kız ne çalışması çürüğe ayrıldım bi süreliğinekızlar ben gidiyorum korkulu rüyalar görmeyee...(iyi geceler dostlarr umarım yarine çöüzülürümm kurtulurum bu strestennn
muhatttt çalışmalara başladınmı kızz yetişecem sana az kaldı :)))
benim oldugumdada anestezi verildi hatta karnimdan delik acmislar tupumu acmaya calismislar acilmamis...boylemi olucak seninde
saolun valla yeterince korktum :S kızlar ya bu kadar kötü mü?evet canım .müdahale gerekirse göbektende açabiliyolar demek.ay inş gerek kalmaz.benim göbek daha önce delindi zaten iki kez.12 delik var.delik deşik oldum valla.inş son olur.
seyyan hoşgeldin, uyku mu tutmadı yoksa gene kulagın mı çınladı
uyku tutmadı canım ya.kulağim çınlamadı.
kız ne çalışması çürüğe ayrıldım bi süreliğine
saolun valla yeterince korktum :S kızlar ya bu kadar kötü mü?
bugün muhabbet erken bitmiş
valla olabilir kesin ssönmezin nazarıdır:)
giderken herkes burda dedi, bütün muhabbet bitti
hasta olduğum için meryem suresini eşim okuyor.bende onu beklerken biraz bakayım dedim.hadi ben çalışmıyorum.yarın uyurum sen niye uykusuz kalıyosun canım benim.yarın böyle olucaksın
canım ne konuştugunuzu merak ettimtopiğe girdim bi yorum yaptım tam çıkıyodum sen geldim,
Gidiyonuz mu,ben daha yeni gelmiştim
seni çekiştirmedik merak etmehadi iyi geceler canım sana.Allah rahatlık versin.hayırlı sabahlara uyan.
Gidiyonuz mu,ben daha yeni gelmiştim
senide mi uyku tutmadı......:111:
aminnn canım. Allah kabul etsin duanızı. hayırlı rüyalar gör emi
ama geciktintam uyku kıvamına gelmiştik
sen niye uyumadın bakim.
Bugün eşim nöbetçi,sabaha kadar uyku yok bana
eşim gececiyken bende uyumam.kormuyorum ama huzursuz oluyorum onsuz.zor çok zor...nasıl moralin biraz toparladınmı???????????????
eşim nöbetçi olunca bende ara ara geç saatlere kadar giriyordum. bu ay gece mesaisini kaldırdılar çok şükür
canım müsadenle ben de çıkayım.herif sabah erken hazır olsun kahvaltı dedi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?