Gece kuşları nerdesiniz geldiniz mi
a.s. canım nasılsınnnn gözler tuhaf yinee düzelmedik mii..
canım kays da girdi yarışa. regl dönemlerini bekliyorum kızların,
evet bende varım ne kadar ne okunacak hadi yazın bakalım ama ben müsait değilim okuyamıyorum da yinede ne okuyacağımızı belirleyelim demi...
birbiririmizin niyetine kenzül arş ile başlayalımmı esrarı büyük bi dua osmanlıda da defalarca denenmiş büyük olanı okuruz tam metin
bence en önce düzenli olarak hergün esmaül hüsnayı okuyalım.duaya Allahın isimlriyle başlamak gerekir dimi ama.bir fikir benimki.
esmail hüsna
tefriciye
10.000 ihlas
siz ne dersiniz ekleyelim daha derim ben.
canım bu dua yarışı
seyyan, eslemliva, kays ve ben yapcaz
kendine güvenen gelsin
burdayiz cnm....dualarim beni bekliyor..bugun gene yikandim artik tetemizim ve tam gaz yarin dualarima basliyorum insallah
kocalari uyuttunuzmuuu??
heyyyyt be maaşaallah hem sabaha kadar yazışacaz, hemde duaları bitirecez
ayyy aklıma ne geldi. dua listesini burda paylaşcaz nasılsa ister misin arkadaşlar hepimizden önce bitirsin
Ohh ne güzel,Rabbim kabul etsin;inşaallah son adetin olsun bu,9 ay boyunca olma,yeğenimizin müjdeli haberini ver bize de
Uyumak üzere
Şimdilik mazeretimiz var
Hangi arkadaşlar canım,yarışa katılmayanlar mı
benimkide uyudu ama birazdan kalkar beni gormeyince nerdeyim diye bakar,gece wc kalkarim nereye gidiyosun der,bende bi dolasip geliyim derdim onceleri,simdi alismisimya sorunca bende wc gidiyorum diyorum tmm diyo
evet canım, 4 ümüzde sonuncu oluyomuşuz
kizlar strese girdim az once..benbilmem esim bilir diye yarisma varya onda ipe civi diziyolar..hesi geri dokuluyo.uff bi dizemediler cok zor ama
aman artsın da tek:)Ay evet belli mi olur,sessiz ama hızlı ilerleyen olur belki
Yeter ki rakipler çoğalsın,sonuncuda oluruz;Rabbimin hoşuna giderde hepimize birden nasip ediverir belkide hemencecik hamileliği,ardından da hayırlı sağlıklı evlatları
kizlar strese girdim az once..benbilmem esim bilir diye yarisma varya onda ipe civi diziyolar..hesi geri dokuluyo.uff bi dizemediler cok zor ama
aynısını bende yapıyorum.
bil bakalım nereye diyo:)
aynısını bende yapıyorum.
bil bakalım nereye diyo:)
bende izliyordum canim asiri stres oldum annemde telde bana kizdi kapat diye bebek tutunduysada gider diyo hemen cevirdim o neydi oyle delirdim resmenn
kizlar birisi yazmisti..3 cuma sabah namazindan sonra yusuf ve meryem surelerini okun diye..bunuda uygulayalim..bide siki bi calisma yaparsak insallah bu is olucak..yani en azindan sizin icin daha cok umutluyum unutmayin siki calisma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?