Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

oyyy :) hayırlı bi evlat olur inşALLAH.RABBim herkese nasip etsin..

slm kızlar hepiniz iyisinizdir inş bayağı konuşulmuş mesajları tam okuyamadım yeni hamilelik haberleri var mı dün kendimi çok zavallı hissettim akşama kadar ağladım başıma ağrılar girince uyudum ama hala kendimi iyi hissetmiyorum benim adete 2 hafta kala başlıyor korkularım:18::18::18::18::18::18: kendime hakim olamıyorum acaba çok mu sabırsızım of daralıyorum yine

ay ayyy ayyyy bu anne adayımız da mıbunalıma girmiş
bak sıkıntı yapma stres yapma bebek daha rahat olacaktır. kasma kendini güzelim.

erkek milleti işte işine gelince utangaç oluyo
bi kere bi geldi ceketin içinde bir poşet ve poşetin içinde renk renk güller
olsun tatlım hiç almamasından iyidir.erkekler çekinir böyle şeylerden....
yumoşlar biyiyor annesi ya.......inşaallah güzel günler yakında canım
sağolasın canım benim.keyifler iyi çok şükür.sende iyisindir inş.

hayırlı akşamlar herkese :) nasılsınız??

bu mantıkla yaklaşılacak bir olay değil tatlım.ama sabırlı olmak ve beklemek gerekiyor.eeeee kolay değil ama öğreniyosun zamanla.ağlamışsın belki açılmışsındır biraz.bende önceden öyleydim.çok ağlardım.herşeye ağlardım.şimdi ağlayabildiğim günleri özlüyorum.....Allah ağlatmasın.rahatlamak için dediydim.işte böyle saçmalıyosun benim gibi bazen.çünkü böyle durumlarda ne söyleceğimi pek bilemiyorum.Allah yar ve yardımcın,bebeğinde en kısa zamanda seninle olsun canım.

evet muhat paylaşmıştı..bende başladım son 2 gün kaldı...başta niyet ettim okuyorum...sonucu zaman göstercekk ...allah büyükk

a.s canım iyii şükürr....sen nasılsın iyikii döndün aramıza.....yeni evinle aran nasıl....bulantıların var mı? dualarında bizlerii unutma tatlım

bi kaç gündür kızlar arada çoşuyor...kimi zaman üzgün kimi zaman neşeli....allah hepimizin yüzünü güldürsün ne diyelim...dualrım olunca ben eşlik edemiyorum onlara ....bende sohbetlerini uzaktan sonrada olsa görüyorüz..tabii o sayfaları okumak kolay olmuyor..

ayy bebişi görünce çokk sevindim...allah sağlık ve uzun ömürler versin meleğine..

ay deli bu tıpçılarrr...umarım aramızda tıpçı yokturr...illa özel gidicen...onlarda 10 dk bakıyor ama devletten iyidir...üzülme canım allah sağlık versin sonrada görürsün...

a.s. canım nasılsınnnn gözler tuhaf yinee düzelmedik mii..

ayyyyyyyyyyyy kociş geldi.bana mor sümbül almış ya çok güzel kokuyor............

vayyyy süpermişşşşşşşşşşşşşşş allah mutluluğunuzu daim etsin canım...

vvvayyyyyyyyy helal olsun enişteye.
benimki siyah poşet içinde getiriyo
çiçekten çok dönüştürülmüş naylon kokuyo :)

ehhhe benim kocişte bir kere yapmıştı yağmur yağıyormuş ondan koymuşmuş...

selammm kızlarrrrrrrr:):)nasılsınızz??kaçırdığım bşyler yok inşaallahh:): okunacak dualardan felan bashsetmişsiniz takip edemedim biriniz söyleyebilir mi??hepinizi sevgiyle öpüyorum Allah'a emanet olun...

a.s. canım nasılsınn....

oooo hanimlar buyrun buyruuuun hosgeldinizzzz

hoşbuldukkk canım bir taraftan dizi bir taraftan kocayla ilgileniyorumm...tabii kk bir numara

hayırlı akşamlar herkese :) nasılsınız??

hayırlı akşamlarr ...akşam sefasıı canım yan gel yatt sen nasılsın..

a.s. iyii çok şükür...en son asenat 123 geldi hamiş haberi verdi bize.. valla yardımcı olmak isterdim ama 2 gündür bende dipteyimm dediğin gibiii adet olma korkusuu kii gelicek gibii....allah yardımcımız olsun..

sibelcim sanada iyi akşamlar.nasıl biraz daha iyimisin canım?

canım duaların hepsinii bitirdim ...allah sağlıklı va hayırlı evlat nasip etsin....

CANIMM 6 ADET yasin 100 enbiya / 707 ADET ya varis okudum bitti Allah hepinize sağlıklı hayırlı bebişleri kucağınıza almayı yetiştirmeyi sonra da evlendirmeyi sonra da bir sürü torun nasip etsinn

iyiyim canım çok şükür.muhatta sormuş nasıl oldu hastalığın diye canım rahatsızdın ya hani.merak ettiydik....:44:

ne olduğu belli olmayan kanamayı mı diyorsunuz.o bitti.3-4 gün oluyor.herhalde adet ti o.vücudumun dengesi bozuldu sanırım normal gelmemişti.ağrılarda devam ediyor hala tatlım.soğuk kapmış olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…