Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar ben gidiyorum korkulu rüyalar görmeyee...(iyi geceler dostlarr umarım yarine çöüzülürümm kurtulurum bu strestennn

muhatttt çalışmalara başladınmı kızz yetişecem sana az kaldı :)))
kız ne çalışması çürüğe ayrıldım bi süreliğine

benim oldugumdada anestezi verildi hatta karnimdan delik acmislar tupumu acmaya calismislar acilmamis...boylemi olucak seninde

evet canım .müdahale gerekirse göbektende açabiliyolar demek.ay inş gerek kalmaz.benim göbek daha önce delindi zaten iki kez.12 delik var.delik deşik oldum valla.inş son olur.
saolun valla yeterince korktum :S kızlar ya bu kadar kötü mü?

seyyan hoşgeldin, uyku mu tutmadı yoksa gene kulagın mı çınladı

kız ne çalışması çürüğe ayrıldım bi süreliğine

saolun valla yeterince korktum :S kızlar ya bu kadar kötü mü?

kötü falan değil işin espirisi.hem histeroskopi de korkulcak:18: bişi değil.benim delikler laporoskopide açıldı.yani kist ameliyatlarımda.

valla olabilir kesin ssönmezin nazarıdır:)
giderken herkes burda dedi, bütün muhabbet bitti

valla olabilir kesin ssönmezin nazarıdır:)
giderken herkes burda dedi, bütün muhabbet bitti

hasta olduğum için meryem suresini eşim okuyor.bende onu beklerken biraz bakayım dedim.hadi ben çalışmıyorum.yarın uyurum sen niye uykusuz kalıyosun canım benim.yarın böyle olucaksın

hasta olduğum için meryem suresini eşim okuyor.bende onu beklerken biraz bakayım dedim.hadi ben çalışmıyorum.yarın uyurum sen niye uykusuz kalıyosun canım benim.yarın böyle olucaksın

canım ne konuştugunuzu merak ettim topiğe girdim bi yorum yaptım tam çıkıyodum sen geldim,

canım ne konuştugunuzu merak ettim topiğe girdim bi yorum yaptım tam çıkıyodum sen geldim,

seni çekiştirmedik merak etmehadi iyi geceler canım sana.Allah rahatlık versin.hayırlı sabahlara uyan.

eşim nöbetçi olunca bende ara ara geç saatlere kadar giriyordum. bu ay gece mesaisini kaldırdılar çok şükür
canım müsadenle ben de çıkayım.herif sabah erken hazır olsun kahvaltı dedi :S

eşim gececiyken bende uyumam.kormuyorum ama huzursuz oluyorum onsuz.zor çok zor...nasıl moralin biraz toparladınmı???????????????

Aynen canım ya,bende eşimi Sabah Namazına kaldırıp öyle uykuya dalıyorum anca :26:

En son burdayken iyiydim,sonra yine canım sıkılmaya başladı,nazara mı geliyoruz bilmiyom ki Seyyanım,Rabbim ferahlık versin hepimize

eşim nöbetçi olunca bende ara ara geç saatlere kadar giriyordum. bu ay gece mesaisini kaldırdılar çok şükür
canım müsadenle ben de çıkayım.herif sabah erken hazır olsun kahvaltı dedi :S

Hadi gözünüz aydın ozaman

Tamam tatlım görüşmek üzere yarın inşaallah,eksik etme dualarından

Hayırlı geceler,bol bebişli hayırlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…