Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar 7 gün ayetel kürsü okunuyormuş ve her gün farklı sayılarda ve bir şey istiyosun niyet ediyosun çok etkili oluyomuş nasıl yapıldığını bilen ya da yapan var mı bu konuda bilgisi olanlar var mı

yatsıdan sonra 170 ayetel kürsü diye bılıyorum bben onu
1 kez yapıyosun okuyup dilegini dileyıp uyuyosun konusmadan öyle biliyorum

KIZLAR DUALARIMI OKUDUM BEN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ SAĞLICAKLA KALIN

.

Son düzenleme:
bende okuyabilirim inşallah ALLAH kabul eder dualarımızı
hoşgeldin canım. tabi katılabilirsin ama devamlılık isteyen bi iş. ardını getirebilecek misin?
muhatçığım mesajını yeni gördüm ne istersen yaparım canım emrine amadeyim
estagfurullah. faceden yazarım az sonra.

canım birazdan paylaşıyorum.

4444 tefriciye topiğinden alıntıdır.
--------AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ "---------

( İmam-ı Caferi Sadık (r.a) "Yıldızname" adlı kitabından alıntıdır)

* ÖNEMLİDİR, LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN:
Bu özel formülle Ayet-el Kürsi sadece "ÇOK ÖNEMLİ" olan işlerle ilgili olarak, niyet edilerek, Allah'tan dilekte bulunmak ve istemek için uygulanır. Mecbur kalmadıkça uygulanmaması, kul hakkına uygun olmayan, etik ve hakkaniyetli olmayan işlerde kullanılmaması, aksinde manevi cezasının da şiddetli olduğu belirtilmiştir.
--------------------------------------------
1.ci gün : 50 kere okunacak
2.ci gün : 170 kere okunacak
3.cü gün : 220 kere okunacak
4.cü gün : 313 kere okunacak
5.ci gün : 50 kere okunacak
6.cı gün : 170 kere okunacak
7 ci gün : 313 kere okunacak
--------------------------------------------

- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde,
tercihan yatsı namazının peşinden okunmalıdır.

- Mutlaka inanarak okunmalıdır. Çok ama çok tesirlidir ve çok defa denenmiştir.

*** OKUNMA SAYILARI: Ayet-el Kürsi her zaman bir sayı sınırlaması olmadan istenildiği kadar okunabilir.

Ancak alimler 7 günlük özel formülü uygulamak için belirtilen sırada ve belirtilen sayıda okunmasının şart olduğunu belirtmişlerdir.
7 Gün boyunca ara vermeden belirtilen sayılardan ne eksik ne fazla sadece belirtilen sayı kadar okunmalıdır.

kaynak : https://www.facebook.com/KURANgentr?ref=stream

kızlar cuma sabah 9:00 da histereskopi olacak.inşaallah sorunsuz geçer ve bir an önce tedavime aşlarım hayırlısıyla.sonuçaların temiz çıkmasını ümit ediyorum.dualarınızı bekliyorum.:97:

canım özelde mi yaptıracaksın?anesteziylemi olacak ? benim de yaptırmam gerekli ama sürekli erteliyorum da ((((((((((

canım histeroskopiyi şahin bey başka bir doktora yönlendirdi o yapacak.benim tedavide mart sonuna başlayacak heralde.tabi sonuçlarda bir problem çıkmazsa.inş.hayırlı olsun.orda karşılaşıcaz heralde bu gidişle..
S.a arkadaşlar nasılsınız.
aleyküm selam canım.sen nasılsın.
canım özelde mi yaptıracaksın?anesteziylemi olacak ? benim de yaptırmam gerekli ama sürekli erteliyorum da ((((((((((
özelde olacak canım ama sgk anlaşmalı.anestezi olacak.korkulcak bişi değil.ertelememelisin.ayruca dün doktor histeroskopi gebelik şansını arttırdığını söyledi.dipnot düşeyim.bir an önce git.

hımmm çekilince anlatırsın artık kolay geçer inşallah ben de cesaretimi toplayıp çektirmem lazım ama bakalım :)))

hımmm çekilince anlatırsın artık kolay geçer inşallah ben de cesaretimi toplayıp çektirmem lazım ama bakalım :)))

canım ben hsg(rahim filmi) çektirmyorum.histeroskopi olacak.bazen ikisi karışabiliyor.histeroskopi daha detaylı bir inceleme.

teşekkürler bebemmm hayırlı ve sağlıklı evlatlar için bugün okumaya başlıcam daha önce yapan var mı ayyy merak ettim şimdii

tavsiye edildi diye elevit te aldım.eczacımız eleviti sabaha,foliplus ı akşama yazdı. :/ 3 tane mi kullanayım??
canim ikisi bir arada kullanilmaz, eczacin yanlis söylemiş. elevit multi vitamin günde 1 tane alabilirsin ama gebelik başlayinca alman daha doğru olur çünkü her ne kadar vitamin de olsa fazlasi karaciğerde birikiyor ...
folic plus (folic asid) günde 400 mg yani 3 tane alman gerekiyor kutusunun üzerinde de yaziyor. istersen bu üç taneyi tek seferde de alabilirsin...ben sabah kahvaltimin arasinda 3 taneyi birlikte aliyorum.

Son düzenleme:
sa arkadaşlr nasılsınz umarım iisiniz ben galiba adet oldum iki gün önce geldi ama bi iki damla eşimide ilçeye gönderdim test al diye inş. bu lekedir sadece... dün gece yine kaynatmışsınz kızlar yarışa bende varım eğer ki adetsem bittikten sonra katılıp sizin hepinizin tozunu alırım hastaneye giden arkadaşlarım ne yaptılar son durumları ne adetini bekleyen lar ne oldular inşaallah gelenleri gidenleri olmaz .... bende eğer şu an adetsem cuma günü gitcem hastaney hadi şimdi kapatıyorum aeo hepiniz..

anladım o zaman eleviti şimdilik kullanmıyım sadece foliplus ı alayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…