müslüman sözü sizsiz başlamıycamyarına kadar bekliyorum
hadi yatın artık uyuyun bi de dua edin
yarın son kez bi sayı alalım topikten ona göre başlayalım canım.
aaaaaaaaaaa
aklıma ne geldi. listeyi daha da uzatıp 2 grup halinde de yarışabilirdik
hadi yatın artık!!!!!!!!
öğrenci var burda öğrenci
Hem yatın diyon hem fikir üretiyon
Yarın detaylı konuşalım canım..Benimde fikir danışacağım birşey vardı sizlere,başka bir konuda önemli ve özel benim için
Seyyancım Muhatcım,hayırlı geceler,tatlı rüyalar...Rabbim bebeklerinizi göstersin rüyanızda,son adetlerimiz olsun bu hayırlısı ile...
Rabbime emanetsiniz,görüşmek dileğiyle
selamun aleykum arkadaslar
ne çok kaynatmıssınız sayfalar ılerlemıs ..
nasılsınız
asenat gelmıs ve hamıleymış rabbım kucağına almayı nasıp etsın ıns
bu arada ben yıne rahatsızım uyumaya calısıcam .
kendınıze ıyı bakın allaha emanet olun
kizlar masallah gene kaynatmissiniz Rabbim bozmasin ben hastaneden geldim kan verdim ikili test icin bebisimi gordum iyiydi cok sukur el salladi bize teyzeleri ama hep poposunu gosterdi sipa donmedi yuzunu hatta becerebilirsem resmini yukleyecegim size Rabbim hepinize kismet etsin insallah bu duyguyu en kisa zamanda...bakin teyzeleri sizede el salliyor....
asenat hoşgeldin hayırlı olsunbenım 7+2 :))))
canım bende seni merak ediyordum geçmedi demek şişliğin hayırlısı olsun hakkında kaç tane donduruldukızlarrr merhaba. nasılsınız. hem elim hala ağrıyo, hemde işyerinde açamıyorum pek işler yoğun. bu arada bu akşam adet oldum. opu sonrası biraz erken oldum. adetle beraber donma çözme için ilaç başlamam lazım ama bu ay hazır hissetmiyorum kendimi. hala opu dan kalan şiş bir göbeğim var. sanırım gelecek aya ertelicez.
canım bunlar nedir sayfalara tam bakamadımİşte listeeemm canım....Kızlar ben sıkı bir rakibim,listeyi görünce gözünüz korkmasın caymak yok sakın hee
Biz okudukça,niyetimiz halis oldukça,Rabbim vereceği zamanı daha öne alacak inşaallah,okuyacaklarımız bitince fazla beklemeden kavuşacaz meleklerimize....Yeter ki büyük bir inançla okuyalım canlarım
.................................................................
Kur'an-ı Kerim Hatimi.....
4444 Salat-ı Tefriciye
1000 Salat-ı Münciye
Yasin-i Kebir Hatimi (123 adet)
41 Vakıa Suresi
41 Meryem Suresi
İhlas-ı Şerif Hatimi (Normalde 1000 adet bir hatim oluyo ama 10.000 okumaya gayret edelim inşaallah)
72.000 Kelime-i Tevhid Hatimi
Ayetel Kürsi Hatimi (313 adet bir Hatim oluyo)
Esmaül Hüsna (Sabah,Yatsı Namazlarından sonra demiştim az önce ama şimdi düşündüm de,her Namazımızın ardından okusak daha iyi olur)
La Havle Hatimi (1001 adet bir Hatim oluyo)
Günlük Hacet Namazı
Günlük Kenzül Arş duası
Günlük 707 Ya Varis (Aslında çekebildiğimiz kadar)
Günlük Enbiya Suresi 90.Ayet-i Kerime(Çekebildiğimiz kadar)
Günlük İstiğfar (Çekebildiğimiz kadar,aklımıza geldikçe,iş yaparken okuyalım mesela.....Kalbimizi temizlemeliyiz herşeyden önce)
......................................
Aklıma gelenler bunlar,ekleme yapabiliriz daha aklımıza geldikçe
yegenin için ben pek kötü bişi sezmedim açıkçası. sonda olayı en fazla 4 yıl daha sürer sonra tıp zaten çaresini bulur:)
sıkmayın canınızı adalar yapay kemik yaptı
benim yegenim 900 gr dogdu. alacak nefesi varmış yaşadı. 1 yaşını doldurdu 2ye doğru gidiyor.
diğer yegenim yuurtdışında doğdu. anne ve babada kan uyuşmazlığı var. doktorlar iğneye gerek yok deyip yapmamışlar. dogduktan sonra bebege yapsalarmış 48 saat içinde gene normal olurmuş.
o yegenimin gözlerinde hafif sorun var, simasi değişik biraz ama bi zeki ki çakal sormayın gitsin.
hay hay, bi bulup geliyorum. bekleyinde yarın birlikte başlayalım
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
canım benim hadi gözün aydın inan çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bizleri dualarından eksik etme ikinizde Allah'a emanet olunKızlar nasılsınız bu seferliğine beni affedin geçmişten alıntı yapamıyacağım sayfalar çok ilerlemiş.Asenat hayırlı olsun canım Allah bağışlasın meleğiniKızlar nasip olursa bende sizlere güzel bir haber vermek istedim anne oluyorum bende Allah kısmet ederse .Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.Dünden beri şaşkınım ve şu anda çok birşey yazamıyorum.Birazda rahatsızım kusura bakmayın.Allah hepinize sizlere de nasip etsin anne olmayı inşallah Allah büyüktür ben beklemediğim anda beklemediğim haberleri alınca mucize olarak gördüm bunu hepinize umut olsun.Tüp bebek tedavisine başlıcaktık tedaviyi ertelemiştik.Dualarınız içinde Allah hepinizden razı olsun darısıda sizlere inşallah kısa sürede
gözün aydın hayırlı olsun Rabbim kucağına almanı nasip etsin darısı benim ve isteyen herkesin başına olsun inşallahkızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
iyiyiz canım asıl siz nasılsınız bebişimiz sana sıkı sıkı tutunmıştur inşallah pcden uzak dur bozulmasındada vardır bir hikmet bebişinin sağlıklı tutunması ve sana süpriz yapması için inşallah canım bu sefer Rabbim yüzünü güldürürkızlar günaydınlarnasılsınızzz :26::26::26::26::26 c bozuldu:18::18::18::18::18: O yüzden gelemedim kaç gündürrr
iyiyiz canım asıl siz nasılsınız bebişimiz sana sıkı sıkı tutunmıştur inşallah pcden uzak dur bozulmasındada vardır bir hikmet bebişinin sağlıklı tutunması ve sana süpriz yapması için inşallah canım bu sefer rabbim yüzünü güldürür
canım benim hadi gözün aydın inan çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bizleri dualarından eksik etme ikinizde Allah'a emanet olun
Kızlar nasılsınız bu seferliğine beni affedin geçmişten alıntı yapamıyacağım sayfalar çok ilerlemiş.Asenat hayırlı olsun canım Allah bağışlasın meleğiniKızlar nasip olursa bende sizlere güzel bir haber vermek istedim anne oluyorum bende Allah kısmet ederse .Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.Dünden beri şaşkınım ve şu anda çok birşey yazamıyorum.Birazda rahatsızım kusura bakmayın.Allah hepinize sizlere de nasip etsin anne olmayı inşallah Allah büyüktür ben beklemediğim anda beklemediğim haberleri alınca mucize olarak gördüm bunu hepinize umut olsun.Tüp bebek tedavisine başlıcaktık tedaviyi ertelemiştik.Dualarınız içinde Allah hepinizden razı olsun darısıda sizlere inşallah kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?