Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canim benim sagolasin bende dedim zaten babasina alni bana benziyor diye babasi guldu cokcanim benim ben okurum 5000 yaz bana bitirince ozelden yazarim abdeslimi olacak canim ben pek abdest tutamiyorumdadakka basi malum yerdeyim daha....

Ay yerim ben onu masallah kuzucuga.cnm keske cikolata yeseydin yada meyvesuyu icseydin ozaman kipir kipir oluyor. Cok sevindim cnm ins test sonuclarinda guzel cikicak ins

canım ben 1000 adet alayım.daha fazla almak isterdim ama benimde yetiştirmem gereken 100.000 adet salavat var.

a.s.gece kuşu.bu geceki sohbet için uykunu aldınmı?

Krizantem maşaallah bebeğine canım,meleğimizin doğum resimlerinide bekliyoruz merakla

Asenat hoşgeldin canım,hayırlı olsun hamileliğin;Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

aleykum selam canim nasilsin....

aleyküm selam canım.

canım ya maaşallah.öperim o eli ben.ah canım ya doğacakta annesinin elini tutacak inşaallah.

gel gel yuvana dön.

hoşgeldin canım tekrardan, ne zamndır evlisin , ne kadardır bebek bekliyorsunuz?

waaaayyyyy yarış kızışıyor dmek

ayyyyy melek mi gördüm ben şimdi:) uyyyy teyzesi yesin onu.

tesekkurler seyyancim ve muhatim Rabbim sizede kismet edecek insallah hemde en hayirlilarindan insallah

Ay yerim ben onu masallah kuzucuga.cnm keske cikolata yeseydin yada meyvesuyu icseydin ozaman kipir kipir oluyor. Cok sevindim cnm ins test sonuclarinda guzel cikicak ins

aklima geldi canim ama ben cikolata yiyemiyorum hic o yuzden ustelemedim ama simdide bi isirik yeterdi diyorum kipir kipir degildi cunku cok aman neyse herseyi guzeldi iyiydi ya cok sukur herseye deger

Son düzenleme:
Kızlar az önce çok sevdiğim bir arkadaşımın güzel haberini aldım.rabbimin mucizesi ne zaman tecelli eder bilemiyoruz.ama ol der ve olur.gerisi hikaye........

ayyyyyyyyyyyy kociş geldi.bana mor sümbül almış ya çok güzel kokuyor............

ayyyyyyyyyyyy kociş geldi.bana mor sümbül almış ya çok güzel kokuyor............

vvvayyyyyyyyy helal olsun enişteye.
benimki siyah poşet içinde getiriyo
çiçekten çok dönüştürülmüş naylon kokuyo :)

Cok sukur cnm.rabbim kucagimiza almayida nasip eder ins. İsteyen herkezede rabbim bu duygulari yasatsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…