Aynen canım ya,bende eşimi Sabah Namazına kaldırıp öyle uykuya dalıyorum anca :26:
En son burdayken iyiydim,sonra yine canım sıkılmaya başladı,nazara mı geliyoruz bilmiyom ki Seyyanım,Rabbim ferahlık versin hepimize
Aynen canım ya,bende eşimi Sabah Namazına kaldırıp öyle uykuya dalıyorum anca :26:
En son burdayken iyiydim,sonra yine canım sıkılmaya başladı,nazara mı geliyoruz bilmiyom ki Seyyanım,Rabbim ferahlık versin hepimize
yaa zor canım bu süreçler.böyle iniş çıkıçlar hepimiz yaşıyoruz.kimimiz kolay atlatıyor,kimimiz daha zor.geçicek bu günlerde Allahın izniyle.aaaaaaaaa morale ihtiyacımız var ya.bu moralle nasıl tutuncak bizim mercimekler.
bak moralim bozuk deyip yarışı unutmayasın sonra
bu arada nekadrzor da rakip oldu haberin olsun
yaa zor canım bu süreçler.böyle iniş çıkıçlar hepimiz yaşıyoruz.kimimiz kolay atlatıyor,kimimiz daha zor.geçicek bu günlerde Allahın izniyle.aaaaaaaaa morale ihtiyacımız var ya.bu moralle nasıl tutuncak bizim mercimekler.
canlar bende çıkıyorum.benim kociş altıbuçukta işe gidecek.eeee altıda kalkıp ona kahvaltı hazırlıcam söz verdim bende.sizi çok öpüyorum.eslemlivacım Allah sana gönül ferahlığı,yürek genişliği versin canım.yarın daha iyi ol tamammı?
şimdik bu yarışta bir bursalı olmazsa olmaz.haydin meydane
canlar bende çıkıyorum.benim kociş altıbuçukta işe gidecek.eeee altıda kalkıp ona kahvaltı hazırlıcam söz verdim bende.sizi çok öpüyorum.eslemlivacım Allah sana gönül ferahlığı,yürek genişliği versin canım.yarın daha iyi ol tamammı?
şimdik bu yarışta bir bursalı olmazsa olmaz.haydin meydane
Allah rahatlık versin canım
eslemliva, bak bitince haber ver aynı başlayalım. malum üçümüzde okuyamaz durumdayız
tatile gitseniz keşke kaplıca, ılıca falan.
sen git de arkadaşlarınla buluşsana
nasılsa sen birinci olamazsın neden olamazsın biliyo musun sırf o buluşmalardan olamazsın
uzun tutun buluşmaları bursalılarrrrrrrrrr
git git sen de git bursaya ama buluşmaya denk getirinTamam canım,haber vericem başlarız beraber nasipse...
Biliyomusun biz zaten kaplıca bölgesindeyizBeklerim sizide,gelin misafirim olun
Niyetimiz kaplıcalara gitmekti ama eşimin başka işleri çıktı,daha belli değil ama Bursayada gidicez belkide
Tamam canım,haber vericem başlarız beraber nasipse...
Biliyomusun biz zaten kaplıca bölgesindeyizBeklerim sizide,gelin misafirim olun
Niyetimiz kaplıcalara gitmekti ama eşimin başka işleri çıktı,daha belli değil ama Bursayada gidicez belkide
git git sen de git bursaya ama buluşmaya denk getirin
şaka maka bursa dedikçe bursa lazfı açılıyor hep
daha da buluşamadık ha senden ötürü.kız sen görürsün.
Ay yani şimdi Muhatcım kıskandırmak gibi olmasın ama gidersem kızlarla görüşürsek,e biz şimdi bol bol fotoda çekiliriz..E çekilmişken sana da gösteririz Kulaklarını çınlatırız bol bol
geleceğin zaman haber et.telefınumu veriyim özelden.
ayyyy aşk olsun. bak buluşun diyorun buluşmaları uzatın hatta diyorum.
ayyyy ne nankör çıktın
kız acaba benim nazarım mı değdi???
valla kötü düşünmedim hatta hoşuma gidiyordu bulıuşmalarınız(yani buluşamadığınız da da hoşuma gidiyor burda iyi muhabbetini yapıyoz:)
üffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaAy yani şimdi Muhatcım kıskandırmak gibi olmasın ama gidersem kızlarla görüşürsek,e biz şimdi bol bol fotoda çekiliriz..E çekilmişken sana da gösteririz Kulaklarını çınlatırız bol bol
bari bu mesajı da özelden yazaydın ne vardı??geleceğin zaman haber et.telefınumu veriyim özelden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?