verip bakiyolar omu??ben ondan oldum galiba ama adi baska bilemedim ondan

Allah yardimcin olsun cnm insallah korktugun gibi olmaz..iyi geceler

bir kaç gün geçtiyse henüz biraz daha bekle ve test yap.eğer yoksada doktora bir görün.ama strestende olabilir tatlım.bebiş yok o kesin demişsin ama bence kesin değil biraz bekle canım.kafana da takıp stres yapma.

esmaa hosgeldiiin...prensesimiz nasil obur bebek hala biseyler yiyomuu..ne tatli yaaaa......seyyencim cnm o senin olacagin sey hitoroskopie miydi tam bilemedim,rahim icine sivi verip bakiyolar omu??ben ondan oldum galiba ama adi baska bilemedim ondan

canım rahim filmiyle karıştırdın sen heralde bu daha detaylı.anestezi altında olacak detaylı inceleme.bir sorun gözükürse hemen müdahale edilebilecek.sıvı verilerek bakılan rahim filmi.ondan da olduydum.yok yok bende

kizlar ben gidiyorum bi dus alayim..rahatlayim yatiyim hepiniz opuldunuz...

benim oldugumdada anestezi verildi hatta karnimdan delik acmislar tupumu acmaya calismislar acilmamis...boylemi olucak seninde

kızlar sohbete katılamadım topik açık ama bir taraftan yer gök aşkı izliyorum....öpüldünüz allaha emanet olun iyi geceler...

benim oldugumdada anestezi verildi hatta karnimdan delik acmislar tupumu acmaya calismislar acilmamis...boylemi olucak seninde

evet canım .müdahale gerekirse göbektende açabiliyolar demek.ay inş gerek kalmaz.benim göbek daha önce delindi zaten iki kez.12 delik var.delik deşik oldum valla.inş son olur.

herkese hayirli geceler. bende cikiyorum dogru duzgun bi sohbet edemedik bugun ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…