Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kizlar ben gideyim uzanayim fazla oturdum galiba pc basinda midem bulanmaya basladi arada bakarim yine size iyi sohbetler hepinizi opuyorum.....

ayyy inşaallah canım çok isterim görüşmeyi.ben kayseri tüp bebek mekezinde oldum tedavimi...

kızlarrr merhaba. nasılsınız. hem elim hala ağrıyo, hemde işyerinde açamıyorum pek işler yoğun. bu arada bu akşam adet oldum. opu sonrası biraz erken oldum. adetle beraber donma çözme için ilaç başlamam lazım ama bu ay hazır hissetmiyorum kendimi. hala opu dan kalan şiş bir göbeğim var. sanırım gelecek aya ertelicez.

canımm benim Allah gönlüne göre versinn inşaallah tedavin hep güzel sonuçlarla devam eder...

canim sen nezaman hazir hissedersen ozaman yaptir cok onemli bu gunler biliyorum obur aya hem daha iyi hazirlanirsin eminim

Hamdolsun iyiyiz güzelim,sen nasılsın?Ne zaman hazır hissedersen ozaman devam et canım,Rabbim gönlüne göre versin;inşaallah bu son adetin olur,9 ay boyunca bidaha gelmesin kırmızılar,Rabbim kucağını hayırlısıyla doldursun

zaten muhabbette tatsız bir hal almaya başlamıştı.
çıkmak en doğrusu
ziyaretçi antikdeniz ya da ne kadarzor olabilir. telden zor giriyoruz demişlerdi.

yokk kuzucumm ben bu saatlerdee kaçıncı uyku çekiyo oluşumdu:))beni o saatlerde cuma ve cumartesi geceleri görürsünüz canımm:)))

oyyyy oyyyyyy oyyyy ALLAHIMMMM ben bu fındığınnn elini yerimmm..RABBİMMM SİZE BAĞIŞLASINN BİTANEMMM SAĞLIKLA HUZURLA MUTLULUKKLA KUCAGINIZA ALINN İNŞALLAHHH MELEGİİ:)))CİNSİYETİ NEEEEEE ...

mrb asinat hanım daha öncede yazdım ama gözünden kaçmıştı şekerimm:))
bebişi sinirlendirme annesi boşver sen o pis doktorları:)))183 ara mutlaka şikayetini söyle ne hakları var terslenmeye babalarının hayrına bakmıyolar devlet onlara o yüzden para veriyor mecburlarr bakmaya sen arayamıyorsan ben arimm 183 ü şikayet edimm benim böyle şeylere hiç tahammülüm yokk yapmak zorunda kardeşimmm ondan para alıyo hayret bişe

çok sinirlendimmm :))

Kızlar az önce çok sevdiğim bir arkadaşımın güzel haberini aldım.rabbimin mucizesi ne zaman tecelli eder bilemiyoruz.ama ol der ve olur.gerisi hikaye........

canımm benim çok sevindimmmm.. mucizilerimize kavuşuruzz inşallah hepimizzz :))ama öncee sennn sıra sendee inş

Evet öğle ezanıyla birlikte uyandım

Hala uykum var ama ya

Kocişleri uyutup buluşalım yine

uykucuuu seniii:)))

hadi çocuklar yatağa kampanyasını "haydi kocalar yatağa" mı yapsak??

yok anacığım ben benimkini uyutamıyorummm teepemdee:)))
ayyyyyyyyyyyy kociş geldi.bana mor sümbül almış ya çok güzel kokuyor............
oyy rabbim bozmasın mutluluğunuz herdaim olsunn canım benimmm çok şanslın:))öle insanlar varki değil çiçek güzel söz bile işitmemişlerdir eşlerinden

vvvayyyyyyyyy helal olsun enişteye.
benimki siyah poşet içinde getiriyo
çiçekten çok dönüştürülmüş naylon kokuyo :)

kız onu bulamayanlarda varr:)))

ben acik kedilere bakiyimda gelirim yine

aaaa kedi aldınmııııııııı hemde bir taneee değillllll

MUTLULUK 27 canımm senden cok umutluyum bilmiyorumm inşallah olacak rabbimin izniylee bana kalırsa test yapmaa boşverr

bana gelincee gelen giden yok kızlar sanırımm depresyona girdimmgünün birinde adet olabilmek için dua edeceğim aklıma gelmemişti :))ayy allahım ben hala olmadım kızlar ee test gene yaptım gene negatiff ağla ağllaaaa helak oldummm eşime sarıldımda ağladımm kendime ağladım kendimee bebek olmamasına değill..
hayatta her istediğimmm benim geç olduu sabırsızımm sabırsızlığıma kızıyorumm eşimi üzüyorum ona kızıyorum bu aralar çok sık duygularımı kontrol edemiyorum ona kızıyorumm bennn ne zaman öğrenecemm sabırlı olmayı olaylaraa mantıkla yaklaşmayı ahhh ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…