Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Seyyancım Muhatcım,tam çıkıcaktınız ben geldim,daha fazla uykunuz kalmanıza gönlüm el vermez canlarım

Çıkacaksanız tutmıyım ben,aşağıda bir ziyaretçi var,arkadaşım giriş yap bekliyorum hehe

zaten muhabbette tatsız bir hal almaya başlamıştı.
çıkmak en doğrusu
ziyaretçi antikdeniz ya da ne kadarzor olabilir. telden zor giriyoruz demişlerdi.

üffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa

bari bu mesajı da özelden yazaydın ne vardı??
şimdi hadi uyu uyuyabilirsen

Kıyamam üzülme;senide fotomontajla ekleriz Muhatcım

Ah canım benim,inşaallah hepinizle görüşmek nasip olur,ne güzel dostluk kurduk böyle Rabbim nazarlardan korusun

üffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa

bari bu mesajı da özelden yazaydın ne vardı??
şimdi hadi uyu uyuyabilirsen
yani bilemicem ben uyurum da sen ne yaparsın artık.rüyanda bursa yı görmeni diliyorum.kız bakarsın bir gün hemşerin çıkar seninde.üzülme.kısmet.

estağfurullah canım.ama gerçekten yatmalıyım.hadi canlarım öptüm sizi.muhat takma kafana buluşma falan yok.(eslemliva özelden görüşelim)

Hayırlı geceler canım,sende öpüldün

Kıyamam üzülme;senide fotomontajla ekleriz Muhatcım

Ah canım benim,inşaallah hepinizle görüşmek nasip olur,ne güzel dostluk kurduk böyle Rabbim nazarlardan korusun

siz buluşacagınız zamanı burda bi paylaşın hele
3 gulfü 1 elhamlık işiniz var
kızlar hadi uyuyalım.
canım ayetel kürsiyi oku rabbim evimi malımı canımı ırzımı sana emanet ediyorum, kapıma düşman eli değdirme diye dua ettiğim günler asla kormadan çok emin uyudum.
bu arada kapıma düşman eli değdirme diyordum çok yakın akrabalarım halen evime gelmiş değil adamın aklına acabaaa düşman mı gibi bi düşünce gelmiyor değil
uyuyun hadi. sonra ögle vakti burda olmuyonuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

heee ben de çocuğum zaten inandım
Allah rahatlık versin canım.

kız korktum.senin nefesin baya bi kuvvetli anlaşılan.yok da burda bursa lafı etmem.:18::18::18:

Bu gidişle hiç buluşulmayacak desene

Adetliyken okunuyomuydu acaba canım,neyse Salavat falan çekerim bende....Niye olmasın,ne geliyosa en yakınlardan geliyo zaten,dikkat et canım,Rabbim kem gözlerden korusun hepimizin yuvasını

Tamam hadi çıkın madem,yarın öğleden sonra katılırım aranıza Bir ziyaretçiyide kaçırdım zaten

Hayırlı geceler kızlar Allaha emanetsiniz

yatmaya gidiyorum dediğim de 2,15 di şimdi 3,00 bu sefer gidiyorum. aeo. dua edin mutlaka.yarın görüşürüz.

ziyaretçi hala burda kaçırmadın

Allah Allah hadisenize ya.........çıkalım.sizde bende aklım kalıyo hala burdasınız.

Canım yaa heheee,biz çok yaşayalım e mi,vallahi keyfime yerine getirdiniz,sağolunn,hadi hep beraber çıkalım madem

hadi hepberaber tıp.valla kociç ne gülüyon sen habire diyo.kafayı tedim zannetçek.hadi anacım bak bu sefer çıktım.kaçıncı bilimiyorum ama son.

kızlar maşallah ya ben sizin muhabbet hızınıza yetişemiyorum sayfaları okumaya çalıştım ama yok bitmicek
3gündür bakamadım topiğe birisi bana son durum özetini verse ne iyi olur

kızlar cuma sabah 9:00 da histereskopi olacak.inşaallah sorunsuz geçer ve bir an önce tedavime aşlarım hayırlısıyla.sonuçaların temiz çıkmasını ümit ediyorum.dualarınızı bekliyorum.:97:
canım inşallah sorunsuz geçecek Şahin bey mi yapacak histeroskopiyi
seyyancım bu arada benim tedavide mart sonuna kalacak sanırım çünkü çok hastayım:105::105: ve şuan antibiotik kullanmaya başladım

benim bugün işlerim yine çok yoğun hepinzi öpüyorum

ben de ayni durumdayim. 3 gündür aglamaktan gözlerim şişti. sanirim havalarin da etkisi var. bence annenle paylaşmalisin.
bu arada ben folikasit için foliplus aldım.elevit vitamin takviyesi folikasit oranı çok düşük işinize yaramaz dedi eczacımız.doktorlar genelde gebelik için foliplus veriyormuş
doğru canim piyasadakilerin en iyisi folic plus ve günde 3 tane alman gerekli.
ayni seyi ben de kizima yapmaya çalisiyorum ama bu yaşta o kadar inatçilar ki zorlayip sğutmayayim diye biraz askiya aldim. insallah sizinkilerde doğar o yaşlara gelir de dini egitimlerini de konuşuruz.

mevsim geçişleri direk etken canim. depresyona bile sebep olabiliyor kaldi ki adet düzensizliği yapmasi çok normal.
Arti hiç sebep yokken de adetlerin düzensiz gelebilir. 2-3 gun daha bekle.

benim ilk 3 gebeliğimde adet günümde hep çift çizgiyi görmüştüm ama kizima hamile kaldigimda 4 gün geçmesine rağğmen testler negatifti ve kandan öğrendim pozitif oldugunu

bende okuyabilirim inşallah ALLAH kabul eder dualarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…