kızlar sa. nasılsınz inş hepiniz iisinzdir... krizantem bebeişin çok sevimli aynı sana benziyo canımsen gibide hamarat olcak galiba.... kızlar sizden bişey rica etcem mümkünse eğer vede gönüllü arkadaşlar Bİ YAKINIMIN KUTLU DOĞUMA KADAR 1.000.000.000 YANLIŞ OKUMADINZ MİLYAR SALAVAT HEDEFİ VAR KENDİSİ ÇEVRESİ AKRABA ARKADAŞ EŞ DOST YANİ ÜMMETİ MUHAMMED TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYORUZ NİSANA KADAR SALAVATI ŞERİFE ÇEKMEK İSTEYENİNİZ OLURMU SADECE ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED BU KADAR.... EĞER 1000 TANE ALIRSA ARKADAŞLAR BENİ DÜRTEBİLİRLERMİ Bİ MİLYONA YAKLAŞTIK ADET OLARAK.... SEVGİYLE KALIN ALLAHA EMANET OLUN....
kizlar masallah gene kaynatmissiniz Rabbim bozmasin ben hastaneden geldim kan verdim ikili test icin bebisimi gordum iyiydi cok sukur el salladi bize teyzeleri ama hep poposunu gosterdi sipa donmedi yuzunu hatta becerebilirsem resmini yukleyecegim size Rabbim hepinize kismet etsin insallah bu duyguyu en kisa zamanda...bakin teyzeleri sizede el salliyor....
canım ben 1000 adet alayım.daha fazla almak isterdim ama benimde yetiştirmem gereken 100.000 adet salavat var.kızlar sa. nasılsınz inş hepiniz iisinzdir... krizantem bebeişin çok sevimli aynı sana benziyo canımsen gibide hamarat olcak galiba.... kızlar sizden bişey rica etcem mümkünse eğer vede gönüllü arkadaşlar Bİ YAKINIMIN KUTLU DOĞUMA KADAR 1.000.000.000 YANLIŞ OKUMADINZ MİLYAR SALAVAT HEDEFİ VAR KENDİSİ ÇEVRESİ AKRABA ARKADAŞ EŞ DOST YANİ ÜMMETİ MUHAMMED TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYORUZ NİSANA KADAR SALAVATI ŞERİFE ÇEKMEK İSTEYENİNİZ OLURMU SADECE ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED BU KADAR.... EĞER 1000 TANE ALIRSA ARKADAŞLAR BENİ DÜRTEBİLİRLERMİ Bİ MİLYONA YAKLAŞTIK ADET OLARAK.... SEVGİYLE KALIN ALLAHA EMANET OLUN....
Selam kızlar
Selam kızlar
aleyküm selam canım.
canım ya maaşallah.öperim o eli ben.ah canım ya doğacakta annesinin elini tutacak inşaallah.
gel gel yuvana dön.
hoşgeldin canım tekrardan, ne zamndır evlisin , ne kadardır bebek bekliyorsunuz?
waaaayyyyy yarış kızışıyor dmek
ayyyyy melek mi gördüm ben şimdi:) uyyyy teyzesi yesin onu.
Ay yerim ben onu masallah kuzucuga.cnm keske cikolata yeseydin yada meyvesuyu icseydin ozaman kipir kipir oluyor. Cok sevindim cnm ins test sonuclarinda guzel cikicak ins
canım ben 1000 adet alayım.daha fazla almak isterdim ama benimde yetiştirmem gereken 100.000 adet salavat var.
a.s.gece kuşu.bu geceki sohbet için uykunu aldınmı?
Krizantem maşaallah bebeğine canım,meleğimizin doğum resimlerinide bekliyoruz merakla
Asenat hoşgeldin canım,hayırlı olsun hamileliğin;Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Evet öğle ezanıyla birlikte uyandım
Hala uykum var ama ya
Kocişleri uyutup buluşalım yine
aleykum selam canim nasilsin....
insallah canim o gunleride goruruz hep birlikte
uyutalım hakkatten gece sohbetleri güzel olyo.
uyutalım hakkatten gece sohbetleri güzel olyo.
Evet canım,kahvelerimizi çekirdeklerimizi alıp aynı saatte buluşalım
Evet canım,kahvelerimizi çekirdeklerimizi alıp aynı saatte buluşalım
hadi çocuklar yatağa kampanyasını "haydi kocalar yatağa" mı yapsak??
tamamdır.şimdi ben çıkıyorum canlar.yemek vakti.nasılda acıktım varya.
ayyyyyyyyyyyy kociş geldi.bana mor sümbül almış ya çok güzel kokuyor............
ayyyyyyyyyyyy kociş geldi.bana mor sümbül almış ya çok güzel kokuyor............
aleykum selam canim nasilsin....
tesekkurler seyyancim ve muhatim Rabbim sizede kismet edecek insallah hemde en hayirlilarindan insallah
aklima geldi canim ama ben cikolata yiyemiyorum hic o yuzden ustelemedim ama simdide bi isirik yeterdi diyorum kipir kipir degildi cunku cok aman neyse herseyi guzeldi iyiydi ya cok sukur herseye deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?