Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım mesaj atmana gerek yok, herşeyi tek tek okuyacaklar
kays zaten salavat istemişti 1 milyar salavata niyetlenmişler .5,000 aldım ben.
isterseniz sizde 5,000 er alın hem tez bitmiş olur hem liste uzamış olur.

canım mesaj atmana gerek yok, herşeyi tek tek okuyacaklar
kays zaten salavat istemişti 1 milyar salavata niyetlenmişler .5,000 aldım ben.
isterseniz sizde 5,000 er alın hem tez bitmiş olur hem liste uzamış olur.

Heyecan yaptım Düşünsene bu Hatimler bitince kavuşucaz meleklerimize inşaallah

Canım bende 5000 aldım zaten,napıcaz bakalım Rabbim bitirmek nasip etsin

Haklısın canım,kızlarrrr yarın son gün kayıtlar için

biliyomusunuz bu duaların bitimi tedavimin son dönemlerine denk gelecek belkide bağışlandığında sonuç alıcaz.hadi hayırlısı ya.ben cumartesi başlayabilirim ancak cuma temizleniyorum.histereskopi var. ondan sonra başlarım inş.

evet hadi yatma zamanı artık.gerçi yatma zamanı dedikten sonra yarım saat geçiyo ya neyse.yarın netleşir durum.ben bu dua listemi kaydettim.yeni bir dosya açtım.yeni bir sayfa gibi.Allahım hayırlısıyla bitirmeyi ve bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.

Canım inşaallah,herşeyde var bir hayır..Biz evladın en hayırlısını istiyoruz,oyüzden belkide duamız en hayırlı yerde Beytullahta kabul olacak...

Bak bişey anlatayım mı,annemlerin sohbetine gelen bir hoca var.Kadın 11-12 senelik evli...Densiz kadının biri herkesin içinde demişki,Hocam sanada (annemden ötürü) tülbentini ver Umreye götürsün oralarda dolandırıp gelsin sonra sen takarsın bebek için diye...Hocahanımda demiş ki,onlar batıl inanç benim babamda gitti kaç defa Umreye,Beytullahta dua etti,Oradaki dualar kabul olur,böyle şeylere inanmamak gerekir...Beytullahtaki dua geri çevrilmez,daha kabul olmadıysa zamanı gelmemiş demektir demiş...

Ay annem anllattı,nasıl gücüme gitti ama,hele bana diyecekti o lafı,napardım o kadını,densiz;günaha girmek istemiyorum ama hiiç mi hiçç sevmiyorum böyle insanları

Heyecan yaptım Düşünsene bu Hatimler bitince kavuşucaz meleklerimize inşaallah

Canım bende 5000 aldım zaten,napıcaz bakalım Rabbim bitirmek nasip etsin
ayyy bende heycanlandım
şimdi tefriciyelerimi bitirmeye çalışıyorum. topik aksamasın. ben planımı yaptım bile. yatarken tefriciylerimi okuycam, işe gider gelirken zikirleri ve salavatları bi de kısa duaları.
eve gelince de 5 yasin ve diğeerleri azar azar biter ya
kolay geldi böyle deyince

bende yarın temiz olcam canım
bu ay bişi var topikteye hadi hayırlısı

Hadi bakalım,Rabbim yardımcın olsun,hepimize hakkıyla okumak nasip etsin...

Benimki bitmiyo daha ya,bitsede bende başlasam...

kadın kötü niyetle dememiştir ama onun da usulu var. kenarda dese keşke.
milletin içinde ulu orta olmaz ya.
onuru zedeleniyor insanın
burayı (rumuzunu unuttum) vck görse o da katılır

hergün bir cüz eklememişsin planına kızım.evet topikte ne va kız gizemli gizemli konuşma.iyimi kötümü anlamadım.bende bu akşam algılamada sorun var.

herkes reglden dolayı şikayetçi, olanda olamayanda, erken biten de geç biten de

nurusima ...............

Kötü niyetli değildir ama densiz işte

Canım vckya sen söyle ozaman,vesilesi sen olmuş ol...Ay onun için hepte sen vesile oluyosun zaten,Ya Varis zikrinde de öyle olmuştu

hergün bir cüz eklememişsin planına kızım.evet topikte ne va kız gizemli gizemli konuşma.iyimi kötümü anlamadım.bende bu akşam algılamada sorun var.

Canım ikinci defa hamile haberi aldık,Olric Asenat,ay bitmeden inşaallah 3e tamamlanır hayırlı haberler,ben her an bi bomba haber bekliyorum hayırlısı

nurusima ...............

Hadi bakalım,Rabbim yardımcın olsun,hepimize hakkıyla okumak nasip etsin...

Benimki bitmiyo daha ya,bitsede bende başlasam...
heycan yaptın demi. bak yarın sen de yapabileceklerine başla o zaman adaletsizlik olmasın sonra geçecem sizi uğraş dur :)

ayyy katlanarak gelsinler 4 olsun 8 olsun

heycan yaptın demi. bak yarın sen de yapabileceklerine başla o zaman adaletsizlik olmasın sonra geçecem sizi uğraş dur :)

ayyy katlanarak gelsinler 4 olsun 8 olsun

Hemde ne heyecan....Yok canım adetliyken Hatime katılacak dualar okumak istemiyorum...İstiğfar çekerim bol bol...

Eşimede bi gaz verdim mi yeterli,o devam eder okumaya Çok kötüyüm dimi

Amin canım inşaallah

evet belki yarın belki yarından da yakın o haber.amma konuştum bende .heyecanlandım ama bir sorun var her gece böle konuşursak biz biraz zor valla.hadi yatak mı artık kızlar.bende siz çıkmadan çıkamıyorum.göbeklerimiz bir keesildi sankiAllaha emanet ediyorum sizi.güzel rüyalarla uyuyun.güzel ve hayırlı sabahlara uyanın canlar.öptüüüüüüüüm

Ay inşaallah canım amin....Her zaman böyle konuşamayız canım doğru,malum maddi manevi sıkı çalışmalara başlamamız lazım hehee

Çıkıyomusun,hayırlı geceler canım,tatlı rüyalar.Rabbime emanetsin sende,bende çıkarım artık

Hemde ne heyecan....Yok canım adetliyken Hatime katılacak dualar okumak istemiyorum...İstiğfar çekerim bol bol...

Eşimede bi gaz verdim mi yeterli,o devam eder okumaya Çok kötüyüm dimi

Amin canım inşaallah
bak bak bak sen ne fena çıktın
tamam canım hadi yatın siz ben kocişimi sabah namazına uyandırana kadar ders çalışayım
söz listeye başlamıycam

müslüman sözü sizsiz başlamıycam yarına kadar bekliyorum
hadi yatın artık uyuyun bi de dua edin

Muhatcım adetin bitecekse gerçekten başla canım,benim sürer belki daha 3-4 gün....Biter bitmez başlayın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…