vvvayyyyyyyyy helal olsun enişteye.
benimki siyah poşet içinde getiriyo
çiçekten çok dönüştürülmüş naylon kokuyo :)
tistandim simdikocise aksam bunun hesabini sorayim nerde benim cicekler diye ayyy onun cevabi hazirdir hemen heee sevgililer gununu normalde degil hic kutlamiyoruz ama saka olsun diye sordum benim hediyem nerde diye bana ne dedi biliyormusun senin hediyen karninda buyuyor annesi tabi benim yelkenler hemen asagida
tistandim simdikocise aksam bunun hesabini sorayim nerde benim cicekler diye ayyy onun cevabi hazirdir hemen heee sevgililer gununu normalde degil hic kutlamiyoruz ama saka olsun diye sordum benim hediyem nerde diye bana ne dedi biliyormusun senin hediyen karninda buyuyor annesi tabi benim yelkenler hemen asagida
canım en güzel cevabı vermiş
eminim naylon kokulu gülü sevmezsin.
benim okuduğum ile gelirken kendisi bahçelerinden toplar güzel bi dmet yapar siyah poşete koyar getirirdi
biz de kutlamayız sevgililer gününü.
ama evlilik yıl dönümünü kutlarız. yani ilkini kutlamıştık. bakalım 2.yi kutlayıp geleneksel hale getirebilecek miyiz:)
ta nisan ayına kadar canım sana 5000 adet yazdım o zaman muhatçm teşekkür ederim P.E inşaallah bu salavatı şu şu kişiler çekti diye isimlerimiz iletilir inşaallah....canım ne kadar zaman vareger 10 gün kadar varsa bana 5,000 yazıver.
ta nisan ayına kadar canım sana 5000 adet yazdım o zaman muhatçm teşekkür ederim P.E inşaallah bu salavatı şu şu kişiler çekti diye isimlerimiz iletilir inşaallah....
kızlar tşekkür ederim hiii tanımadığınız bi insan 1000000000 salavat çekmek istiyo ve sizde yardım esiyorsunuz bizim dinimiz işte böyle toplayıcı toparlayıcı bir din.... Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın iki dünyada da yüzümüzü ak eylesin hoş geldin kulum desin hz Allah ve hoş geldin ümmetim desin Efendimiz inşaallah şimdi ezan okunuyor burda hadi hepinz amin deyi AMİİİİİİNNNNNNNNNN..........
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar tşekkür ederim hiii tanımadığınız bi insan 1000000000 salavat çekmek istiyo ve sizde yardım esiyorsunuz bizim dinimiz işte böyle toplayıcı toparlayıcı bir din.... Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın iki dünyada da yüzümüzü ak eylesin hoş geldin kulum desin hz Allah ve hoş geldin ümmetim desin Efendimiz inşaallah şimdi ezan okunuyor burda hadi hepinz amin deyi AMİİİİİİNNNNNNNNNN..........
nasılsınız kızlar benim bugün tedavimin 4. günü ama kendimi davul gibi hissediyorumiğnelerin dozajımı fazla geldi bilemiyorum
perşembe günü randevum var bakalım yumoşlar ne alemde inşallah emeklerim yer bulur
canim banada 5000 tane yaz demistim gormedin heralde bide abdest sartmi ben cok fazla tutamiyorumda
kızlar tşekkür ederim hiii tanımadığınız bi insan 1000000000 salavat çekmek istiyo ve sizde yardım esiyorsunuz bizim dinimiz işte böyle toplayıcı toparlayıcı bir din.... Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın iki dünyada da yüzümüzü ak eylesin hoş geldin kulum desin hz Allah ve hoş geldin ümmetim desin Efendimiz inşaallah şimdi ezan okunuyor burda hadi hepinz amin deyi AMİİİİİİNNNNNNNNNN..........
nasılsınız kızlar benim bugün tedavimin 4. günü ama kendimi davul gibi hissediyorumiğnelerin dozajımı fazla geldi bilemiyorum
perşembe günü randevum var bakalım yumoşlar ne alemde inşallah emeklerim yer bulur
inşallah canım inşallah Rabbim herkese yaşatsın anne baba olmayı inşallahbebekliyoruz güzel haberlerini
canım ben sana ayrıca döncem
amin canım Allah razı olsun sonucu hayırlı olsun eşimde sperm çıksın ben hertürlü çekeceğim sıkıntıya razıyım yeterki meleğim bana gelsinİnşaallah bu son tedavin olur canım,Rabbim hayırla sağlıkla evlatlarını kucağına almanı nasip etsin
inşallah canım inşallah Rabbim herkese yaşatsın anne baba olmayı inşallah
canım ya sen bir tanesin Allah razı olsun inşallah sende Rabbim katında mükafatını alanlardan olursun
amin canım Allah razı olsun sonucu hayırlı olsun eşimde sperm çıksın ben hertürlü çekeceğim sıkıntıya razıyım yeterki meleğim bana gelsin
inşallah Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı soy
kizlar masallah gene kaynatmissiniz Rabbim bozmasin ben hastaneden geldim kan verdim ikili test icin bebisimi gordum iyiydi cok sukur el salladi bize teyzeleri ama hep poposunu gosterdi sipa donmedi yuzunu hatta becerebilirsem resmini yukleyecegim size Rabbim hepinize kismet etsin insallah bu duyguyu en kisa zamanda...bakin teyzeleri sizede el salliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?