Rabbim ol dedikten sonra kim durabilir onunde burda bir arkadasim doktora gidiyor ve rahimin tamamen alinacagini ogreniyor hic cocugu yok tabi dunyasi yikiliyor bir gece ruyasinda bir mubarek goruyor ve mubarek "kalk kizim su dualari oku senin cocugun olacak "diyor uyanir uyanmaz kalkiyor ve esinide uyandiriyor ve dualari okuyorlar ameliyat gunu gelip catiyor kadincagiz gebelik testi istiyor doktorlar imkansiz senin cocugun olmaz diyorlar tabi kadin israr edince yapiyorlar ve sonuc pozitif inanamiyorlar ve uc kere test yapiliyor hepsi pozitif simdi kadinin 2 tane cocugu var ne denebilirki Rabbim buyuk
Rabbim ne buyuksun nasil mucize yaa inanilir gibi deyil ama Rabbime imkasiz yokturki O herseye Kadir
yoook aaahhhh nerde kaldik gene bu senede buralarda bide vatan ozlemim var yaaa ben biraz daha aglayim en iyisi...bursalilar bulusuyo ya artik ne kadar tesir etmisse dedim bi bulusak..ama nasip olursa izinde seneye yani bulusuruz belki kim bilir...sen neresindesin kayserinin...tedavini nerde olmustun cnm belki sormusumdur da unutuyorum son zamanlar cok
Rabbim ol dedikten sonra kim durabilir onunde burda bir arkadasim doktora gidiyor ve rahimin tamamen alinacagini ogreniyor hic cocugu yok tabi dunyasi yikiliyor bir gece ruyasinda bir mubarek goruyor ve mubarek "kalk kizim su dualari oku senin cocugun olacak "diyor uyanir uyanmaz kalkiyor ve esinide uyandiriyor ve dualari okuyorlar ameliyat gunu gelip catiyor kadincagiz gebelik testi istiyor doktorlar imkansiz senin cocugun olmaz diyorlar tabi kadin israr edince yapiyorlar ve sonuc pozitif inanamiyorlar ve uc kere test yapiliyor hepsi pozitif simdi kadinin 2 tane cocugu var ne denebilirki Rabbim buyuk
çok etkilendimpaylaşım için Allah razı olsunn canım...
kızlar benim son üç günüm kaldı .çatlatma iğnesinin etkii ne zaman kaybolur erken yaptırsam olur mu sizce??bugün iğnenin 11. günü,aşılamamnın 9. günü
oyleyse muhat kullanir ben arkasina binerim oyle gelirim
ayyy inşaallah canım çok isterim görüşmeyi.ben kayseri tüp bebek mekezinde oldum tedavimi...
kızlar benim son üç günüm kaldı .çatlatma iğnesinin etkii ne zaman kaybolur erken yaptırsam olur mu sizce??bugün iğnenin 11. günü,aşılamamnın 9. günü
genelde 10. gun cikiyo diyolar yarin yaptir istersen insallah guzel haberler ver bize cook ihtiyacimiz var buna
oyleyse muhat kullanir ben arkasina binerim oyle gelirim
gelin cnm hosgeldiniz gelmisken bana ogretirsiniz kullanmayi...sonra kocalar uyuduktan sonra gok yuzunde gezermisiz supurgelerimizle
bi bilseler süpürge rallisinde derecem oldugunu böyle suratları düşmezdi
ayyy inşaallah canım çok isterim görüşmeyi.ben kayseri tüp bebek mekezinde oldum tedavimi...
genelde 10. gun cikiyo diyolar yarin yaptir istersen insallah guzel haberler ver bize cook ihtiyacimiz var buna
ayy saol canım Allah razı olsunn inşaallah yarın bir cesaret yaptırayım çok heyecanlıyım mevlam hepimizin gönlüne göre versin inşaallah canımmm....
canim bence biraz bekle asilama normal gebelik gibi oluyor bazen gec dollenmede oluyor adet donemin gecsin ona gore yap testini
kızlarrr merhaba. nasılsınız. hem elim hala ağrıyo, hemde işyerinde açamıyorum pek işler yoğun. bu arada bu akşam adet oldum. opu sonrası biraz erken oldum. adetle beraber donma çözme için ilaç başlamam lazım ama bu ay hazır hissetmiyorum kendimi. hala opu dan kalan şiş bir göbeğim var. sanırım gelecek aya ertelicez.
canim bence biraz bekle asilama normal gebelik gibi oluyor bazen gec dollenmede oluyor adet donemin gecsin ona gore yap testini
öyle mi tamam canım en iyisi sarbetmek haydi bismillah..sen hamişsinn bizi dunda an olur mu??çok ihiyacımız varr dualara....
kızlarrr merhaba. nasılsınız. hem elim hala ağrıyo, hemde işyerinde açamıyorum pek işler yoğun. bu arada bu akşam adet oldum. opu sonrası biraz erken oldum. adetle beraber donma çözme için ilaç başlamam lazım ama bu ay hazır hissetmiyorum kendimi. hala opu dan kalan şiş bir göbeğim var. sanırım gelecek aya ertelicez.
amannnnn gülmezse gülmesinler,dimi ama hadi muhat atla gel teker teker hepsini gezelim bak hepsinin yuzu nasil gulecek......
bebeleri olunca annen çok suratsızdı önceden deriz:)
sırtarın bakayım
zaten muhabbette tatsız bir hal almaya başlamıştı.
çıkmak en doğrusu
ziyaretçi antikdeniz ya da ne kadarzor olabilir. telden zor giriyoruz demişlerdi.
kizlar masallah gene kaynatmissiniz Rabbim bozmasin ben hastaneden geldim kan verdim ikili test icin bebisimi gordum iyiydi cok sukur el salladi bize teyzeleri ama hep poposunu gosterdi sipa donmedi yuzunu hatta becerebilirsem resmini yukleyecegim size Rabbim hepinize kismet etsin insallah bu duyguyu en kisa zamanda...bakin teyzeleri sizede el salliyor....
valla canım devlet hastanesıne gıttım bu ay sıkısıktık paraya yanı bidövmedıklerı kaldıı yz monitor yanımdaydı kadın hıc kalkta bı bak demdıı bana bende heyecandan bakmayıda unuttum kalp atısıın bıle dinletmedıı ustune ustelık bide cabukk giyinde kalk die bagırıyolar sinir olduk.esım bidahakı ay ozele goturucek olmıuyo devlet hastaneleri hiç ilgilenmiyoo goremedım bebeısımı
Kızlar az önce çok sevdiğim bir arkadaşımın güzel haberini aldım.rabbimin mucizesi ne zaman tecelli eder bilemiyoruz.ama ol der ve olur.gerisi hikaye........
Evet öğle ezanıyla birlikte uyandım
Hala uykum var ama ya
Kocişleri uyutup buluşalım yine
hadi çocuklar yatağa kampanyasını "haydi kocalar yatağa" mı yapsak??
oyy rabbim bozmasın mutluluğunuz herdaim olsunn canım benimmm çok şanslın:))öle insanlar varki değil çiçek güzel söz bile işitmemişlerdir eşlerindenayyyyyyyyyyyy kociş geldi.bana mor sümbül almış ya çok güzel kokuyor............
vvvayyyyyyyyy helal olsun enişteye.
benimki siyah poşet içinde getiriyo
çiçekten çok dönüştürülmüş naylon kokuyo :)
ben acik kedilere bakiyimda gelirim yine
canımm benim Allah gönlüne göre versinn inşaallah tedavin hep güzel sonuçlarla devam eder...
öyle mi tamam canım en iyisi sarbetmek haydi bismillah..sen hamişsinn bizi dunda an olur mu??çok ihiyacımız varr dualara....
canim sen nezaman hazir hissedersen ozaman yaptir cok onemli bu gunler biliyorum obur aya hem daha iyi hazirlanirsin eminim
evet kızlar di mi, hazır olmadan zorlamanın bi manası yok. ha bir ay erken 1 ay geç. sonu iyi olsuun yeter ki. mutluluk sen de tedavideydin değil mi?
krizantem senin nasıl gidiyor? bu hafta kontrol var mıydı doktorda?
Rabbim ne büyük bütün bunlar bizlere umut oluyor paylaşan herkese teşekkür ederim Allah hepimize yardım etsin bebişlerimizi hayırlısıyla ihsan etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?