Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bak moralim bozuk deyip yarışı unutmayasın sonra
bu arada nekadrzor da rakip oldu haberin olsun

yaa zor canım bu süreçler.böyle iniş çıkıçlar hepimiz yaşıyoruz.kimimiz kolay atlatıyor,kimimiz daha zor.geçicek bu günlerde Allahın izniyle.aaaaaaaaa morale ihtiyacımız var ya.bu moralle nasıl tutuncak bizim mercimekler.

tutunsa bile beton gibi olur heralde yüzü gülmez mercimeklerin,
bak bi rahatla,
orlic işten ayrılcam, bi sğre duaları da bırakcam dedi kafasında rahatladı sanırım hamile haberiyle döndü.

bak moralim bozuk deyip yarışı unutmayasın sonra
bu arada nekadrzor da rakip oldu haberin olsun

Yok ya bi geçsin hastalığım bomba olucam bomba,korkun benden geçicem hepinizi

Nekadarzor,hoşgeldin yarışımıza tatlımmm

Dimi ya haklısın,Allah daha büyük sıkıntılar vermesin,haftasonu memlekete gidicez nasipse,ozaman moral depolar gelirim inşaallah.Ozamana kadar toparlansam iyi olacak,annecim babacım iyi görsün beni

canlar bende çıkıyorum.benim kociş altıbuçukta işe gidecek.eeee altıda kalkıp ona kahvaltı hazırlıcam söz verdim bende.sizi çok öpüyorum.eslemlivacım Allah sana gönül ferahlığı,yürek genişliği versin canım.yarın daha iyi ol tamammı?

Seyyanım güzel arkadaşım bende seni öpüyorum,Allaha emanet ol,hayırlı geceler tatlı rüyalar,bol boool bebişli

İnşaallah daha iyi olcam,seviyorum seni,görüşmek üzere

şimdik bu yarışta bir bursalı olmazsa olmaz.haydin meydane

Allah rahatlık versin canım
eslemliva, bak bitince haber ver aynı başlayalım. malum üçümüzde okuyamaz durumdayız
tatile gitseniz keşke kaplıca, ılıca falan.

şimdik bu yarışta bir bursalı olmazsa olmaz.haydin meydane

sen git de arkadaşlarınla buluşsana
nasılsa sen birinci olamazsın neden olamazsın biliyo musun sırf o buluşmalardan olamazsın
uzun tutun buluşmaları bursalılarrrrrrrrrr

Allah rahatlık versin canım
eslemliva, bak bitince haber ver aynı başlayalım. malum üçümüzde okuyamaz durumdayız
tatile gitseniz keşke kaplıca, ılıca falan.

Tamam canım,haber vericem başlarız beraber nasipse...

Biliyomusun biz zaten kaplıca bölgesindeyiz Beklerim sizide,gelin misafirim olun

Niyetimiz kaplıcalara gitmekti ama eşimin başka işleri çıktı,daha belli değil ama Bursayada gidicez belkide

sen git de arkadaşlarınla buluşsana
nasılsa sen birinci olamazsın neden olamazsın biliyo musun sırf o buluşmalardan olamazsın
uzun tutun buluşmaları bursalılarrrrrrrrrr

daha da buluşamadık ha senden ötürü.kız sen görürsün.

git git sen de git bursaya ama buluşmaya denk getirin
şaka maka bursa dedikçe bursa lazfı açılıyor hep

heh heeeeeeeeeeeeeeeeeeeymuhat duymasın:84:

git git sen de git bursaya ama buluşmaya denk getirin
şaka maka bursa dedikçe bursa lazfı açılıyor hep

Ay yani şimdi Muhatcım kıskandırmak gibi olmasın ama gidersem kızlarla görüşürsek,e biz şimdi bol bol fotoda çekiliriz.. E çekilmişken sana da gösteririz Kulaklarını çınlatırız bol bol

daha da buluşamadık ha senden ötürü.kız sen görürsün.

ayyyy aşk olsun. bak buluşun diyorun buluşmaları uzatın hatta diyorum.
ayyyy ne nankör çıktın
kız acaba benim nazarım mı değdi???
valla kötü düşünmedim hatta hoşuma gidiyordu bulıuşmalarınız(yani buluşamadığınız da da hoşuma gidiyor burda iyi muhabbetini yapıyoz:)

geleceğin zaman haber et.telefınumu veriyim özelden.

yaaaa dimi ama bursa da olmasa muhabbet edemicez.bu arada çıkıyorum diyeli 10dk.oldu heralde hala çıkamadım.yok çıkıcam bu sefer kulak çınlamsından uyuyamıcam

üffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa
geleceğin zaman haber et.telefınumu veriyim özelden.
bari bu mesajı da özelden yazaydın ne vardı??
şimdi hadi uyu uyuyabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…