nekadarzor da vardı..........
Canım bu benim gönlümden geçenler,eklemek istedikleriniz varsa ekleyelim..Ama kendimin kesin olarak inşaallah okuyacaklarım bunlar canım
Canım şimdi şöyle..Bunları herkes kendisi okuyacak...Burdaki gibi haftalık liste yapmıcaz...Herkes yazar mesela bunları evde kağıda,okudukça not düşer;tamamladıkça eksiltiir...Herkes kendinden mesul olacak yani...Sadece Meryem Surelerinde birbirimiz için okumuş olcaz...Onda da hani yanlış anlaşılma olmasın ama hiçbir mazeret olmadan okuyalım,kendimiz okuyamayacak durumda olursak vaktinde haber verelim,başkası okur ogünlük...Çünkü birgün şaşmaması gerekiyoya,bunda daha çok dikkat etmemiz gerekiyor inşaallah canım.....Ben,Sen,Seyyan,Kays başka kim vardı canım?
Canım bunları herkes kendine yapıcak ayrı...Sadece Meryem Surelerini birbirimize okuyalım diyoruz..Mesela sen bana,ben Muhata,Muhat Kaysa...Ne dersin canım,nasıl olur
Maşaallah
Dahada gaz verelim ozamanEklemek istedikleriniz varsa ekleriz canlarım,düşünelim bakalım biraz daha neler yapabiliriz :26:
Bi kişi daha lazım bize,6 olsunki eşitlenelim Meryem Surelerinde
Kim o şanslı bakalııımm
dua demeti yapalım mı?
her sureden 30 ar tane mesela. çiçek gibi gider efendimize
dua demeti yapalım mı?
her sureden 30 ar tane mesela. çiçek gibi gider efendimize
biz 10 kişiyi rahat buluruz
Çok hoş olur hemde...Katılan sayısı kesin belli olunca,buda en geç yarın belli olsun diyelim canım;katılan katılsın ona göre yapalım programımızı çünkü....Namaz Surelerini aramızda paylaştırırz mesela,Kevseri ben,İhlası Sen,Felağı Seyyan vs...Yada herkes belli sayıda mı okusaki Surelerden :26:
Çok hoş olur hemde...Katılan sayısı kesin belli olunca,buda en geç yarın belli olsun diyelim canım;katılan katılsın ona göre yapalım programımızı çünkü....Namaz Surelerini aramızda paylaştırırz mesela,Kevseri ben,İhlası Sen,Felağı Seyyan vs...Yada herkes belli sayıda mı okusaki Surelerden :26:
olur canım niye olmasın.dualarımızı ne kadar zamanda bitireceğiz peki?:26:
canım her sureden belli sayıda herkes okusun daha iyi olmazmı.
evet ya 1 gün bile aksamaması lazım.Ay inşaallah inşaallah,eksiksiz gayretle okuyalım hep birlikte....Meryem Sureleri olmasa önemli değil,herkes kendine okuyacak çünküde,Meryem Suresi düşündürüyor beni.Rabbim niyetlerimize göre versin
canım her sureden belli sayıda herkes okusun daha iyi olmazmı.
bu dua demeti ortak olsun, 5imizden gitsin yani
ahirette tek tek gelmesinler önümüze.
aynı çatı altında olalım,
gerçi siz bursalılar ordada bulursunuz birbirinizi ya hadi neyse
canım yarın akşama netleşsin. benim tefriciye topiği için okumam gerekenler var onları tamamlayım hem bu arada.
bu dua demeti ortak olsun, 5imizden gitsin yani
ahirette tek tek gelmesinler önümüze.
aynı çatı altında olalım,
gerçi siz bursalılar ordada bulursunuz birbirinizi ya hadi neyse
canım yarın akşama netleşsin. benim tefriciye topiği için okumam gerekenler var onları tamamlayım hem bu arada.
sayı olarak farketmez canım.Canım annemler inşaallah nasipse Nisan ayında gidecekler Umreye...Daha bir aydan fazla var yani,bol vaktimiz var inşaallah...Nisanın 8iydi galiba;ama biz kendimizi Nisan ayının başına hazırlayalım,1 Nisanda bitsin mesela..Geç olmasın,erken bitirelim daha iyi....
en sevdiim aydır.tamam okuruz Allahın izniyle.
Siz bilirsiniz canım,ne derseniz kabulümdür,kaç adet okuyalım mesela sence canım
1ay 2 gün var yani 4 de regl dönemi 28 gün....hımmm yetişebilir rahatlıkla sanki.Canım annemler inşaallah nasipse Nisan ayında gidecekler Umreye...Daha bir aydan fazla var yani,bol vaktimiz var inşaallah...Nisanın 8iydi galiba;ama biz kendimizi Nisan ayının başına hazırlayalım,1 Nisanda bitsin mesela..Geç olmasın,erken bitirelim daha iyi....
Siz bilirsiniz canım,ne derseniz kabulümdür,kaç adet okuyalım mesela sence canım
İnşaallah öyle yapalım canım...
Haha konu gene Bursaya geldi yine,Bursada var bi hayır ama ne
Canım bencede,yarın hangimiz girerse hatırlatalım arkadaşlara hep,listeyide verip...Kesin katılacaklar söylesin,asla caymayacak,hiçbir mazeretle bırakmayacaklar,emin olan güvenenler ismini verirse,bizde yarın akşam ayarlar düzenleriz inşaallah...
1ay 2 gün var yani 4 de regl dönemi 28 gün....hımmm yetişebilir rahatlıkla sanki.
ayyy napim aklıma o geldi birden
mesela diğerleri içinde şöyle olmaz mı 3 kişi yapabilir. 3 kişi bunları rahat yapar 1 tane sayarız.
önemli olan kabeye ulaşması.
Yetişir Allah'ın izniyle canım...
Haklısın canım,önemli olan niyet...Bizden hariç diğer arkadaşlardan bahsediyosun dimi...Onlarda Kuranı Kerim hatimi yapsa aslında ne güzel olur,kabul ederlerse yapabilirse tabi,en az 2 hatim çıkar diye düşünüyorum,herkes 2 cüz alsa :26:
Yetişir Allah'ın izniyle canım...
Haklısın canım,önemli olan niyet...Bizden hariç diğer arkadaşlardan bahsediyosun dimi...Onlarda Kuranı Kerim hatimi yapsa aslında ne güzel olur,kabul ederlerse yapabilirse tabi,en az 2 hatim çıkar diye düşünüyorum,herkes 2 cüz alsa :26:
açıkçası pek sanmıyorum çıkmaz gibi geliyor bana.
olsa tabiki çok iyi olur.
kız ben eger hatim yaparsam burdaki 15 cüzümüde koyarız onuda birlikte bitiririz 6 hatim olur
canlar başlanıp ta yarım kalırsa üzülürüz.kesin okuyabileklere söyliyelim.gerçi yarın bunları herkes okuyacak.biz yapalımda Allahın izniyle istiyen iştirak eder.
canlar başlanıp ta yarım kalırsa üzülürüz.kesin okuyabileklere söyliyelim.gerçi yarın bunları herkes okuyacak.biz yapalımda Allahın izniyle istiyen iştirak eder.
zaten yarış deyip deyip durduk.
katılmak isteseler derlerdi yawww
hele biz bi başlayalım da.
yarın da kesin kayıtları alalım
en az 5 kişiyiz. bence az değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?