ne zaman başlıyor bizim yarış garidua yarışı
geçmiş olsun caım.dikkat et.ne olduğu belli olmayan kanamayı mı diyorsunuz.o bitti.3-4 gün oluyor.herhalde adet ti o.vücudumun dengesi bozuldu sanırım normal gelmemişti.ağrılarda devam ediyor hala tatlım.soğuk kapmış olabilirim.
bende öyleyim zaten.oooooooo kalabalık oluyoruz hadi bakalım.canım kays da girdi yarışa. regl dönemlerini bekliyorum kızların,
geçmiş olsun caım.dikkat et.
birbiririmizin niyetine kenzül arş ile başlayalımmı esrarı büyük bi dua osmanlıda da defalarca denenmiş büyük olanı okuruz tam metin
valla bilmiyorum ki canım neler okuyalım belirleyelim isterseniz?
ay ayyy ayyyy bu anne adayımız da mıbunalıma girmiş
bak sıkıntı yapma stres yapma bebek daha rahat olacaktır. kasma kendini güzelim.
Ya şunlara bakın
İsraf haramdır dimi
canımmmm çok teşekkür ederimm yazdığın moral oldu bakalım hayırlısı Rabbim inşaallah seninde gönlüne göre versin canım benimmm....yokk kuzucumm ben bu saatlerdee kaçıncı uyku çekiyo oluşumdu:))beni o saatlerde cuma ve cumartesi geceleri görürsünüz canımm:)))
MUTLULUK 27 canımm senden cok umutluyum bilmiyorumm inşallah olacak rabbimin izniylee bana kalırsa test yapmaa boşverr
bana gelincee gelen giden yok kızlar sanırımm depresyona girdimmgünün birinde adet olabilmek için dua edeceğim aklıma gelmemişti :))ayy allahım ben hala olmadım kızlar ee test gene yaptım gene negatiff ağla ağllaaaa helak oldummm eşime sarıldımda ağladımm kendime ağladım kendimee bebek olmamasına değill..
hayatta her istediğimmm benim geç olduu sabırsızımm sabırsızlığıma kızıyorumm eşimi üzüyorum ona kızıyorum bu aralar çok sık duygularımı kontrol edemiyorum ona kızıyorumm bennn ne zaman öğrenecemm sabırlı olmayı olaylaraa mantıkla yaklaşmayı ahhh ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canımm benim Allah gönlüne göre versinn inşaallah tedavin hep güzel sonuçlarla devam eder...
saoll canımm Allah razı olsun Allh sennide gönlünün mradını versin....
canım benimm Rabbim büyüktürr hiç üzme kendini her şey güzel olacak sabır en güzel ilaçmış boşuna da değilmiş.inşaallah mevlam sabrımızın meyvelerini birer birer gönderecek...slm kızlar hepiniz iyisinizdir inş bayağı konuşulmuş mesajları tam okuyamadım yeni hamilelik haberleri var mıdün kendimi çok zavallı hissettim akşama kadar ağladım başıma ağrılar girince uyudum ama hala kendimi iyi hissetmiyorum benim adete 2 hafta kala başlıyor korkularım:18::18::18::18::18::18: kendime hakim olamıyorum acaba çok mu sabırsızım of daralıyorum yine
iyiyim hamdolsunn gün sayıyıorummm:):)olsun tatlım hiç almamasından iyidir.erkekler çekinir böyle şeylerden....
yumoşlar biyiyor annesi ya.......inşaallah güzel günler yakında canım
sağolasın canım benim.keyifler iyi çok şükür.sende iyisindir inş.
.
evet muhat paylaşmıştı..bende başladım son 2 gün kaldı...başta niyet ettim okuyorum...sonucu zaman göstercekk ...allah büyükk
ayy bebişi görünce çokk sevindim...allah sağlık ve uzun ömürler versin meleğine..
hayırlı akşamlarr ...akşam sefasıı canım yan gel yatt sen nasılsın..
a.s. iyii çok şükür...en son asenat 123 geldi hamiş haberi verdi bize.. valla yardımcı olmak isterdim ama 2 gündür bende dipteyimm dediğin gibiii adet olma korkusuu kii gelicek gibii....allah yardımcımız olsun..
aminnnnnn hepimizin yardımcısı olsun inşaallahh....
asenatt hayırlı olsunn bizide duanızda anın inşaallah...
ANNE DEMEK NE DEMEKTİR BİLİR MİSİN ? ....
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır..
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır...!
kızlar da bir fikrini söylesin bana uyar.esmail hüsna
tefriciye
10.000 ihlas
siz ne dersiniz ekleyelim daha derim ben.
hoşgeldiiiiiiiiiiinben geldim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?