Tamam canım,ay inşaallah görüşmek nasip olur
Seyyancım Muhatcım,tam çıkıcaktınız ben geldim,daha fazla uykunuz kalmanıza gönlüm el vermez canlarım
Çıkacaksanız tutmıyım ben,aşağıda bir ziyaretçi var,arkadaşım giriş yap bekliyorum hehe
üffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa
bari bu mesajı da özelden yazaydın ne vardı??
şimdi hadi uyu uyuyabilirsen
yani bilemicem ben uyurum da sen ne yaparsın artık.rüyanda bursa yı görmeni diliyorum.kız bakarsın bir gün hemşerin çıkar seninde.üzülme.kısmet.üffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa
bari bu mesajı da özelden yazaydın ne vardı??
şimdi hadi uyu uyuyabilirsen
Seyyancım Muhatcım,tam çıkıcaktınız ben geldim,daha fazla uykunuz kalmanıza gönlüm el vermez canlarım
Çıkacaksanız tutmıyım ben,aşağıda bir ziyaretçi var,arkadaşım giriş yap bekliyorum hehe
yani bilemicem ben uyurum da sen ne yaparsın artık.rüyanda bursa yı görmeni diliyorum.kız bakarsın bir gün hemşerin çıkar seninde.üzülme.kısmet.
estağfurullah canım.ama gerçekten yatmalıyım.hadi canlarım öptüm sizi.muhat takma kafana buluşma falan yok.(eslemliva özelden görüşelim)
Kıyamam üzülme;senide fotomontajla ekleriz Muhatcım
Ah canım benim,inşaallah hepinizle görüşmek nasip olur,ne güzel dostluk kurduk böyle Rabbim nazarlardan korusun
yani bilemicem ben uyurum da sen ne yaparsın artık.rüyanda bursa yı görmeni diliyorum.kız bakarsın bir gün hemşerin çıkar seninde.üzülme.kısmet.
estağfurullah canım.ama gerçekten yatmalıyım.hadi canlarım öptüm sizi.muhat takma kafana buluşma falan yok.(eslemliva özelden görüşelim)
siz buluşacagınız zamanı burda bi paylaşın hele
3 gulfü 1 elhamlık işiniz var
kızlar hadi uyuyalım.
canım ayetel kürsiyi oku rabbim evimi malımı canımı ırzımı sana emanet ediyorum, kapıma düşman eli değdirme diye dua ettiğim günler asla kormadan çok emin uyudum.
bu arada kapıma düşman eli değdirme diyordum çok yakın akrabalarım halen evime gelmiş değiladamın aklına acabaaa düşman mı gibi bi düşünce gelmiyor değil
uyuyun hadi. sonra ögle vakti burda olmuyonuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
siz buluşacagınız zamanı burda bi paylaşın hele
3 gulfü 1 elhamlık işiniz var
kızlar hadi uyuyalım.
canım ayetel kürsiyi oku rabbim evimi malımı canımı ırzımı sana emanet ediyorum, kapıma düşman eli değdirme diye dua ettiğim günler asla kormadan çok emin uyudum.
bu arada kapıma düşman eli değdirme diyordum çok yakın akrabalarım halen evime gelmiş değiladamın aklına acabaaa düşman mı gibi bi düşünce gelmiyor değil
uyuyun hadi. sonra ögle vakti burda olmuyonuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Bu gidişle hiç buluşulmayacak desene
Adetliyken okunuyomuydu acaba canım,neyse Salavat falan çekerim bende....Niye olmasın,ne geliyosa en yakınlardan geliyo zaten,dikkat et canım,Rabbim kem gözlerden korusun hepimizin yuvasını
Tamam hadi çıkın madem,yarın öğleden sonra katılırım aranızaBir ziyaretçiyide kaçırdım zaten
Hayırlı geceler kızlar Allaha emanetsiniz
ziyaretçi hala burda kaçırmadın
Allah Allah hadisenize ya.........çıkalım.sizde bende aklım kalıyo hala burdasınız.
Canım yaa heheee,biz çok yaşayalım e mi,vallahi keyfime yerine getirdiniz,sağolunn,hadi hep beraber çıkalım madem
canım inşallah sorunsuz geçecek Şahin bey mi yapacak histeroskopiyikızlar cuma sabah 9:00 da histereskopi olacak.inşaallah sorunsuz geçer ve bir an önce tedavime aşlarım hayırlısıyla.sonuçaların temiz çıkmasını ümit ediyorum.dualarınızı bekliyorum.:97:
ben de ayni durumdayim. 3 gündür aglamaktan gözlerim şişti. sanirim havalarin da etkisi var. bence annenle paylaşmalisin.Canlarım benim iyiki varsınız.Düşünüyorum da burası olmasa napardık acaba?Dediğiniz gibi gerçekten çook çok bunaldım...Dün gündüz yine ağlamıştım baya bi.Annem aradı o sıra,anladı sesimden;numara yaptım gribim diye;ama anlamış yinede...Kaç defa aradı dün,dedim canım sıkkın bunalıyorum anne.Oda dediki,bizde zor zamanlar geçirdik,ben 9 ay gidemedim memlekete,bende çok sıkıldım dedi.Bende dedim ki,ama ben vardım senin yanında;ben hemen olmuşumOysa benim bi bebeğim yok ki,bunu söylemedim ama
Annem takmış kafasına uyuyamamış gece,başıda ağrımış çok.Sabah kahvaltıda babamla konuşmuşlar,demiş Eslem böyle böyle dedi bana.Babamda demişki,istemiyolarsa bebek kendi tercihleri;ama olmuyosa insanlık hali,maddi manevi yanlarındayız her zaman demiş.Bugünde babam aradı,sesin niye öyle kızım dediTemizlik yapıyorum yoruldum baba dedim Ama titriyo sesim,ben aileme dayanamam Konuştuk biraz işte;sonra annemle konuştuk;bana anlattı babamla konuştuklarını...Anlatmadan önce dedi ki,kızım bişe dicem ama korkuyorum kızarsın sinirlenirsin diye dedi,kıyamam ya anneme Dedim tamam söyle sakinim anne,oda anlattı,konuştuk babanla diye...Bende lafı çevirdim;ben dün öylesine dedim sana öyle,benimde çocuğum olur niye olmasın hem,bunu mu taktın yani kafana diye hafifletmeye çalıştım durumu.Annemde olur tabi inşaallah dedi...Dün grip değildin ağladın dimi dedi Hayır griptim dedim
Öyle işte kızlar,elimde değil öyle gerginim ki,engel olamıyorum;benim iyi bi duaya ihtiyacım var sanırım..Şu hastalığım bi geçsin,belki hatimlerime devam edince azalır stresim.Şimdi bişeyde okuyamıyorum ya,daha çok sıkılıyorum.Rabbim hepimizin yari yardımcısı olsun,çok zormuş çok
doğru canim piyasadakilerin en iyisi folic plus ve günde 3 tane alman gerekli.bu arada ben folikasit için foliplus aldım.elevit vitamin takviyesi folikasit oranı çok düşük işinize yaramaz dedi eczacımız.doktorlar genelde gebelik için foliplus veriyormuş
ayni seyi ben de kizima yapmaya çalisiyorum ama bu yaşta o kadar inatçilar ki zorlayip sğutmayayim diye biraz askiya aldim. insallah sizinkilerde doğar o yaşlara gelir de dini egitimlerini de konuşuruz.ben zaten diyorum ya gelmiyosa eger daha olgunlaşmamıştır orda ders alıyordur diye:)
doğurup büyüttükten sonra hayırsız olup, hayırlı olsun, yuvası dağılmasın, kimsenin canını yakmasın diye dua etmektense o doğmadan bütün bu duaları etmek daha iyi demi:)
senin hastalığın ne zaman bitiyor? yarışalım valla:)
hamile kalayım bi 13. haftan itibaren sesli sesli kuran okuyup hatmedecem o dogmadan. 13. hafta ruh üfleniyormuş.
büyüsün az bi hemen kuran ve mental dersine başlatacam. 4 yaşından sonra elimden ne geliyorsa iyi insan olması için yapacam.
ben ahirette nasıl bakarım peygamberimizin yüzüne. o kadar dua ettin bak bebek nasip oldu onu da böyle mi yetiştirdin ümmeti Muhammet(sav) için derse nasıl bakarım yüzüne,ne yaparım ben o meydanda
mevsim geçişleri direk etken canim. depresyona bile sebep olabiliyor kaldi ki adet düzensizliği yapmasi çok normal.kızlar bu adet olamamama olayını innanılmaz taktım doktora gitsem doktor çok umursamayabilir çünkü henüz bir kaç gün geçti kist felan olmasın rüyamda gördümm kistlerr engel oluyormuş adet olmama(
acaba polikist over mi oldum zaten belirtilerim hat safhadaydı yaa çok kötyüüm ben işin şakasındayım ama içim içimi yiyor tam 3 tane test yaptım illa çıkardı birinden birinde bebeiş yokk o kesinnn az daha beklimm gideyimm baakalımm ne dicekkk İNŞALLAH KİSTTT YOKTUR YARABBİMM o kadar strese girdim ki..sölediğim insanların hepsi stres geçikmesi hamilelik olsa testte illaki çıkardı diolar ama doktorunda önemsemeyeceği bir gecikme yaşıyorum ufff yaaa ne yapacam ben
cnm yaa bi kanda baktirsan..daha oncede dedim ama gene diyim..benim bi tanidigim var kadin adet olmamis test negatiff negatiffff kanda bakiyolarki hamile..diyoki bebek kac aylik olmus demiski bi test yapayim nasilmis bu cizgi bakiyim demis yok negatiff diyor hamileyim bebek hareket ediyor ama test negatiff diyor megerse onun idrarinda cikmiyomus hic bi sekilde kandan biliniyomus onun gebeligi...oyuzden hani adette olmadinya..bi baktirsanmi hem rahatlarsin varsa var yoksa yok dersin rahatlarsin cnm..insallah kistin felan yoktur ruyada kafana cok taktin sen bunu o yuzden bilinc altina islemistir
Slm arkadaşlar ben 1senelik evliyim ve daha çocuğum olmadı
biliyoruz ki zaman geçtikçe evlat sahibi olmak zorlaştı artık herkesin böyle bi sorunu var.açıkçası allahu teala bizleri sınıyor.bizler bu sınavlardan geçerken çeşitli tedavler oluyoruz.başımıza gelen olumsuzluklar karşısında yıpranıyoruz.bu zor sıkıntılı süreçlerden geçerken tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualar eşiliğinde allahtan istememiz bizi bi nebzede olsa rahatlatıp manevi gücümüzü artıracaktır.inanın bu zor süreçlerde srtese girmek yerine rahatlayıp huzur bulmamız gerekiyo ve bunu da ancak dualarla yapabilir..
Fikrim şu== haftada 1 arkadaşa 41 yasini şerif okumak yani cumadan cumaya toplanıp cuma saati bağışlamak ..bağışlamayı ben yapıcam allahın izni ile.. Katılmak isteyenler olursa eğer isimlerle liste oluşturacağım..
Mesajlarınızı bekliyorum .. Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?