Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aaaaaaaaaaa güzel fikir
sönmezzzzz kendine ortak bul.2 kişi bitirin siz de

hoşgeldin tatlım.....ben iyiyim...umarım sende iyisindir...

yarışmanız harika düşünülmüş...rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.dualarınızı kabul etsin....

ödülü harika düşünmüşsün kesinlikle süpürge harika fikir.....

bilmem mi kız daha bahşılıyı yahşihanı diğer kurslarıda biliyom eşim oralarda okumuş... bizde gezdik öle kurs kurs işte... amaaannnnn çok açık şeylr yazdırıyon bana görüp biliniyordur şimdi benm bu yazdıklarm...:18::18::18:

cnm ben bizim dualarimizinda beytullahta yapilagini bilmiyordum..hatta icimden gecmisti ne guzel eslemin dualari orda dualanacak keske bizimde boyle bi imkanim olsa diye..Rabbim nasip edicek bak ayyy cok sagol cnm benim.Allah annenden babandan da razi olsun....anaaam dualarimiz Beytullaha gidecekmis tutmayiiin beni.Allah Allah Allah Allah...hehhe size toz attiracaam kiziiiiim

aaaaaaaaaaa güzel fikir
sönmezzzzz kendine ortak bul.2 kişi bitirin siz de

Kime diyeyimki etrafımdaki herkes çalışıyor..eşime desem afedersiniz eşşek gibi çalışıyor..başını kaşıyacak zamanı yok.şimdi hala öğrencisi var...para biriktirmemiz lazım malesef tüp için.
.kendime güvenemiyorum....okulla birlikte yapamam gibi geliyor....

Okunan ezanın hürmetineee rabbim sen burda ve her nerde olursa olsun tüm evlat sahibi olmak isteyen kullarına sağlıklı hayırlı evlatlar ver ya rabbimmmmmmmmmmmmmmm.......

bahşılı mı
kız ben seni nasıl görmemişim

kızlar ben buay ateş ölçme yöntemin kullanacam onuda öğreneyim şimdi bi ste buldum ingliz kaynaklı:) fertility friend... ben buna yumurta rakdaşlığı diyorum bu manaya gelmesede:) neyse işte ama bu siteye üye olamadım ingilazcası benden iyi olan varmı .... şimdi oraya üye olunca dereceni giriyosun otomatik tablo oluşturuyo falan bi kanın isterseniz Allah rızası içinde bana biri anlatsın olur mu yaaa.... şimdi nick adres falan giriyorum sonra seni bilgilendireczz diyo gerisi yok acaba türk olduğumu anladı da sallıyomu dersiniz

nurusima hoşgeldin canım......nasılsın??

kızlar sizleri görmek çoooook güzel.....ben çıkıyorum yemeği hazırlamam lazım..kocişin işi bitecek.....
görüşene kadar kendinize çoooooook iyi bakın Allah'a emanet olun canlarımmmmm........hoşçakalın...sevgiyle kalın...

ben ya varisleri ve enbiya suresini okudum yasinleride yarın okuyacam inş bitirince yazarım

insallah icmi kipir kipir ettin boyle bi umut geldi icime...
Allah bu gunlerimizi aratcak dert vermesin...bende daha iyim ama hala kimseyi goresim yok...butun gun evde oluyum kimseyi gormeyim istiyorum...ama bugun daha iyim lekelerim bitti kuran okudum namazimi kildim rahatladim sukurler olsun
aman aman hosgeldin cnm nasilsiiin nasil gidiyor

kızlar sağolun allah razı olsun hepinizden rabbimden gelen için rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok malesef hayırlısı hakımızda

eslemcim mesajını aldım 10 dak. engeline takıldım.... çok güzel yazmışsınnn..ne desem.....neler okunacak bana bir kez daha deyin bakayım......

i

aman aman hosgeldin cnm nasilsiiin nasil gidiyor
hoşbulduk tatlım iyiyim şükürler olsun yarın randevum var bakalım yumoşlar ne alemde
bugün bir arkadaşımın eşim ameliyat oldu ve sperm bulunmadı moralim çok bozuldu inşallah Rabbim herkesin yüzünü güldürsün
hiç kimseyi ne evlatla nede evlatsızlıkla sınamasın amin

aaaaaaaaa onu konuşmadık ,
acaba ne olsa, kızlar bi fikir verin

Hmm,birinciye hep birlikte Kur'an-ı Kerim hatimi yapılsın,ne dersin?

Çok teşekkür ederim canım,amin inşaallah....İçim bi garip onlar gidecek diye

Bak demekki ne kadar temizmiş kalbin,senin dualarında Orada yapılacak inşaallah..

Ohh be canlanın şöyle ya,vermediğimiz gaz kalmadı,ne güzel gaza geldik hep beraber,budur işte

Hoşgeldin kuzum,dua yarışı yapıyoruz,katılmak ister misin

Okunan ezanın hürmetineee rabbim sen burda ve her nerde olursa olsun tüm evlat sahibi olmak isteyen kullarına sağlıklı hayırlı evlatlar ver ya rabbimmmmmmmmmmmmmmm.......

Aminnnnn

Kolay gelsin canım.İnşaallah cevabın olumlu olur,sabırsızlıkla bekliyorum

Çok yakında Rabbimin izniyle,bebek yüzünden içimizde kıpırdanmalar olacak.Mevlam verdiya dua etmenin hoşluğunu,inşaallah kabulüde birliktedir

hayatım şimdilik çıkmamış çıkar çıkar merak etme.
hemen moral bozuyosun ya şöyle süpürgeye atlayıp oraya gelesim geliyo :S

yarışma duaları bunlar mı???????

eslemcim mesajını aldım 10 dak. engeline takıldım.... çok güzel yazmışsınnn..ne desem.....neler okunacak bana bir kez daha deyin bakayım......

Bu kadarcık canım Hadi hee de,alalım ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…