ben la havleden başlayım bari anca yetişir hemde kolaylık getirir.
kız naptın sen?
ben vur dedim sen parça pinçik etmişsin
benim 14 cüzüm var okunmış halde onu tamamlasam olur demi :)
Canım bunlar aklıma gelenler..Rabbim kolaylık verecek muhakkak...Bak bide o kadar kişi şahit oluyo,hem gayretimize hem okuyacaklarımıza hem duadaki yarışımıza;Meleklerde şahit...Rabbimize birsürü şahit tutarak dua ediyoruz,Rabbim geri çevirmekten haya eder.İnşaallah hele bitsin,duası Beytullahta da yapılsın,meleklerimize kavuşmamak için bir engel kalmayacak inşaallah canım...
Cüzüne devam edebilirsin tabi,benimkide adet olunca yarım kalmıştı...Eşlerden yardım almak serbest bu arada
Muhatcım bak bide aklıma ne geldi canım,bilmiyorum ne düşünürsünüz ama..Acaba diyorum Meryem Surelerini birbirimiz için okusak nasıl olur,mesela sen benim niyetime 41 gün ard arda,ben Seyyana,Seyyan Kaysa,mesela mesela...Nasıl olur sence,okuyamadığımız yerde adet gibi mesela başkasına devrederiz,çok uzun değil zaten...Fikrin ne bu konuda canım
ay ben çocukistiyorum.com da yarışı kazananların hikayelerine dalmışım.anca geldim.Gece kuşları nerdesiniz geldiniz mi
gizli görev gibi.heyecanlı vallaheyyyyt be maaşaallah hem sabaha kadar yazışacaz, hemde duaları bitirecez
ayyy aklıma ne geldi. dua listesini burda paylaşcaz nasılsa ister misin arkadaşlar hepimizden önce bitirsin
kizlar birisi yazmisti..3 cuma sabah namazindan sonra yusuf ve meryem surelerini okun diye..bunuda uygulayalim..bide siki bi calisma yaparsak insallah bu is olucak..yani en azindan sizin icin daha cok umutluyum unutmayin siki calisma
valla güzel olur
aslında verdiğin liste zor değil. çogu zikir şeklinde olduğundan işe gidip gelirken bile okunur aslında.
kuran hatmi benimde aklımdaydı. canım benim okudugum cüzler var onları mı tamamlıycam :)yoksa bastan mı başlıycam.
devam ediyim demi :)
Evet canım,liste uzun olsada göz korkutmaya gerek yok,hepsi dediğin gibi...Başlayınca bir solukta bitiyo zaten,hem Rabbim gerçekten veriyor kolaylık...
Benim başladığım Hatim vardı yarımdı canım.Ama bu Umre işi belli olunca,tekrar bebek niyetiyle başladım...Sen bilirsin canım,eğer diğerine bebek niyetiyle başladıysan devam et yada niyetsiz başladıysan sonunda edersin niyetini...Sonuçta ameller niyetlere göredir....Yada kaçıncı cüzdesin canım,söyle sen ona göre fikrim var..
Bize kimler katılacak belli olsun;sonra Meryem Suresini paylaşalım aramızda canım ne dersin,bakalım diğer kızlar ne diyecek
Evet canım,liste uzun olsada göz korkutmaya gerek yok,hepsi dediğin gibi...Başlayınca bir solukta bitiyo zaten,hem Rabbim gerçekten veriyor kolaylık...
Benim başladığım Hatim vardı yarımdı canım.Ama bu Umre işi belli olunca,tekrar bebek niyetiyle başladım...Sen bilirsin canım,eğer diğerine bebek niyetiyle başladıysan devam et yada niyetsiz başladıysan sonunda edersin niyetini...Sonuçta ameller niyetlere göredir....Yada kaçıncı cüzdesin canım,söyle sen ona göre fikrim var..
Bize kimler katılacak belli olsun;sonra Meryem Suresini paylaşalım aramızda canım ne dersin,bakalım diğer kızlar ne diyecek
canım karışık biraz benimki
5,8,9,10,11,19,20,21,23,24,25,27,28,29,30 okunmadı
15 cüzüm kalmış yarılamışım
kalabalık olursak iyi olur ama liste aksar mı diye de kormuyor değilim.
tüm topiğin katılması mümkün değil zaten ama liste burda bitirenler yapanlar not alır.
bu arada hamile arkadaşlar önde sayılırlar, hem içlerinde melek var hem de regl olmuyolar
biz 4 gün geriden gelcez artık
Karışıkmış evet
Canım kolaylık olması açısından şöyle yap ozaman istersen....Diğer Hatim adeti belli olan Tesbihler varya,Salavatlar vs listede,onların hepsini bitir...Bu cüzlerden de okumadıklarını oku...Sonra eğer vaktin kalırsa,okumadığın cüzlerden 15 cüz daha okursun ayrı hatim olur...Vaktin olmazsa da,okuduğun o 15 cüzü önceki 15in üstüne katıp,bir Kur'an-ı Kerim hatimi olmuş olur...Anlatabildim mi acaba
Aslında biliyomusun,sen iki Kuranı Kerim Hatimi bile yapabilirsin,15i hazır zaten
Hadi bakalım,Mevlam kolaylıklar versin hakkıyla okuyanlardan eylesin
kızlar kesin mi bu liste kopyalıcam çünkü.
kalabalık olursak iyi olur ama liste aksar mı diye de kormuyor değilim.
tüm topiğin katılması mümkün değil zaten ama liste burda bitirenler yapanlar not alır.
bu arada hamile arkadaşlar önde sayılırlar, hem içlerinde melek var hem de regl olmuyolar
biz 4 gün geriden gelcez artık
bu liste tek bir liste olarak bir kişiyemi okunacak sırayla.herkes kendine mi yapacak ben anlamadım ya ha bi anlatıverin bakem.
bu liste tek bir liste olarak bir kişiyemi okunacak sırayla.herkes kendine mi yapacak ben anlamadım ya ha bi anlatıverin bakem.
canım ben hızlı okuma eğitimi de veriyorum okumadan yana sıkıntım yok. yasin suresinde 1 dk da 99 kelime okuyorumbence hızlı
arapçada bu kadar hızlı olcamı sanmazdım. gerçi bu önceki ölçümüm
bak bana hafif hafif gaz geliyo.
fazlasını da yaparız mı ne?
siz ne dersiniz???,listeyi okudukça az gelmeye başladı:)
Canım bu benim gönlümden geçenler,eklemek istedikleriniz varsa ekleyelim..Ama kendimin kesin olarak inşaallah okuyacaklarım bunlar canım
Canım şimdi şöyle..Bunları herkes kendisi okuyacak...Burdaki gibi haftalık liste yapmıcaz...Herkes yazar mesela bunları evde kağıda,okudukça not düşer;tamamladıkça eksiltiir...Herkes kendinden mesul olacak yani...Sadece Meryem Surelerinde birbirimiz için okumuş olcaz...Onda da hani yanlış anlaşılma olmasın ama hiçbir mazeret olmadan okuyalım,kendimiz okuyamayacak durumda olursak vaktinde haber verelim,başkası okur ogünlük...Çünkü birgün şaşmaması gerekiyoya,bunda daha çok dikkat etmemiz gerekiyor inşaallah canım.....Ben,Sen,Seyyan,Kays başka kim vardı canım?
canım listeyi bitirmey çalışacaksın fakat meryem suresinin hepsini sen okumayacaksın. senininkinin birazını ben ,kays,nekadarzor,eslem okuyacak.
aynı şekilde sen de bizim meryem duamıza katılacaksın
toplamda41 tane okuyacaksın yani. hepimizin duası birbirinin içinde bulunsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?