amin canım Allah razı olsun sonucu hayırlı olsun eşimde sperm çıksın ben hertürlü çekeceğim sıkıntıya razıyım yeterki meleğim bana gelsin
inşallah Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı soy
yok canım yanlış anladın şu anda çektiğim zorluklardan bahsediyorum ben zaten evladın hep hayırlısını ve sağlıklısını istedim Rabbimdeneksik dilek dilediğinin farkındaın demi???
düzelt o dileği. nedemek her türlü zorluğa razıyım?
bu duan kabul olurda hasta olursa bebişin
cnm gozun aydin rahatladin insallah..dogup uzun omurlu saglikli olur insallah
aynı zamanda ilk tedavim canım benim eşimin durumu çok ağır olduğu için şimdiye kadar doktorlar tedaviye başlamamızı istememişlerdi ama aynı durumdan rahatsız olan birkaç arkadaşımın eşinde sperm çıktı ve bebkleri oldu onlar bana umut oldular bende tedavi olmaya karar verdim inşallah canım inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder bende bebeğimi kucağıma alma şerefine nail olurum .Rabbim hepinizden razı olsun hem dualarınızla hemde her zaman yanımda olarak bana destek oldunuz iyiki varsınız.Rabbim seninde meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin inşallah darısı isteyen tüm kullarının başına amininsallah canim bu son tedavin olur ve hamis kalirsin insallah o sperm cikacak Rabbimin izniyle ve sen saglikli sihhatli bir sekilde alacaksin melegini kucagina en hayirli evlatlardan olanlardan hemde
cnm Allah onunde ne zorluk varsa kolaylastirsin kapilarini acsin insallahyok canım yanlış anladın şu anda çektiğim zorluklardan bahsediyorum ben zaten evladın hep hayırlısını ve sağlıklısını istedim Rabbimden
Rabbim kimseyi ne evlatla nede evlatsızlıkla sınamasın inşallah
masllah bebeyine cnm..dua et ne olur hamileleri melekler korurmus diye biliyorum,dualari kabul olur diye biliyorum...dua ette olsun bebeklerimiz gelmek bilmiyolar..cok icim aciyor...ozledim yine bi aglayasim var..zaman zaman oluyo bu gecmiyoki hictesekkur ederim amin canim rahatladim elhamdulillah Rabbim sizede kismet etsin insallah hepiniz icin dua ediyorum ayri ayri Rabbim kabul eder insallah
Allah sendende razi olsun cnm..bu gucunle(masallah)hepimize ornek oluyosun asil en buyuk gucu biz senden aliyoruzaynı zamanda ilk tedavim canım benim eşimin durumu çok ağır olduğu için şimdiye kadar doktorlar tedaviye başlamamızı istememişlerdi ama aynı durumdan rahatsız olan birkaç arkadaşımın eşinde sperm çıktı ve bebkleri oldu onlar bana umut oldular bende tedavi olmaya karar verdim inşallah canım inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder bende bebeğimi kucağıma alma şerefine nail olurum .Rabbim hepinizden razı olsun hem dualarınızla hemde her zaman yanımda olarak bana destek oldunuz iyiki varsınız.Rabbim seninde meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin inşallah darısı isteyen tüm kullarının başına amin
cnm Allah onunde ne zorluk varsa kolaylastirsin kapilarini acsin insallah
çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun amin Rabbim seninde bebişini tez vakitte göndersin hemde hiç tedaviye gerek kalmadan.bizim diğer topikten bir arkadaş vardı eşinde hiç sperm olmadığını nişanlıyken öğrendi hatta bize danıştı ne yapayım onu çok seviyorum acaba evlensem mi evlenmesem mi diye soruyorsu nihayet evlenme kararı verdi ve evlendikten 2 ay sonra topiğe girdi hamileyim diye yazdı Rabbimden gelene razı oldu Rabbim onun yüzünü güldürdü doktorlar bile şok olmuşlardı milyonlarca spermle hamile kalamayan bayanlar var arkadaşımız belki tesadüf eşinde çıkan birkaç spermle hamile kalmıştı olmazları olduran Rabbim geniş hazinenden bizde sun hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et hepimize amin
çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun amin Rabbim seninde bebişini tez vakitte göndersin hemde hiç tedaviye gerek kalmadan.bizim diğer topikten bir arkadaş vardı eşinde hiç sperm olmadığını nişanlıyken öğrendi hatta bize danıştı ne yapayım onu çok seviyorum acaba evlensem mi evlenmesem mi diye soruyorsu nihayet evlenme kararı verdi ve evlendikten 2 ay sonra topiğe girdi hamileyim diye yazdı Rabbimden gelene razı oldu Rabbim onun yüzünü güldürdü doktorlar bile şok olmuşlardı milyonlarca spermle hamile kalamayan bayanlar var arkadaşımız belki tesadüf eşinde çıkan birkaç spermle hamile kalmıştı olmazları olduran Rabbim geniş hazinenden bizde sun hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et hepimize amin
ne guzel mesaj var bizlere bu yazida..Allah tan gelene razi olmak cok dogru...ne guzel razi olmus Rabbimde onu mukafaatlandirmis masallah onlara
Allah sendende razi olsun cnm..bu gucunle(masallah)hepimize ornek oluyosun asil en buyuk gucu biz senden aliyoruz
masllah bebeyine cnm..dua et ne olur hamileleri melekler korurmus diye biliyorum,dualari kabul olur diye biliyorum...dua ette olsun bebeklerimiz gelmek bilmiyolar..cok icim aciyor...ozledim yine bi aglayasim var..zaman zaman oluyo bu gecmiyoki hic
nurusima canım tedavin hayırlı olur inşaallah.krizantem canım benim çok sevindim Rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip etsin bizede nasip etsin inşaallah...
muhatcım ben 1 fatiha 422 ya şafi okumuştum canım azdım görmeein sanırım.
antikdeniz hadi hayırklısı canım inşaallah güzel bir sonuç alırsın kötü düşünme iyi olsun canımm..
nekadarzor hemşerim nasılsın??
seyyancım,sebil,ayşe,esma,kays,daha sayamadığım herkes inşaallah keyfiniz yerindedir:):)
kayseride misinnn canım yoksaaaaaawayyy way hemserim gozunun yagini yedigim..iyim seni gordum daha iyi oldum..bulusakmi????
nurusima canım tedavin hayırlı olur inşaallah.krizantem canım benim çok sevindim Rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip etsin bizede nasip etsin inşaallah...
muhatcım ben 1 fatiha 422 ya şafi okumuştum canım azdım görmeein sanırım.
antikdeniz hadi hayırklısı canım inşaallah güzel bir sonuç alırsın kötü düşünme iyi olsun canımm..
nekadarzor hemşerim nasılsın??
seyyancım,sebil,ayşe,esma,kays,daha sayamadığım herkes inşaallah keyfiniz yerindedir:):)[/QUO
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin eşimin ameliyatına yaklaşık 1 hafta kaldı inşallah onda sperm bulunurda en azından sıkıntımın birazı hafifler bebişime bir adım daha yaklaşırım
amiin insallah ne guzel dusunuyorsun..ben bazen birakiyorum kendimi..agla agla bakiyorumki hersey ayni hayata devam..dedigin gibi Rabbim isyandan saklasincanım benim seninde inşallah çektiğin sıkıntılar son bulacak bu günler geride kalacak Rabbim acını hafifletsin ama unutma hep kendinden kötüsünü görmelisin ki kendi haline şükredebilesin.
ben kendimi anlatsam roman olur ama inşallah her sıkıntının son bulacağı bu dünyada Rabbim ahiretimizi güzel yazsın çekecek çilemiz varsa çekeriz Rabbim isyan etmekten korusun cümlemizi
canim biliyorum yasadigin cok zor bir surec ama oyle aglayip durmak yok kalk hemen bir abdest al tatlimki rahatlayasin ben inaniyorumki herkesin hamis haberini alacagizsen guclu bir kadinsin bunu unutma cok sukurku Rabbim var inancimiz var siginacagimiz bir dal var burda oyle insanlar tanidimki hayata baglanacak hicbirseyleri kalmamis inanclari bile.....bak benim supurgem yok ama supurgeyi alir biner gene gelirim.....
Rabbim ol dedikten sonra kim durabilir onunde burda bir arkadasim doktora gidiyor ve rahimin tamamen alinacagini ogreniyor hic cocugu yok tabi dunyasi yikiliyor bir gece ruyasinda bir mubarek goruyor ve mubarek "kalk kizim su dualari oku senin cocugun olacak "diyor uyanir uyanmaz kalkiyor ve esinide uyandiriyor ve dualari okuyorlar ameliyat gunu gelip catiyor kadincagiz gebelik testi istiyor doktorlar imkansiz senin cocugun olmaz diyorlar tabi kadin israr edince yapiyorlar ve sonuc pozitif inanamiyorlar ve uc kere test yapiliyor hepsi pozitif simdi kadinin 2 tane cocugu var ne denebilirki Rabbim buyuk
kayseride misinnn canım yoksaaaaaa
amiin insallah ne guzel dusunuyorsun..ben bazen birakiyorum kendimi..agla agla bakiyorumki hersey ayni hayata devam..dedigin gibi Rabbim isyandan saklasin
cok sukur halime cnm cok sukurki inancimiz,dualarimiz,Rabbimiz var yani gucluyuz bizz...binemezsinkibebek var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?