Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım listemiz bu. yarın adın eklenmiş olur. ecrin p.tesi gelecek topiğe.
okuduğunuz duaları buraya mutlaka yazın arkadaşlar listeden düşsün.
89. ayet liste başında var.

canım bak iyiki buraya geldin.emin ol hem öğreniyoruz burda hemde terapi oluyor.hele muhat neşe kaynağımız.tam sendelicez kaldırıveriyo bizi.sana da iyi gelecek.üzme kendini,sakın pes etme.
üyelik açayım 3-5 tane en iyisi:) memleketlim taklidi yaparım
iyi fikir.
bizde seni seviyoruz tatlım iyiki varsın.

canım arkadaş listeye ekleyecektir
kays ne ara çıktı?
hanımlar ben çıkıyorum malum sınavım var atanıp bursaya gitmem lazım.
olmuyo yani böyle:)
hadi siz de gisin. şimdi çok konuşursunuz okuyamam da
yora yora Allah vere demişler.senin akıbetin bursamı ne?
kızlaaarr burası gerçekten iyiki var..cidden terapi gibi..çünkü derdi olan anlıyor olmayan anlamıyor..
evet canım maaşallah topiğimize bak gör gün geçtikçe daha da iyi olacaksın.

canım prolaktin tedaviyi etkiler.yüksek oluşu gebeliğe engeldir.ama ilaçla normale döner.tedavisi kolay bişi..benim abimin eşinin yüksekti prolaktin ilaç tedavisi sonrasında hamile kaldı.bana dünyanın en güzel yeğenlerini verdi.sıkma canını.sendende bekliyoruz yeğen en kısa zamanda heeeeeee.

inşşş canım sizeee yegende veriirim bol bolda yegen sahibi olurum inşallah canım evet banada ilaç verdi 1 ay sonra tekrar bakacaz dedii

canlarımm ben çıkıyorumm uyku bastırdıı vallaa erkendi henüz amaa :)))iyi geceler tatlı rüyalarrr ALLAHA EMANET OLUNN kendinize çok iyi bakınnn

canlar bende çıkyorum.Allaha emanet ediyorum sizi.yarın görüşmek üzere inşaallah.yarın daha güzel olacak:119:

kızlar iyi akşamlar nasılsınız liste tamamlanmadı sanırım değilmi ben çok yoğunum pek bakamıyorum topiğe sayfalarda ilerlemiş hepsini okuyamadım

Sukur cnm prenseste iyi 11 martta renkli ultrason var ins hersey yolundadir.dualarinizda unutmayin cnm

Evet cnm bu bir ay icinde cok buyuyomus en son doktora gittigimde400 gr di:)
ah canım maşallah

geçmiş olsun rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…