Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Allah Allah hadisenize ya.........çıkalım.sizde bende aklım kalıyo hala burdasınız.

Canım yaa heheee,biz çok yaşayalım e mi,vallahi keyfime yerine getirdiniz,sağolunn,hadi hep beraber çıkalım madem

seni kırana kadar vını çekerim.
hadi aeo.byyyy
siz vinn i cekene kadar sabah olmus..
hadi hepberaber tıp.valla kociç ne gülüyon sen habire diyo.kafayı tedim zannetçek.hadi anacım bak bu sefer çıktım.kaçıncı bilimiyorum ama son.
bu son diye diye sabahlamisiniz massalllah...bu arada dun bende yattim uyuyamadim anaam don o yana don bu yana sinir krizleri gecirdim sanki gures tuttuk yorganla..dunki ziyaretci binidim bu arada telden bakiyim dedim ama yoook anam olmadi....

anladım canım inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısı olsun büyük bi ihtimal karşılaşırız gibi geliyor

kizlar masallah gene kaynatmissiniz Rabbim bozmasin ben hastaneden geldim kan verdim ikili test icin bebisimi gordum iyiydi cok sukur el salladi bize teyzeleri ama hep poposunu gosterdi sipa donmedi yuzunu hatta becerebilirsem resmini yukleyecegim size Rabbim hepinize kismet etsin insallah bu duyguyu en kisa zamanda...bakin teyzeleri sizede el salliyor....

Eklentiler

• $IMAG0345.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 26

ahh bıde ben goreydıımm

canim sende gorursun merak etme ben 8 haftaliktan beri bu gunu bekliyordum cok sukur gordum sen daha sanslisin turkiyede hemen hemen her ay randevun olacak

valla canım devlet hastanesıne gıttım bu ay sıkısıktık paraya yanı bidövmedıklerı kaldıı yz monitor yanımdaydı kadın hıc kalkta bı bak demdıı bana bende heyecandan bakmayıda unuttum kalp atısıın bıle dinletmedıı ustune ustelık bide cabukk giyinde kalk die bagırıyolar sinir olduk.esım bidahakı ay ozele goturucek olmıuyo devlet hastaneleri hiç ilgilenmiyoo goremedım bebeısımı

aaa bazi devlet hastaneleri cok iyi ama iste bu bizim millet varya nefret ettiriyor iste bende dinlemedim hic tatlim sadece gordum canim kalp carpisini pek iyi degil diyorlar burda o dinlettikleri seyden bebek rahatsiz oluyormus

aleyküm selam canım.
canım ya maaşallah.öperim o eli ben.ah canım ya doğacakta annesinin elini tutacak inşaallah.
evet cnımm geldım dayanamadımm:)
gel gel yuvana dön.

kızlar sa. nasılsınz inş hepiniz iisinzdir... krizantem bebeişin çok sevimli aynı sana benziyo canım sen gibide hamarat olcak galiba.... kızlar sizden bişey rica etcem mümkünse eğer vede gönüllü arkadaşlar Bİ YAKINIMIN KUTLU DOĞUMA KADAR 1.000.000.000 YANLIŞ OKUMADINZ MİLYAR SALAVAT HEDEFİ VAR KENDİSİ ÇEVRESİ AKRABA ARKADAŞ EŞ DOST YANİ ÜMMETİ MUHAMMED TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYORUZ NİSANA KADAR SALAVATI ŞERİFE ÇEKMEK İSTEYENİNİZ OLURMU SADECE ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED BU KADAR.... EĞER 1000 TANE ALIRSA ARKADAŞLAR BENİ DÜRTEBİLİRLERMİ Bİ MİLYONA YAKLAŞTIK ADET OLARAK.... SEVGİYLE KALIN ALLAHA EMANET OLUN....

tabiki zamanım var
hoşgeldin canım tekrardan, ne zamndır evlisin , ne kadardır bebek bekliyorsunuz?
teşekkürler bebemmm hayırlı ve sağlıklı evlatlar için bugün okumaya başlıcam daha önce yapan var mı ayyy merak ettim şimdii

waaaayyyyy yarış kızışıyor dmek
ayyyyy melek mi gördüm ben şimdi:) uyyyy teyzesi yesin onu.

canım ne kadar zaman var eger 10 gün kadar varsa bana 5,000 yazıver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…