Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

slm kızlar bende evlat sahibi olmak istiyorum 3 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor ben pkoluyum eşimdede varikosel vardı amelıyat oldu ama değerleri çokda iyi değil aralık ayında aşılama olcaktık ama morfolojı 0 diye yapmadı doktorum suan ilaç kullanıyor nisan gibi tekrar test yaptırcak eğer değerlerinde düzelme olursa aşılama yaptırcaz suan ileri hareketli %0 morfolojı %1 onun için ilaç kullanıyor inş. düzelir. bahar arkadaşımız bu topikden bahsetti bende gelemk istedim benide alırmısınız aranıza

bahar çok sevindim haberine. uzun zamandır uğraşanlardansın sende. bak dualarımız kabul oluyor. allah tamamına erdirsin inş.

haklısın tabi Allahtan umut kesilmez sen kaç yıllık evlisin
canım kusura bakma öğrencim geldi ondan çıkmak zorunda kaldım
1,5 yıl olacak canım.
canım kays sorduk bizde sanırım o da eşine soracak.
büyük hocalar öyle bi dua yok diyolar. ben de dinledim.
bu dualar 1 aylık canım
muhatcımmm anacımmm o liste de ne öylee onların hepsini biz mi yapıcazz üstelik 5 gün kaldı teste
kız herkese değiş bu yarış yapcaz bakalım niyetlendik inşaallah yapabilecegiz.

hoşgeldin canım, aramıza almak ne demek hepimizin derdi aynı, umudu aynı yeri de aynı aynı olacak tabiki.
sonuçlarınız nd zmana belli olacak?

hoşbulduk canım sagol nisanda test yaptırcaz 5 gibi eğer değeleri iyise aşılama yaptırcaz .dua paylaşımı nasıl oluyo bu akşam başlamak isterim

hoşbulduk canım sagol nisanda test yaptırcaz 5 gibi eğer değeleri iyise aşılama yaptırcaz .dua paylaşımı nasıl oluyo bu akşam başlamak isterim

canı cumadan cumaya 6 arkadaş için 41 er yasin ve zikirler var.ya varis çekiyoruz 707 adet ve een biya suresinin 89. ayetini okuruz 100 tane.
istersen bi kaç tane yasin oku. eksiklerimiz oluyor malum regl falan derke.
canım nisana daha çok var.
doktorluk işiniz bitmiş şimdi tevekkül ve dua etcen sanırım,
ama merak etme burda o kadar çok olmaz şey oldu ki
her gün mucizeler okuyoruz inan sadece..

tamam canım yasin okurum. evet şuan doktora gitmiyorum 3 ay olcak gitmeyeli eşimin düzelmesini bekliyoruz ondan sonra aşılama inş. gerek kalmaz evet mucizelere inanırım rabbim bizllerede nasip etsin okudukdan sonra nasıl dilekte buluncaz peki:26:

canım ben lişsteyi bulup tekrar paylaşayım hem senin içinde iyi olur
senin yumurtalıklarda var mı sıkıntı?

canım ben lişsteyi bulup tekrar paylaşayım hem senin içinde iyi olur
senin yumurtalıklarda var mı sıkıntı?

çok sagol canım benim allah razı olsun.evet canım pkoluyum yumurta tembelliği var serophene ilaç kullandım gelişti ama bişey olmadı eşimdede sorun olduğu için ileri hareketlisi 0 aralıkda iğneli tedavi oldum tam aşılama için hazırlanıyordum ama eşimin değelri kötü çıkınca kaldı aşılamam ama iğneyle yumurtalıklarım büyüyor bunada şükür ben çıkıyorum yarın grş sen yaz ben bakarım canım iyi akşamlar

Kaynana Gözüyle

İki yaşlı kadın yolda karşılaşır. Hal-hatır sorarlar;
- Kızınız nasıl, iyi mi?
- Ay sorma. Kızım o kadar rahat ki. Kocası sıcak sudan soğuk suya elini sokturmuyor. Hatta kahvaltıyı bile kocası yatağına götürüyor. Avrupa gezileri,
altınlar, mücevherler. Para bol, durumları çok iyi.
- Çok iyi, maşallah! Peki oğlunuz nasıl?
- Ah, ah! Hiç sorma! Öyle pasaklı bir kadına düştü ki, kahvaltıyı oğlum hazırlıyor. Üstelik gelinin yatağına götürüyor. Daha neler canım, Avrupa gezileri, altınlar, mücevherler. Para yetiştiremiyor. Yazık oldu oğluma!
Beğen
melek2828, burju82, bd

canımmmm çok çok büyük geçmiş olsun mevlamm şifa versin inşaallah...

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

ayyy hadi gözün aydınnnn bizi de duanda unutma inşaallahhh:):)

oy oy oyyy ne güzel haberler senin de gözün aydın canım.bize de dua et:):)

canım sağol ama bilmiyorum test günü yarın ama bu gün adet ağrılarım var

inşaallah gebelik ağrılarıdır onlar canım hadi hayırlısı:):)

:):):):):)

kızlarrr yaaa ben dün idrar testi yaptım silik çizgi gördüm bugün yaptım negatif

canım liste bu,
kimlere okunduğu ve ne için okunduğu da karşısında mevcut.
enbiya sureside en üst tarafta yazılı.

hamdolsun canımm hoşgelsin sen naıslsın???

Rabbime binlerce kez şükürler olsun bende iyiyim.hoşbuldum....çoooooook mutlu oldum bahar ve sunshine için..rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...maşallah nazar değmesinnnn hamile haberleri devam etsinnnnn inşallah.......

kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

bu ay 4 tane aldık güzel haber daha da artsın rabbbiiimmmm

saol canım
sen nasılsın
dün yoktun,
nerdeydin bakim hıııı

Ben iyiyim muhatcım....dün nöbetçiydim yorgundum biraz....birde bir üşüme titreme geldi yattım....
onun dışında iyiyim çok şükür.....yazdığın uzun bir dua listesi var onlar nedir ..hepsini bebek için mi okuyacaz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…