Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

müslüman sözü sizsiz başlamıycam yarına kadar bekliyorum
hadi yatın artık uyuyun bi de dua edin

yarın son kez bi sayı alalım topikten ona göre başlayalım canım.
aaaaaaaaaaa
aklıma ne geldi. listeyi daha da uzatıp 2 grup halinde de yarışabilirdik
hadi yatın artık!!!!!!!!
öğrenci var burda öğrenci

Hem yatın diyon hem fikir üretiyon

Yarın detaylı konuşalım canım..Benimde fikir danışacağım birşey vardı sizlere,başka bir konuda önemli ve özel benim için

Seyyancım Muhatcım,hayırlı geceler,tatlı rüyalar...Rabbim bebeklerinizi göstersin rüyanızda,son adetlerimiz olsun bu hayırlısı ile...

Rabbime emanetsiniz,görüşmek dileğiyle

hadi Allah rahatlık versin. bebekleriniz sizi izliyo, yanımızda olmasalar da ahirette bebeklerimiz var.
onlarada dua edelim. valla daha da mesaj atmayın kızlar.
imam okuyacak ezanı kalacam öyle
aeo

selamun aleykum arkadaslar
ne çok kaynatmıssınız sayfalar ılerlemıs ..
nasılsınız
asenat gelmıs ve hamıleymış rabbım kucağına almayı nasıp etsın ıns
bu arada ben yıne rahatsızım uyumaya calısıcam .
kendınıze ıyı bakın allaha emanet olun

Ayşecim gözünaydın duaların kabul olmuş,allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin arkadaşım çok sevindim

günaydın kızlar

ay canım maşallah teyzesi ellerini yer onun
benım 7+2 :))))
asenat hoşgeldin hayırlı olsun

canım bende seni merak ediyordum geçmedi demek şişliğin hayırlısı olsun hakkında kaç tane donduruldu
canım bunlar nedir sayfalara tam bakamadım

yiğenlerine geçmiş olsun,
bizimki farkli bir durum mesaneye giden sinirler zedelenmiş ve beyin mesaneye sinyal gönderemiyor. idrarini ömür boyu hiç tutamayacak diyor doktorlar.
bizim için kötü bi durum...ateş düştüğü yeri yakar tabi....

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

ohhhh ne güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınnn
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn
gece gece amma kaynatmışsınız haaaa bu dua listesine bende dahil olmak istiyorummmmmmmm ne zamana kadar okucaz nasıl oacak detaylı bi şekilde anlatın bakalım :)

Kızlar nasılsınız bu seferliğine beni affedin geçmişten alıntı yapamıyacağım sayfalar çok ilerlemiş.Asenat hayırlı olsun canım Allah bağışlasın meleğiniKızlar nasip olursa bende sizlere güzel bir haber vermek istedim anne oluyorum bende Allah kısmet ederse.Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.Dünden beri şaşkınım ve şu anda çok birşey yazamıyorum.Birazda rahatsızım kusura bakmayın.Allah hepinize sizlere de nasip etsin anne olmayı inşallahAllah büyüktür ben beklemediğim anda beklemediğim haberleri alınca mucize olarak gördüm bunu hepinize umut olsun.Tüp bebek tedavisine başlıcaktık tedaviyi ertelemiştik.Dualarınız içinde Allah hepinizden razı olsun darısıda sizlere inşallah kısa sürede

selam şekerler sizin yüzünüzden aç kaldım oku oku bitiremedim.muhat canım hem okumada hem yazmada hızlısın beni uyuttun geldin birde topiği uyuttunhep kapanış senden olacak herhaldekızlar dualara katılmaya çalışıcam ama 1. olabileceğimi zannetmiyorum.benimde size dua teklifim var fetih suresi her halis niyet için 33 kere okunması lazım 28. ayette Muhammeden rasullullah denilince halis kalple niyet 3 kere söylenir tecrübe edilmiştir .saidi nursi (hz)bu duayla hapisten ve idamdan kurtulmuştur.bende çok sevdiğim bir ablamın oğlu hapisteydi ertesi gün mahkemesi vardı suçu kesindi ve kesin ceza alacaktı onun için kendi evime çağırdım komşuları ve çocuğun annesini duamızı okuduk sonra ertesi gün mahkemeden güzel haber geldi kadının oğlu ve beraberindekiler serbest bırakılmışlardı herkes şok oldu hakim bile ilk yarıda yaşları küçük olduğu için 5 sene ceza vermiş 2. duruşmada kendi kararını bile değiştirmiş bu duayı okumamızı tavsiye ederim.bir ikinci teklifim kasidei bürde oda hem okuyana hem dinleyene şifa veren bir kaside .aslında daha çok fikirlerim var ama yinede siz nasıl isterseniz öyle olsun

canım benim hadi gözün aydın inan çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bizleri dualarından eksik etme ikinizde Allah'a emanet olun

kızlar günaydınlar nasılsınızzz :26::26::26::26::26c bozuldu:18::18::18::18::18: O yüzden gelemedim kaç gündürrr

kızlar günaydınlar nasılsınızzz :26::26::26::26::26c bozuldu:18::18::18::18::18: O yüzden gelemedim kaç gündürrr
iyiyiz canım asıl siz nasılsınız bebişimiz sana sıkı sıkı tutunmıştur inşallah pcden uzak dur bozulmasındada vardır bir hikmet bebişinin sağlıklı tutunması ve sana süpriz yapması için inşallah canım bu sefer Rabbim yüzünü güldürür

canım sağol ama bilmiyorum test günü yarın ama bu gün adet ağrılarım var

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

Gözünüz aydın kızlar Allah sağlıkla hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah..

diğer arkadaşlar bakın bunlar güzel haberler hiç ummadığınız anda sizlerinde başına gelir hiiçç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…