Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

Canım üzülme demekki zamanımız var daha..rabbim birgün anne olmayı nasip edecektir inşallah.....nedesem boş şu ana..seni öyle iyi anlıyorumki......
bu ay 4 tane aldık güzel haber daha da artsın rabbbiiimmmm

Aminnnnnnnnnn....arkası çorap söküğü gibi gelsinnnn inşallah.......durmasın...

sönmez mesajı almamışım canım
o dualarla yarış yapcaz; seyyan, kays,nekadarzor,eslemlive, ecrin007 ve ben.
1 ayda tamamlamaya çalışacagız sonrada kabede dualanacak hepsi

Ve aleykümselam canım...Rabbim sıkıntılarını gidersin canım,bebek uğrunda çekilen acıtmayan rahatsızlıklar bunlar inşaallah.

Kendine meleğine iyi bak.Canım bizi eksik etme dualarından...

canım bunlar nedir sayfalara tam bakamadım

Canım Muhat,ben,Seyyan,Kays,Nekadarzor aramızda bir dua yarışı yapmaya karar verdik.Annemler Nisan'da Umreye gidecekler nasipse.Bizde bir ay içinde listedeki duaları bitirmeye çalışıcaz.Sonra Beytullaha göndericez,orda hediye edilip duası yapılacak.Ve inşaallah dualarımız kabul olacak,Rabbim fazla bekletmeden bizide meleklerimize kavuşturacak.Kesin katılmak istersen sende alalım ismini,bugün kayıtlar için son gün canım Kesin okuyabileceksen saydığım isimlerden birine dönüş yapman yeterli canım...

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

Canım ya,ne kadar sevindim,hadi hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin...Dua konusunda bizden 1 adım öndesin,hamilelerin duası kabul olurmuş.Canım haftalık listedeki tüm isimlere,isim isim dua ediver bizim için.Bizde verelim hayırlı haberler inşaallah...

Canım Duruya yazdıklarımı kopyalıyorum sanada canım,ona göre düşünür dönersin bize..

...........Canım Muhat,ben,Seyyan,Kays,Nekadarzor aramızda bir dua yarışı yapmaya karar verdik.Annemler Nisan'da Umreye gidecekler nasipse.Bizde bir ay içinde listedeki duaları bitirmeye çalışıcaz.Sonra Beytullaha göndericez,orda hediye edilip duası yapılacak.Ve inşaallah dualarımız kabul olacak,Rabbim fazla bekletmeden bizide meleklerimize kavuşturacak.Kesin katılmak istersen sende alalım ismini,bugün kayıtlar için son gün canım Kesin okuyabileceksen saydığım isimlerden birine dönüş yapman yeterli canım...

Baharcım,canım benim ne kadar mutlu oldum anlatamam.Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin güzelim..E şimdi bizim içinde bool boll dua et...Elhamdülillah ne güzel haberler aldık bugün,Rabbim devamını nasip etsin...

Aleykümselam canım Fetih Suresinin hatimini 41 defa diye biliyorum...Allah razı olsun canım senden,inşaallah onuda okuyalım inanarak,neden olmasın.Rabbim bizimde sıkıntılarımızdan feraha ermemizi nasip etsin,hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun....

Kasidei Bürde'ye gelince...Sanırım oydu,eşim gelince sorayım yinede yüzde yüz emin değilim...Komşumuz vardı Sara hastası,Rabbim vermesin...Yurtta Hocalar,o komşumuza Kaside-i Bürde Hatimi yaptılar,aradan kaç seneler geçti elhamdülillah tekrarlamadı,sadaka da vermişti kadın...Ama benim dediğim toplanıp halka şeklinde hatim oluyo,çook çok faziletli...Biz bu şekilde yapamayız ama aslında bu hatimi bilen yerlerde gidip yaptırabilir miyiz acaba,bilemedim şimdi...Eşim gelince sorcam,Kasidei Bürde hatimi diye hatırlıyorum.

canım sağol ama bilmiyorum test günü yarın ama bu gün adet ağrılarım var

Hadi hayırlısı,inşaallah Rabbim seninde müjde vermeni nasip eder hayırlısıyla,inşaallah sizin içinde ''Ol'' demiştir Mevlam...

Aklımda canım Ayşeninki,daha doğumuna çok inşaallah.Biz bir aylık hatimlerimizi bitirelim,inşaallah onunkine de başlayalım,Ayşe ayarlıyacaktı listeyi.Hangi Cüz düşmüşse okuruz inşaallah.Rabbim hayırlı doğumlar,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Ayşeme ve tüm hamilelere..

Kays nerdesin,gece gizli toplantı yapıyoz gelsene sende

Bende sahih diye biliyodum,Kenzül Arş benim içimi çok rahatlatır.Anlamına da bakınca,anlıyosun ne kadar faziletli olduğunu...

hoşbulduk 2,5 yıllık evliyim bebek bekliyoruz tedaviye devam ediyoruz ve bol bol dua ediyoruz başka çaremiz yok inşallah tez zamanda ben ve benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarım istediğine kavuşur

Hoşgeldin aramıza canım.İnşaallah son tedavindir bu,Rabbim hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlar versin size ve tüm arkadaşlarımla birlikte banada..

Bir aylık bu dualar canım,adın yazıldı bile senin,vazgeçmek yok
Kenzül Arş sahihmiş canım...

Hoşgeldin aramıza canım.İnşaallah değerlerinde bir düzelme olur,Rabbim sizede hayırlı sağlıklı salihlerden evlat versin en yakın zamanda..

hah işte bu saatlere kadar uyu uykunu al

Kız deme öyle Sabah erken kalktım,Sohbete gittim.Öğlen geldim,kocişle yemek yedik.Onu gönderdim,uyumuş kalmışım.

Hangi mesajı almamışsın muhatcım..anlamadımmmmmmmm....:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

erkeen kayıtta indirim var........
erken kaydolan arkadaşlarımızın 1 yasini biz okuyoruz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

anaaaam dersaneci olduğum belli oluyo demi

kızlarrrrrrrrrrr,,,,
Rabbim hepinize güç kuvvet versin..yüreğinize sağlık.....rabbim dualarınızı kabul etsin....kabede dualayandan da Allah razı olsun.....
bakalım kim birinci olacak.??? ödül ne??

belki sonradan artanlardan olursun.
üzme hemen kendini

kısmet böyleymiş elden ne gelir

baharcım çok sevindimm RABBİM SAĞLIKLA kucagına almayı nasip etsinn..canım sende ve eşinde problem vardı dimii herhangi birşey yaptınızmı yoksaa kendiliğinden mi

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben hamileyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

cok sevindimmm sağlıkla alırsın inşalla kucagına canım

kızlarrrrrrrrrrr,,,,
Rabbim hepinize güç kuvvet versin..yüreğinize sağlık.....rabbim dualarınızı kabul etsin....kabede dualayandan da Allah razı olsun.....
bakalım kim birinci olacak.??? ödül ne??

aaaaaaaaa onu konuşmadık ,
acaba ne olsa, kızlar bi fikir verin

erkeen kayıtta indirim var........
erken kaydolan arkadaşlarımızın 1 yasini biz okuyoruz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

anaaaam dersaneci olduğum belli oluyo demi

çoooooooook şekersin kız sen....evet belli oluyo tatlım..napalım herkes yaptığı işle kendini gösterir değil mi? kendime güvensem kayıt olurdum ama .....ben bitiremem..hızlı okuyamam...

kızlarrr yaaa ben dün idrar testi yaptım silik çizgi gördüm bugün yaptım negatif

Canım güvenme o testlere ya,bende ikinci çizgiyi gördüm kaç defa hemde,hepsinde de çıkınca ikinci çizgi.Dedim hamileyim artık.Kan testine gittim,aldım negatifi mahvoldum...Kaç gün geçti senin canım,kan testi yaptır istersen.İnşaallah hamilesindir canım inşaallah...

selam kızlar nasılsınız??????

Ve aleykümselam canım,seni gördük daha iyi olduk,sen nasılsın

Amiinnn,elhamdülillah bugün güzel bereketli bir gün oldu.İnşaallah bir sonraki hamile haberini senden alırız canım

kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

Vardır bir hayır canım,üzüleceksin ama fazla yıpratma kendini..Bak bu ay elhamdülillah kaçıncı hamile haberi aldık arkadaşlardan,demekki Rabbim bizim bu dualarımızdan memnun oluyor,inan bana sıra sıra vericez bu güzel haberleri...Hadi şimdi derin bir nefes al,bağlan tevekkülle Rabbine,şimdi daha çok dua et..İnşaallah yakın zamanda alıcaz müjdeli haberi senden canım arkadaşım..

bu ay 4 tane aldık güzel haber daha da artsın rabbbiiimmmm

Amin...Muhat ya içim bi garip oldu,dün konuşmuştuk hatırlarsan ay bitmeden daha üçüncü haberi alırız dedim,sende katlanarak artsın dedin,demekki dua vaktiymiş canım,keşke isim isim aklımızdan geçirseydik... Bak aklıma ne geldi,dün saat kaçta konuşmuşuz bunları bakalımda,bu gece aynı saatte dua edelim

Ve sonrada böyle olcaz Allahımın izniyle

Belkide dualarımız yola çıkmadan oluruz kimbilir

arşın hazinesi manasına gelmektedir.... çamlıca basın yayına ait olan dua kitabında yazan bilgiye göre osmanlı döneminde sürekli okanan ve faydaları görne bir duadır... osmanlıda mecmuatül ahzab isimli kitabda bulunmaktadr bu kitab ise Ahmet Ziyaeddin Gümüşhanevi hz. aittir. kendisi mübarek zatlardan birisidir hakkında blgi almak için netteki saçma sapan siteler yerine kitab evlerine başvurabilirsinz arkadaşlar delam ve dua ile.... eğer bu dua sahih olamasa idi kesinlikle çamlıca basın yayında bulunmazdı okumak isteyenler gönül rahatlığıile okuyabilir bu yazdıklarımla tatmin olmayanlar ise şehirlerinde bulunan en yakın talebe yurduna mracat edip fikir alabilir...misal veriyorum kırıkkale fatih kurs ve okul talebelerine yardım derneğine müracat edip daha net bilgi alabilirler.... bulunduğunz şehirde yada ülkede muhakkak bi kurs vardır arkadaşlar...

canım iyiyimsen nasılsın bende sizleri gördüm sevindim..hele bu akşam ne güzel hamiş haberleri......inşallah rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin.....

ne güzel bir yarışma yapıyorsunuz......harikasınız....canım bu arada inşallah annenler umreye sağlıcakla gidip gelirler..rabbim yollarını açık etsin inşallah.....

edelim kız hatta duaları okurken de o saatlerin içine denk getirelim. ama geçti saat bayag
çoooooooook şekersin kız sen....evet belli oluyo tatlım..napalım herkes yaptığı işle kendini gösterir değil mi? kendime güvensem kayıt olurdum ama .....ben bitiremem..hızlı okuyamam...

canım teşekkür edrim aydınlattığın için .
resmen arafta kalmıştık.
surenin geçmişi de belli okuruz o zaman.
sen fatih talebe yurdubu nerden biliyon

Canım lütfen kayıt ol,Sönmez içime çok güzel şeyler doğuyo,okuyamadığın yerde ben eşimi seninkiler için sokarım devreye merak etme

Duayı okuyan bizlerin listesi okuduğumuz dualarla birlikte Efendimiz(s.a.v)'e gidecek,düşünsene dualarımız Beytullahta yapılacak,Efendimiz(s.a.v) hediye göndermek için bu gayret,Rabbim Habibine gönderdiğimiz bu hediyeleri hiç karşılıksız bırakır mı?O(s.a.v) ki Kainatın Efendisi,Kainat O'nun(s.a.v) yüzü suyu hürmetine yaratıldı.Biz Ahir zaman Ümmeti için ne gözyaşları döktü,ne dualar etti.Ümmetim dedi başka bişey demedi.....

Dünyaya bakıp ibret almak lazım,bataklığa batmış bir Ümmeti Muhammed var,günah ziyan miskinlik fuhuş almış başını gidiyor.Evet belki bizlerde günahkarız ama aciziz,tevbelerle birlikte büyük bir ümitle dua ediyoruz...Efendimize salat selamla hediyeler gönderiyoruz,hiç kabul etmez mi Efendimiz.O hediyeler bize hem hayırlı sağlıklı bebeklerle hemde göremediğimiz mükafatlarla geri dönecek inşaallah....Ezan-ı Muhammedi okunuyor şuan,güzel Rabbim gönlümüze göre versin,Zatına layık kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık Ümmet yetiştirebileceğimiz hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin.Zekeriya'nın(a.s.) duasını kabul eden Rabbim,bizleride geri çevirmesin...

hosgeldin cnm safa getirdin
Ben geldiim

Geçmişi okuyup geliyorum,bakmadım kimler var acaba

Uykudan kalktım bende
uykucu seniiii
guzelmis
selam kızlar nasılsınız??????
iyiz cnm sen nasilsin...yarisa hazirlaniyoruz..ayyy yarismacilara basari dilemeden gecemiycem simdi
kismette ne varsa o oluyor cnm hiic yipratma kendini..tup bebekmiydi asilamaydi galiba demi hatirlayamadim ama insallah kanda cooook olsun hcg hormonun
aaaaaaaaa onu konuşmadık ,
acaba ne olsa, kızlar bi fikir verin
supurge hediye edelimmi???

kızlar bahar hamilemi değilmi nem anlamadım yani şimdi o kızcağız ucuz bi test yüzünden okadar üzülecekmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…