Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

İyiyim canim elhamdulillah sen nasilsin

Allah gönlüne gore versin cnm inşallah testleriniz iyi çıkar esin ne ameliyati olacak

sümeyyeb hoşgeldin... bu gün pek durgun burası her ger çalışmalarda herhalde neyse şimdi bende çıkıyım gece tekrar gelirim inş..

:):):):):):):):) allah'a inanmayanlara ve ondan ümidini kesenlere çok şaşırıyorum.
Ne büyüksün sen rabbimmmmmm......

allah yardımcın olsun zor olanı kolaylaştırsın inşallah

neeeee 32 senemi vay anam vay ne sabır maşalllah tez zamanda nasib etsin

allah gönlüne gore versin cnm inşallah testleriniz iyi çıkar esin ne ameliyati olacak
hepinizden allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi u süpermenler buraya gelecek kaçışları olmayacak hem hiç anne babadan kaçılırmı anlamıyorum bu zamane çocuklarını

:):):):):):):):) allah'a inanmayanlara ve ondan ümidini kesenlere çok şaşırıyorum.
Ne büyüksün sen rabbimmmmmm......

allah yardımcın olsun zor olanı kolaylaştırsın inşallah

neeeee 32 senemi vay anam vay ne sabır maşalllah tez zamanda nasib etsin

allah gönlüne gore versin cnm inşallah testleriniz iyi çıkar esin ne ameliyati olacak
hepinizden allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi u süpermenler buraya gelecek kaçışları olmayacak hem hiç anne babadan kaçılırmı anlamıyorum bu zamane çocuklarını

sağol canım allah razı olsun amin inşallah herşey güzel olur bebişime kavuşurum.canım ben şu anda tüpbebek tedavisine başladım opu günü eşim mikrotese ameliyatı olacak çünkü eşimde hiç sperm yok ameliyatla arayacaklar sperm çıkarsa tedavim devam edecek çıkmama ihtimalini düşünmek istemiyorum

Himm anladım cnm Allah yardımcınız olsun benim eşim de varikosel ameliyatı oldu halinden azıcık da olsa anlarım inşallah çıkar ya kötü düşünme derdi veren Allah dermanini da verir

hoşgeldin uzun zmaan oldu yoksun.... dünde muhat sordu seni gözümden kaçmadı diyerek... neyse naslsın umarım iisndir ve moraller yerindedir...

kızlar ne kadar çoooooooooooook konumuşsunuz....oku oku bitmiyoooooooo..

eslem neden banlandı?...

kızlar dua yarışmasına başladınız mı????????kolay gelsinnnnnnn....rabbim kabul etsinnnnnnn.....

hoşgeldin uzun zmaan oldu yoksun.... dünde muhat sordu seni gözümden kaçmadı diyerek... neyse naslsın umarım iisndir ve moraller yerindedir...

kays canım iyiyim....moralimde iyi rabbime şükür.....sen nasılsın?????

muhat canım yaaaaaaaaaaa beni düşünmüş.....kuzummmmmm benimmmmmmmm........

misafirim olduğu için giremedimm....çok şükür başka bir yaramazlık yok.....özledim sizleriiiiiiiiiii.......

seyyancım canım geçmiş olsunn.....çok sevindim sorun olmamasına...bende yaptıracam inşallah benimkide senin gibi temiz çıkar.....
rabbim gönlüne göre versin bitanem......ancak girebildiğim için şimdi haberim oldu....hep iyi ol inşallah...

Hayırlı akşamlar kızlar sayfalar yine dolmuş maşallah nasılsınız herkes iyidir inşallah

baharcım canım rabbim 6,5 ay minik meleğini korudu inşallah bundan sonrada bir terslik olmadan sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...stres yaparsan senin için iyi olmaz...hamileliğinin tadını çıkar tatlım. bizler için dua et..rabbim bizlerede senin gibi heyecanlar nasip etsin inşallah........

mutluluk canım sonucuna üzüldüm bitanem ama elden bişey gelmiyor..en güzeli bazen zamana bırakmak..rabbim minik mucielerimizi bizlerede en kısa zamanda nasip etsin tatlım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…