Kızlar nasılsınız bu seferliğine beni affedin geçmişten alıntı yapamıyacağım sayfalar çok ilerlemiş.Asenat hayırlı olsun canım Allah bağışlasın meleğiniKızlar nasip olursa bende sizlere güzel bir haber vermek istedim anne oluyorum bende Allah kısmet ederse .Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.Dünden beri şaşkınım ve şu anda çok birşey yazamıyorum.Birazda rahatsızım kusura bakmayın.Allah hepinize sizlere de nasip etsin anne olmayı inşallah Allah büyüktür ben beklemediğim anda beklemediğim haberleri alınca mucize olarak gördüm bunu hepinize umut olsun.Tüp bebek tedavisine başlıcaktık tedaviyi ertelemiştik.Dualarınız içinde Allah hepinizden razı olsun darısıda sizlere inşallah kısa sürede
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Sağol canım Allah razı olsun teşekkür ederim darısıda sizlere olmayanlara inşallahcanım benim hadi gözün aydın inan çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bizleri dualarından eksik etme ikinizde Allah'a emanet olun
Allah razı olsun canım aminn cümlemize inşallhay cok sevindim cnmrabbim kucagına almayıda nasıp etsin inşallah mucizeni.
gozen aydın cnm rabbım kucagına almayı nasığ eder inşallahh..
hamılelerımız cogalıyo ne guzel rabbım isteyen herkeze nasıp etsın ınsallah
Kızlar nasılsınız bu seferliğine beni affedin geçmişten alıntı yapamıyacağım sayfalar çok ilerlemiş.Asenat hayırlı olsun canım Allah bağışlasın meleğiniKızlar nasip olursa bende sizlere güzel bir haber vermek istedim anne oluyorum bende Allah kısmet ederse .Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.Dünden beri şaşkınım ve şu anda çok birşey yazamıyorum.Birazda rahatsızım kusura bakmayın.Allah hepinize sizlere de nasip etsin anne olmayı inşallah Allah büyüktür ben beklemediğim anda beklemediğim haberleri alınca mucize olarak gördüm bunu hepinize umut olsun.Tüp bebek tedavisine başlıcaktık tedaviyi ertelemiştik.Dualarınız içinde Allah hepinizden razı olsun darısıda sizlere inşallah kısa sürede
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
canım benim yegenim de sonta kullanıyor, göbegindeki delikler besleniyor.yiğenlerine geçmiş olsun,
bizimki farkli bir durum mesaneye giden sinirler zedelenmiş ve beyin mesaneye sinyal gönderemiyor. idrarini ömür boyu hiç tutamayacak diyor doktorlar.
bizim için kötü bi durum...ateş düştüğü yeri yakar tabi....
canım çok sevindim tebrik edrimkızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
ohhhh ne güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınnn
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn
gece gece amma kaynatmışsınız haaaa bu dua listesine bende dahil olmak istiyorummmmmmmm ne zamana kadar okucaz nasıl oacak detaylı bi şekilde anlatın bakalım :)
olur canım niye olmasın. kabe yollarına diziilip gidecek olduktan sonra hepsini okuruz.selam şekerler sizin yüzünüzden aç kaldım oku oku bitiremedim.muhat canım hem okumada hem yazmada hızlısın beni uyuttun geldin birde topiği uyuttun hep kapanış senden olacak herhalde kızlar dualara katılmaya çalışıcam ama 1. olabileceğimi zannetmiyorum.benimde size dua teklifim var fetih suresi her halis niyet için 33 kere okunması lazım 28. ayette Muhammeden rasullullah denilince halis kalple niyet 3 kere söylenir tecrübe edilmiştir .saidi nursi (hz)bu duayla hapisten ve idamdan kurtulmuştur.bende çok sevdiğim bir ablamın oğlu hapisteydi ertesi gün mahkemesi vardı suçu kesindi ve kesin ceza alacaktı onun için kendi evime çağırdım komşuları ve çocuğun annesini duamızı okuduk sonra ertesi gün mahkemeden güzel haber geldi kadının oğlu ve beraberindekiler serbest bırakılmışlardı herkes şok oldu hakim bile ilk yarıda yaşları küçük olduğu için 5 sene ceza vermiş 2. duruşmada kendi kararını bile değiştirmiş bu duayı okumamızı tavsiye ederim.bir ikinci teklifim kasidei bürde oda hem okuyana hem dinleyene şifa veren bir kaside .aslında daha çok fikirlerim var ama yinede siz nasıl isterseniz öyle olsun
gozun aydin cnm ne guzel hamileler artiyor,kotu haberlerden sonra bu haberler cok iyi geldi...Allah tamamina erdirsin insallah......................kizlar ayse icinde doguma kadar bi hatim yapacaktik kendi fazla giremiyor ama unutmadik insallah yapariz demi kizlar
aaaaaaaa yazdıklarım siliniyo bakalım bu gelcekmi muhat hep sana yazmıştım ama kenzül arş sahihmiş canım.... nelere karar verdiniz dün bana bilgi vermen mükünmü şimdi eşim gelir zaten kızıp duruyo pc başında oturuyorsun diye... akşam yine gelirim inşaallah aeo..
hoşbulduk 2,5 yıllık evliyim bebek bekliyoruz tedaviye devam ediyoruz ve bol bol dua ediyoruz başka çaremiz yok inşallah tez zamanda ben ve benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarım istediğine kavuşurhoşgeldin canım tekrardan, ne zamndır evlisin , ne kadardır bebek bekliyorsunuz?
waaaayyyyy yarış kızışıyor dmek
ayyyyy melek mi gördüm ben şimdi:) uyyyy teyzesi yesin onu.
hoşbulduk 2,5 yıllık evliyim bebek bekliyoruz tedaviye devam ediyoruz ve bol bol dua ediyoruz başka çaremiz yok inşallah tez zamanda ben ve benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarım istediğine kavuşur
amin canım inşaallah.3 günde 3 hamile haberi aldık.
daha da artacak inanıyorum
canım doktora gittiniz mi hiç tahlil falan yapıldı mı?
canım öyle demen bak bugün hamile müjdesini aldığımız arkadaş tüp bebege hazırlanıyordu
gerek kalmadı. rabbim istesin yeter
aklım da benim canım. 9ay varya sanırım ondan rahatız.1 hatim yapsak tüm bebişler için o olmaz mı ki?
canım dualar bitsin hatim yapalım her hafta 1 cüz 30 kişi varız zaten.hasta olunca fazla olan arkadaşlar okur.
olmaz mı?sadece bi fikir
canım hayırlı olsun.Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inş.kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
eveeeeeeeeeeeeeeet.belki yarın belki yarından da yakın demiştrim.işte buuuuuuuuuu.Kızlar nasılsınız bu seferliğine beni affedin geçmişten alıntı yapamıyacağım sayfalar çok ilerlemiş.Asenat hayırlı olsun canım Allah bağışlasın meleğiniKızlar nasip olursa bende sizlere güzel bir haber vermek istedim anne oluyorum bende Allah kısmet ederse .Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.Dünden beri şaşkınım ve şu anda çok birşey yazamıyorum.Birazda rahatsızım kusura bakmayın.Allah hepinize sizlere de nasip etsin anne olmayı inşallah Allah büyüktür ben beklemediğim anda beklemediğim haberleri alınca mucize olarak gördüm bunu hepinize umut olsun.Tüp bebek tedavisine başlıcaktık tedaviyi ertelemiştik.Dualarınız içinde Allah hepinizden razı olsun darısıda sizlere inşallah kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?