Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

vvvayyyyyyyyy helal olsun enişteye.
benimki siyah poşet içinde getiriyo
çiçekten çok dönüştürülmüş naylon kokuyo :)

tistandim simdi kocise aksam bunun hesabini sorayim nerde benim cicekler diye ayyy onun cevabi hazirdir hemen heee sevgililer gununu normalde degil hic kutlamiyoruz ama saka olsun diye sordum benim hediyem nerde diye bana ne dedi biliyormusun senin hediyen karninda buyuyor annesi tabi benim yelkenler hemen asagida

canım en güzel cevabı vermiş
eminim naylon kokulu gülü sevmezsin.
benim okuduğum ile gelirken kendisi bahçelerinden toplar güzel bi dmet yapar siyah poşete koyar getirirdi
biz de kutlamayız sevgililer gününü.
ama evlilik yıl dönümünü kutlarız. yani ilkini kutlamıştık. bakalım 2.yi kutlayıp geleneksel hale getirebilecek miyiz:)

Muhat eşin utangaç mı,oyüzden mi öyle getiriyo gülleri;benimkide ceketin içine koyar

Bencede eşin en güzel cevabı vermiş,Rabbim en güzel hediyenizi verdi size

bizde ayni canim sadece evlilik yildonumu ve dogum gunlerini kutluyoruz oyle abartili degil ama bazen guzel bir yemek bazen guzel bir sinema bazen cicekler bazende notlar yazariz birbirimize ama o heyecanin bitmesine hic izin vermedik sizde eminimki vermeyeceksiniz evliligin en guzel yillari

erkek milleti işte işine gelince utangaç oluyo
bi kere bi geldi ceketin içinde bir poşet ve poşetin içinde renk renk güller

canım ne kadar zaman var eger 10 gün kadar varsa bana 5,000 yazıver.
ta nisan ayına kadar canım sana 5000 adet yazdım o zaman muhatçm teşekkür ederim P.E inşaallah bu salavatı şu şu kişiler çekti diye isimlerimiz iletilir inşaallah....

Kays canım banada 5000 tane yaz,daha okur yada okutursam haber veririm;5000'i kesin okundu diye yaz ama şimdilik;Rabbim kabul etsin,senden de razi olsun vesile olduğun için

kızlar tşekkür ederim hiii tanımadığınız bi insan 1000000000 salavat çekmek istiyo ve sizde yardım esiyorsunuz bizim dinimiz işte böyle toplayıcı toparlayıcı bir din.... Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın iki dünyada da yüzümüzü ak eylesin hoş geldin kulum desin hz Allah ve hoş geldin ümmetim desin Efendimiz inşaallah şimdi ezan okunuyor burda hadi hepinz amin deyi AMİİİİİİNNNNNNNNNN..........

nasılsınız kızlar benim bugün tedavimin 4. günü ama kendimi davul gibi hissediyorum iğnelerin dozajımı fazla geldi bilemiyorum
perşembe günü randevum var bakalım yumoşlar ne alemde inşallah emeklerim yer bulur

canim banada 5000 tane yaz demistim gormedin heralde bide abdest sartmi ben cok fazla tutamiyorumda

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bebekliyoruz güzel haberlerini
canım ben sana ayrıca döncem

canim banada 5000 tane yaz demistim gormedin heralde bide abdest sartmi ben cok fazla tutamiyorumda

kusura bakma canım daldım telefonda çalınca yok abdest şart değil her an okunabilir... Tabi kşme okunduğunu düşnerek okursak daha feyizli olur.. Allah kabul etsin inşaallah....

Amin aminnnn ecmain inşaallah

İnşaallah bu son tedavin olur canım,Rabbim hayırla sağlıkla evlatlarını kucağına almanı nasip etsin

Son düzenleme:
bebekliyoruz güzel haberlerini
canım ben sana ayrıca döncem
inşallah canım inşallah Rabbim herkese yaşatsın anne baba olmayı inşallah
canım ya sen bir tanesin Allah razı olsun inşallah sende Rabbim katında mükafatını alanlardan olursun

İnşaallah bu son tedavin olur canım,Rabbim hayırla sağlıkla evlatlarını kucağına almanı nasip etsin
amin canım Allah razı olsun sonucu hayırlı olsun eşimde sperm çıksın ben hertürlü çekeceğim sıkıntıya razıyım yeterki meleğim bana gelsin
inşallah Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı soy

inşallah canım inşallah Rabbim herkese yaşatsın anne baba olmayı inşallah
canım ya sen bir tanesin Allah razı olsun inşallah sende Rabbim katında mükafatını alanlardan olursun

aminnn canım, herkes bitane burda.
burası ayrı bi mahalle oldu ya:)

eksik dilek dilediğinin farkındaın demi???
düzelt o dileği. nedemek her türlü zorluğa razıyım?
bu duan kabul olurda hasta olursa bebişin

cnm gozun aydin rahatladin insallah..dogup uzun omurlu saglikli olur insallah

selammm kızlarrrrrrrr:):)nasılsınızz??kaçırdığım bşyler yok inşaallahh:): okunacak dualardan felan bashsetmişsiniz takip edemedim biriniz söyleyebilir mi??hepinizi sevgiyle öpüyorum Allah'a emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…