kizlar masallah gene kaynatmissiniz Rabbim bozmasin ben hastaneden geldim kan verdim ikili test icin bebisimi gordum iyiydi cok sukur el salladi bize teyzeleri ama hep poposunu gosterdi sipa donmedi yuzunu hatta becerebilirsem resmini yukleyecegim size Rabbim hepinize kismet etsin insallah bu duyguyu en kisa zamanda...bakin teyzeleri sizede el salliyor....
canım benim seninde inşallah çektiğin sıkıntılar son bulacak bu günler geride kalacak Rabbim acını hafifletsin ama unutma hep kendinden kötüsünü görmelisin ki kendi haline şükredebilesin.
ben kendimi anlatsam roman olur ama inşallah her sıkıntının son bulacağı bu dünyada Rabbim ahiretimizi güzel yazsın çekecek çilemiz varsa çekeriz Rabbim isyan etmekten korusun cümlemizi
ANNE DEMEK NE DEMEKTİR BİLİR MİSİN ? ....
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır..
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır...!
kızlar da bir fikrini söylesin bana uyar.
hoşgeldiiiiiiiiiiin
canım haklısın ama elde değilsenin son durum ne neler yapıyorsun inş herşey yolundadır
ya naptın senben bunların hepsinden istiyorum,her birini iliklerime kadar hisstmek ve yaşamak istiyoruuuuuuuuum
Herşeye rağmen annelik dünyanın en güzel şeyi olmalı Allah hepimize yaşatsın inş:84::84::84::84::84:ANNE DEMEK NE DEMEKTİR BİLİR MİSİN ? ....
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır..
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır...!
canım siz ayarlayınn bana uyar ne kadar duaa o kadar iyi yasinlere devam mı peki yaa aslında her hafta dioruzz bu hafta genel olarak bağışlansa artıkk başka dulara geçsekk olmaz mıı zaten liste başa dönmedimi okunanları genel bağışlansın yeni dularaa başlayalım
yolunda canım çok şükür. rahatla biraz tamam mı.
bak mutluluk bulaşıcı niye bulaşmıyo size anlamıyorum ki
Kızlar ben bekarken dikkat ettimde hiç çocukdan bahsetmezdimm nişanlıyken bilee hiç konuşmazdım ya cocugum olsun anne olayın vs tarzında:)))
ama bir o kadarda garip olan birşey varkii kendi bildim bileli ettiğim dualrın başında hep çocuğu olmayan insanlara cocuk ver rabbimmm kimseyi evlat hasretiyle terbiye etme yarabbim diye başlamıştırrr...
Garip nerden bilecekdimmm beni bulacagını..küçükken mine teyze vardı komşumuz onun çocugu yoktu ondan etkilenmişimm demekkii onun çocuk hasretini benimle bastırmaya calışmasından hissetmişim((
hatırlıyorum karı koca beni çok severlerdii eşi hergün işten gelirken bana bişeler getirirdii çikolota felan ve bana sürekli tokalar kıyafetler alırlardııı hala ararlarr koca kızımm derrr hep :)
cnm sikma kendini nasil rahat olursan oyle yap..veeee cevrenden hiiic kimseye deme bence..soranlara daha var dersin yoksa bunalima girersin bak demedi deme..tecrube konusuyorkızlarrr merhaba. nasılsınız. hem elim hala ağrıyo, hemde işyerinde açamıyorum pek işler yoğun. bu arada bu akşam adet oldum. opu sonrası biraz erken oldum. adetle beraber donma çözme için ilaç başlamam lazım ama bu ay hazır hissetmiyorum kendimi. hala opu dan kalan şiş bir göbeğim var. sanırım gelecek aya ertelicez.
yok daha cnm arstirmalardayim benim kocis beyenmiyo kolay kolay..ama bana unutturmaya calisiyor,diyoki kimse gelip bi bardak cayini icmez kedi var diye diyo...ama o kedi bu evelecek..insallah taktimmi takarim yani oylrde bi pis huyum varyokk kuzucumm ben bu saatlerdee kaçıncı uyku çekiyo oluşumdu:))beni o saatlerde cuma ve cumartesi geceleri görürsünüz canımm:)))
oyyyy oyyyyyy oyyyy ALLAHIMMMM ben bu fındığınnn elini yerimmm..RABBİMMM SİZE BAĞIŞLASINN BİTANEMMM SAĞLIKLA HUZURLA MUTLULUKKLA KUCAGINIZA ALINN İNŞALLAHHH MELEGİİ:)))CİNSİYETİ NEEEEEE ...
mrb asinat hanım daha öncede yazdım ama gözünden kaçmıştı şekerimm:))
bebişi sinirlendirme annesi boşver sen o pis doktorları:)))183 ara mutlaka şikayetini söyle ne hakları var terslenmeye babalarının hayrına bakmıyolar devlet onlara o yüzden para veriyor mecburlarr bakmaya sen arayamıyorsan ben arimm 183 ü şikayet edimm benim böyle şeylere hiç tahammülüm yokk yapmak zorunda kardeşimmm ondan para alıyo hayret bişe
çok sinirlendimmm :))
canımm benim çok sevindimmmm.. mucizilerimize kavuşuruzz inşallah hepimizzz :))ama öncee sennn sıra sendee inş
uykucuuu seniii:)))
yok anacığım ben benimkini uyutamıyorummm teepemdee:)))
oyy rabbim bozmasın mutluluğunuz herdaim olsunn canım benimmm çok şanslın:))öle insanlar varki değil çiçek güzel söz bile işitmemişlerdir eşlerinden
kız onu bulamayanlarda varr:)))
aaaa kedi aldınmııııııııı hemde bir taneee değillllll
MUTLULUK 27 canımm senden cok umutluyum bilmiyorumm inşallah olacak rabbimin izniylee bana kalırsa test yapmaa boşverr
bana gelincee gelen giden yok kızlar sanırımm depresyona girdimmgünün birinde adet olabilmek için dua edeceğim aklıma gelmemişti :))ayy allahım ben hala olmadım kızlar ee test gene yaptım gene negatiff ağla ağllaaaa helak oldummm eşime sarıldımda ağladımm kendime ağladım kendimee bebek olmamasına değill..
hayatta her istediğimmm benim geç olduu sabırsızımm sabırsızlığıma kızıyorumm eşimi üzüyorum ona kızıyorum bu aralar çok sık duygularımı kontrol edemiyorum ona kızıyorumm bennn ne zaman öğrenecemm sabırlı olmayı olaylaraa mantıkla yaklaşmayı ahhh ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm gecer insallah bunlari unuturuzslm kızlar hepiniz iyisinizdir inş bayağı konuşulmuş mesajları tam okuyamadım yeni hamilelik haberleri var mıdün kendimi çok zavallı hissettim akşama kadar ağladım başıma ağrılar girince uyudum ama hala kendimi iyi hissetmiyorum benim adete 2 hafta kala başlıyor korkularım:18::18::18::18::18::18: kendime hakim olamıyorum acaba çok mu sabırsızım of daralıyorum yine
ay ayyy ayyyy bu anne adayımız da mıbunalıma girmiş
bak sıkıntı yapma stres yapma bebek daha rahat olacaktır. kasma kendini güzelim.
yanlış söledim 183 değil 182
canım bu dua yarışı
seyyan, eslemliva, kays ve ben yapcaz
kendine güvenen gelsin
bugün çok kötü bir gün geçirdim
sabah eşimle tartıştık
iş yerinde bunaldım
kız kardeşimin oğlu daha bir yaşında ve doğuştan kalçasında bir kemik çıkıntısı vardı, 4 aya önce ameliyat oldu ve annemle kardeşim çocuğa her gün 5 kez sonda takıyorlar, kemik mesaneye baskı yapmış ve sinirler zedelenmiş, bir sürü tahlil yaptılar küçücük çocuğa, bugün doktor belki ömür boyu sondayla gezebilir hastalığı düzelmeyebilir demiş, annem yıkılmış tabi ben üzülmeyeyim diye söylemiyorlar ama tansiyon fırlamıştır, kız kardeşim şeker hastası onun şeker fırlamış, ben de teselli etmeye çalışıyorum tahlılleri bana gönder ben de burdan baktırayım onlar anlamamışlardır diyorum ama çok üzüldüm çoookkkk...
bu haberi aldım canım sıkkın oturuyordum kızımın kreşinden aradılar ve burada kızınızın halası olduğunu söyleyen bir bayan var, kızınız biraz korktu, sizin bilginiz var mı diye soruyorlar, beynim uyuştu resmen, meğer benim 61 yaşındaki halam, arkasından konuşmak istemiyorum, canı sıkılmış gezmeye çıkmış galiba kızımın kreşine gitmiş, kızım onu tanımış tanımasına da ayda bir falan gideriz onlara, sonra kızıma seni bize götüreyim mi demiş, kızım da başlamış ağlamaya...kreştekiler ne yapacaklarını şaşırmışlar beni arıyorlar haberiniz var mı böyle bir durumdan diye...babası ve benim dışımda çocuğu kimseye vermeyeceksiniz dedim, telefonu kapattım, gülmeye başladımkendimden de korktum ne oluyor diye ?
teker teker gelin uleynnnnnnnnnnnn.
kk ya da gıcık oldum ben yaaaa. kaçtır yazmaya çalışıyorum sistem beni atıyor.... bugün bir bitse de yarın sıkıntısız bir güne uyansammmm...
kızlar yiğenim için ne yapsak sizce? muhatın dediği zikirler vardı ya onları mı yapsak ne yapsak? çok çaresiz kaldımm....
yegenin için ben pek kötü bişi sezmedim açıkçası. sonda olayı en fazla 4 yıl daha sürer sonra tıp zaten çaresini bulur:)bugün çok kötü bir gün geçirdim
sabah eşimle tartıştık
iş yerinde bunaldım
kız kardeşimin oğlu daha bir yaşında ve doğuştan kalçasında bir kemik çıkıntısı vardı, 4 aya önce ameliyat oldu ve annemle kardeşim çocuğa her gün 5 kez sonda takıyorlar, kemik mesaneye baskı yapmış ve sinirler zedelenmiş, bir sürü tahlil yaptılar küçücük çocuğa, bugün doktor belki ömür boyu sondayla gezebilir hastalığı düzelmeyebilir demiş, annem yıkılmış tabi ben üzülmeyeyim diye söylemiyorlar ama tansiyon fırlamıştır, kız kardeşim şeker hastası onun şeker fırlamış, ben de teselli etmeye çalışıyorum tahlılleri bana gönder ben de burdan baktırayım onlar anlamamışlardır diyorum ama çok üzüldüm çoookkkk...
bu haberi aldım canım sıkkın oturuyordum kızımın kreşinden aradılar ve burada kızınızın halası olduğunu söyleyen bir bayan var, kızınız biraz korktu, sizin bilginiz var mı diye soruyorlar, beynim uyuştu resmen, meğer benim 61 yaşındaki halam, arkasından konuşmak istemiyorum, canı sıkılmış gezmeye çıkmış galiba kızımın kreşine gitmiş, kızım onu tanımış tanımasına da ayda bir falan gideriz onlara, sonra kızıma seni bize götüreyim mi demiş, kızım da başlamış ağlamaya...kreştekiler ne yapacaklarını şaşırmışlar beni arıyorlar haberiniz var mı böyle bir durumdan diye...babası ve benim dışımda çocuğu kimseye vermeyeceksiniz dedim, telefonu kapattım, gülmeye başladımkendimden de korktum ne oluyor diye ?
teker teker gelin uleynnnnnnnnnnnn.
kk ya da gıcık oldum ben yaaaa. kaçtır yazmaya çalışıyorum sistem beni atıyor.... bugün bir bitse de yarın sıkıntısız bir güne uyansammmm...
kızlar yiğenim için ne yapsak sizce? muhatın dediği zikirler vardı ya onları mı yapsak ne yapsak? çok çaresiz kaldımm....
hay hay, bi bulup geliyorum. bekleyinde yarın birlikte başlayalımcnm gecmis olsun insallah..ecet muhatin paylastigi esmalar vardi onlari suya yzip iciriyosun ben not aldim yapicam...sizde onu yapin bence iyi bisey..muhaat o duayi gene paylasirmisin yada arkada ozelden yollasan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?