Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ay cok sevindim cnm rabbim kucagına almayıda nasıp etsin inşallah mucizeni.

canım benim hadi gözün aydın inan çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bizleri dualarından eksik etme ikinizde Allah'a emanet olun
Sağol canım Allah razı olsun teşekkür ederim darısıda sizlere olmayanlara inşallah
ay cok sevindim cnm rabbim kucagına almayıda nasıp etsin inşallah mucizeni.
Allah razı olsun canım aminn cümlemize inşallh
gozen aydın cnm rabbım kucagına almayı nasığ eder inşallahh..
hamılelerımız cogalıyo ne guzel rabbım isteyen herkeze nasıp etsın ınsallah

Aminnn herkeze nasip olsun inşallah

cnm gozun aydiiiin ne guzel bir haber hic beklemedigin zamanda...insallah bizede boyle beklemezken geliverir

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

gozun aydin cnm ne guzel hamileler artiyor,kotu haberlerden sonra bu haberler cok iyi geldi...Allah tamamina erdirsin insallah......................kizlar ayse icinde doguma kadar bi hatim yapacaktik kendi fazla giremiyor ama unutmadik insallah yapariz demi kizlar

canım benim yegenim de sonta kullanıyor, göbegindeki delikler besleniyor.
elbette ateş düştüğü yeri yakar. rabbimize imanımız tam ol derse olacaktır. bize düşen sabır ve sebat.
canım çok sevindim tebrik edrim

olur canım niye olmasın. kabe yollarına diziilip gidecek olduktan sonra hepsini okuruz.
bahar27 canımmmmm çok sevindim 3 kez okudum mesajını.
seyyan 3. bebek haberini alırız demiştin ben de 4 olsun demiştim. bak 3 te oldu 4 de
keşke 10 deseydik
silek kapımız açıkmıymış neymiş
ayyyy keyfim yerine geldi valla.

kızlar sizi tebrik ederim hayırlı olsun inşaallah.... e mahallemizizn cici anneleri neler hissettiniz bebeişi öğrenmeden önce yazında bizde öğrenelim demi ama... tekrar tebrik ederim hepinizi sağlıkla hayırlarla gelsinler inşaallah bebeişler...

aklım da benim canım. 9ay varya sanırım ondan rahatız.1 hatim yapsak tüm bebişler için o olmaz mı ki?
canım dualar bitsin hatim yapalım her hafta 1 cüz 30 kişi varız zaten.hasta olunca fazla olan arkadaşlar okur.
olmaz mı?sadece bi fikir

aaaaaaaa yazdıklarım siliniyo bakalım bu gelcekmi muhat hep sana yazmıştım ama kenzül arş sahihmiş canım.... nelere karar verdiniz dün bana bilgi vermen mükünmü şimdi eşim gelir zaten kızıp duruyo pc başında oturuyorsun diye... akşam yine gelirim inşaallah aeo..

canım seyyan upuzuuuuuuuuun bi liste yaptı. 1 ay vaktimiz var. yetişebilecek türden ama normalden ağır gelecek
1 hatim var 123 yasin 313 ayetel kürsü,
günlük künzül arş
33 fetih,
sonra 10.000 ,ihlas ve zikirler var.
bayag var yani daha yazamadıklarım da var

Kur'an-ı Kerim Hatimi.....

4444 Salat-ı Tefriciye

1000 Salat-ı Münciye

Yasin-i Kebir Hatimi (123 adet)

41 Vakıa Suresi

41 Meryem Suresi

İhlas-ı Şerif Hatimi (Normalde 1000 adet bir hatim oluyo ama 10.000 okumaya gayret edelim inşaallah)

72.000 Kelime-i Tevhid Hatimi

Ayetel Kürsi Hatimi (313 adet bir Hatim oluyo)

Esmaül Hüsna (Sabah,Yatsı Namazlarından sonra demiştim az önce ama şimdi düşündüm de,her Namazımızın ardından okusak daha iyi olur)

La Havle Hatimi (1001 adet bir Hatim oluyo)

Günlük Hacet Namazı

Günlük Kenzül Arş duası

Günlük 707 Ya Varis (Aslında çekebildiğimiz kadar)

Günlük Enbiya Suresi 90.Ayet-i Kerime(Çekebildiğimiz kadar)

Günlük İstiğfar (Çekebildiğimiz kadar,aklımıza geldikçe,iş yaparken okuyalım mesela.....Kalbimizi temizlemeliyiz herşeyden önce)

hoşgeldin canım tekrardan, ne zamndır evlisin , ne kadardır bebek bekliyorsunuz?

waaaayyyyy yarış kızışıyor dmek

ayyyyy melek mi gördüm ben şimdi:) uyyyy teyzesi yesin onu.
hoşbulduk 2,5 yıllık evliyim bebek bekliyoruz tedaviye devam ediyoruz ve bol bol dua ediyoruz başka çaremiz yok inşallah tez zamanda ben ve benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarım istediğine kavuşur

hoşbulduk 2,5 yıllık evliyim bebek bekliyoruz tedaviye devam ediyoruz ve bol bol dua ediyoruz başka çaremiz yok inşallah tez zamanda ben ve benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarım istediğine kavuşur

amin canım inşaallah.3 günde 3 hamile haberi aldık.
daha da artacak inanıyorum
canım doktora gittiniz mi hiç tahlil falan yapıldı mı?

amin canım inşaallah.3 günde 3 hamile haberi aldık.
daha da artacak inanıyorum
canım doktora gittiniz mi hiç tahlil falan yapıldı mı?

tabi gittik tahliller yapıldı hiçbir engel yok eşimdede bendede gel gör ki olmuyor doktorlar olur diyor 1 aşılamam oldu ama o da olumsuz sonuçlandı ooooooooff beklemek çok zor muhat

Son düzenleme:
canım öyle demen bak bugün hamile müjdesini aldığımız arkadaş tüp bebege hazırlanıyordu
gerek kalmadı. rabbim istesin yeter

her hafta biraz agir olur gibi geldi ben baska hatimlerede katiliyorum dergahtan...ama ayda bir bi hatim rahat olur...sonra yasinlerimiz var...dua listesi cook guzel olmus ama kenzul-ars duasini bi topicte okumustuk biz ama bazi hocalar gercek deyil diyor,kim yazmis bu dualari diyor,derdinizin dermani kurandadir bol kuran okuyun ve efendimizin bize ogrettigi ismi azam dualari var onlari okuyun diyor...bana mantikli geldi aslinda,kimin yazdigina dikkat edin diyor ben bulamadim kenzul-ars duasini kimin yazdigini...esmaul usna cok guzel tum dertlere derman...

muhatcımmm anacımmm o liste de ne öylee onların hepsini biz mi yapıcazz üstelik 5 gün kaldı teste

canım hayırlı olsun.Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inş.
eveeeeeeeeeeeeeeet.belki yarın belki yarından da yakın demiştrim.işte buuuuuuuuuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…