Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

son zamanlarda gördüğüm en güzel fotoğraf bu canım,
şimdiden pozlar falan...çok fena olacak bu.

Aminnnn canım Allah sabır versin ve tez vakitte yüzümüzü güldürsün inş.

ya naptın senben bunların hepsinden istiyorum,her birini iliklerime kadar hisstmek ve yaşamak istiyoruuuuuuuuum

kızlar da bir fikrini söylesin bana uyar.

hoşgeldiiiiiiiiiiin

canım siz ayarlayınn bana uyar ne kadar duaa o kadar iyi yasinlere devam mı peki yaa aslında her hafta dioruzz bu hafta genel olarak bağışlansa artıkk başka dulara geçsekk olmaz mıı zaten liste başa dönmedimi okunanları genel bağışlansın yeni dularaa başlayalım

canım haklısın ama elde değil senin son durum ne neler yapıyorsun inş herşey yolundadır

yolunda canım çok şükür. rahatla biraz tamam mı.
bak mutluluk bulaşıcı niye bulaşmıyo size anlamıyorum ki

Herşeye rağmen annelik dünyanın en güzel şeyi olmalı Allah hepimize yaşatsın inş:84::84::84::84::84:

canım bu dua yarışı
seyyan, eslemliva, kays ve ben yapcaz
kendine güvenen gelsin

Kızlar ben bekarken dikkat ettimde hiç çocukdan bahsetmezdimm nişanlıyken bilee hiç konuşmazdım ya cocugum olsun anne olayın vs tarzında:)))

ama bir o kadarda garip olan birşey varkii kendi bildim bileli ettiğim dualrın başında hep çocuğu olmayan insanlara cocuk ver rabbimmm kimseyi evlat hasretiyle terbiye etme yarabbim diye başlamıştırrr...

Garip nerden bilecekdimmm beni bulacagını..küçükken mine teyze vardı komşumuz onun çocugu yoktu ondan etkilenmişimm demekkii onun çocuk hasretini benimle bastırmaya calışmasından hissetmişim((

hatırlıyorum karı koca beni çok severlerdii eşi hergün işten gelirken bana bişeler getirirdii çikolota felan ve bana sürekli tokalar kıyafetler alırlardııı hala ararlarr koca kızımm derrr hep :)

canım valla ben de düşünmezdim çevremde çocuksuz çift çoktu onlara dua ederdim ve ellerinden geleni yapmalarını söylerdim iş başa düşünce anlıyorsun insanın bazen bir girişimde bulunmaya bile sabrının kalmadığını:26::26::26: rabbim dayanma gücünü versin inşşş

cnm sikma kendini nasil rahat olursan oyle yap..veeee cevrenden hiiic kimseye deme bence..soranlara daha var dersin yoksa bunalima girersin bak demedi deme..tecrube konusuyor
yok daha cnm arstirmalardayim benim kocis beyenmiyo kolay kolay..ama bana unutturmaya calisiyor,diyoki kimse gelip bi bardak cayini icmez kedi var diye diyo...ama o kedi bu evelecek..insallah taktimmi takarim yani oylrde bi pis huyum var
cnm gecer insallah bunlari unuturuz
ay ayyy ayyyy bu anne adayımız da mıbunalıma girmiş
bak sıkıntı yapma stres yapma bebek daha rahat olacaktır. kasma kendini güzelim.

sen varya cok yasa saglikli yasa kk da kal gitme sakin biyere..nasi guldum..tabi sende guzin abla gibi oldun herkesi teselli ede ede cnm sagol..

kızlar eşim gelmeden ben bi toparlanayım. uyuyunca kaçamak yaparız
rabbime emannetsiz.

bugün çok kötü bir gün geçirdim
sabah eşimle tartıştık
iş yerinde bunaldım
kız kardeşimin oğlu daha bir yaşında ve doğuştan kalçasında bir kemik çıkıntısı vardı, 4 aya önce ameliyat oldu ve annemle kardeşim çocuğa her gün 5 kez sonda takıyorlar, kemik mesaneye baskı yapmış ve sinirler zedelenmiş, bir sürü tahlil yaptılar küçücük çocuğa, bugün doktor belki ömür boyu sondayla gezebilir hastalığı düzelmeyebilir demiş, annem yıkılmış tabi ben üzülmeyeyim diye söylemiyorlar ama tansiyon fırlamıştır, kız kardeşim şeker hastası onun şeker fırlamış, ben de teselli etmeye çalışıyorum tahlılleri bana gönder ben de burdan baktırayım onlar anlamamışlardır diyorum ama çok üzüldüm çoookkkk...
bu haberi aldım canım sıkkın oturuyordum kızımın kreşinden aradılar ve burada kızınızın halası olduğunu söyleyen bir bayan var, kızınız biraz korktu, sizin bilginiz var mı diye soruyorlar, beynim uyuştu resmen, meğer benim 61 yaşındaki halam, arkasından konuşmak istemiyorum, canı sıkılmış gezmeye çıkmış galiba kızımın kreşine gitmiş, kızım onu tanımış tanımasına da ayda bir falan gideriz onlara, sonra kızıma seni bize götüreyim mi demiş, kızım da başlamış ağlamaya...kreştekiler ne yapacaklarını şaşırmışlar beni arıyorlar haberiniz var mı böyle bir durumdan diye...babası ve benim dışımda çocuğu kimseye vermeyeceksiniz dedim, telefonu kapattım, gülmeye başladımkendimden de korktum ne oluyor diye ?
teker teker gelin uleynnnnnnnnnnnn.
kk ya da gıcık oldum ben yaaaa. kaçtır yazmaya çalışıyorum sistem beni atıyor.... bugün bir bitse de yarın sıkıntısız bir güne uyansammmm...
kızlar yiğenim için ne yapsak sizce? muhatın dediği zikirler vardı ya onları mı yapsak ne yapsak? çok çaresiz kaldımm....

Son düzenleme:
yanlış söledim 183 değil 182

canım bu dua yarışı
seyyan, eslemliva, kays ve ben yapcaz
kendine güvenen gelsin

cnm gecmis olsun insallah..ecet muhatin paylastigi esmalar vardi onlari suya yzip iciriyosun ben not aldim yapicam...sizde onu yapin bence iyi bisey..muhaat o duayi gene paylasirmisin yada arkada ozelden yollasan

uyku tutmuyor bu gece beni çok üzgünüm çok.
ama yarın mesai var gideyim yatmaya çalışayım.
hepinize hayırlı geceler.

yegenin için ben pek kötü bişi sezmedim açıkçası. sonda olayı en fazla 4 yıl daha sürer sonra tıp zaten çaresini bulur:)
sıkmayın canınızı adalar yapay kemik yaptı
benim yegenim 900 gr dogdu. alacak nefesi varmış yaşadı. 1 yaşını doldurdu 2ye doğru gidiyor.
diğer yegenim yuurtdışında doğdu. anne ve babada kan uyuşmazlığı var. doktorlar iğneye gerek yok deyip yapmamışlar. dogduktan sonra bebege yapsalarmış 48 saat içinde gene normal olurmuş.
o yegenimin gözlerinde hafif sorun var, simasi değişik biraz ama bi zeki ki çakal sormayın gitsin.

cnm gecmis olsun insallah..ecet muhatin paylastigi esmalar vardi onlari suya yzip iciriyosun ben not aldim yapicam...sizde onu yapin bence iyi bisey..muhaat o duayi gene paylasirmisin yada arkada ozelden yollasan
hay hay, bi bulup geliyorum. bekleyinde yarın birlikte başlayalım

ben de az önce kızdım size
çay yapıp ders çalışacaktım.
tühhh dedim gelmemişler, kalsın çay dediydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…