Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben sordum eşime:)
uykumu bölmediğin zamanlar daha çok seviyorum şimdi git biraz daha seveyim dedi:)
şaka şaka:)

Benim sormam da iyi olmadı galiba,çıkmam için gözümün içine bakıyo

benim kociş işe gitti.giderken sölediydi zaten.

Maşaallah canım,insan sevildiğini duyunca çok mutlu oluyo,bizde hep söyleriz birbirimize

teşekkür ederim canımm ben de 33 defa yapayım allah gönlündekini tez zamanda versin muckkk

tamam cnm senin olsun..kartopum kiz teyzesi...az once vakia suresini okurken oturup dinledi...
cnm sagol belki senin duan kabul olurda bebeklerimiz oluverir...Allah ta senin hayatini guzel etsin insallh
kuranın yarısı okundu.
10000 ihlas bitmek üzere,
tefriciye bitmek üzere,
1001 la havle bitti.diğer dualardan da okudum işte biraz :)
72,000 in 6 000 i bitti bide :)
tefriciyeden 2 hatim olabilir:)
ayyyyyy ben kesin son siradayim..kurani kerim hatmi ne baslamadim cunki bitiremem...ama aslinda bitirdim de sayilir..3 ihlas 1 fatiha okumustum
kuzucum söyle hemen yardım edeyim sana...
.sen birinci olucaksın demiştim yaaaaa merak etmeeeeeee.....
kimse geçemez seniiiiii bakma sen onlara.......

gaza gelmayelim muhatcim lutfen gaza gelmeyelim..canim sen ona bakma bak gaza gelme tamammi

sevmem kızzzzzzzzzz sevmem mi hiç:)
bu arada pc nin sarjı bitince direk çıkmış olcam şimiden haber verem dedim.
az kaldı çünkü

ooffff yaaaa kizlar 2 dk. ciktim ortaligi sayfa goturmus..bu ne yaaa oku oku bitmuyo accik az yazin...ne dusuk parmaklariniz varmis

accık da mı gelmeyim gaza
böyle edepli kedin olsun :)

sevmem kızzzzzzzzzz sevmem mi hiç:)
bu arada pc nin sarjı bitince direk çıkmış olcam şimiden haber verem dedim.
az kaldı çünkü

Sağolasın canım,bende seni seviyorum,hepinizi Allah için seviyorum,iyiki varsınız hep olun

Seven sevdiğine sevdiğini söylesin...

Bende çıkıyorum,eksik etmeyin dualarınızdan

Öpüyom hepinizi,hayırlı geceler,Allaha emanetsiniz

eeeeeeeeeeeeeee sen sölermisin kocişine öyleler.böyle muhabbetin koyusunda çıkarsın işte

canım ders çalışamıyorum o zaman:)
şarj bitince ders saatim başlıyo
3 e4e kadar Allah ne verdiyse artık

sence:) gözümn içine bakıyo deyince ☺o☺☺☺

ay canım ya Allah kolaylık versin.şu kpss yaklaşsın sana da okuyalım bişiler.inşaallah çalışmanın mukafatını alırsın.

eeeeeeeeeeeeeee sen sölermisin kocişine öyleler.böyle muhabbetin koyusunda çıkarsın işte

canım ders çalışamıyorum o zaman:)
şarj bitince ders saatim başlıyo
3 e4e kadar Allah ne verdiyse artık

sence:) gözümn içine bakıyo deyince ☺o☺☺☺

hihihihhahahah heheheh
ayyyyyyyy çok güldüm

Amaan sizin içiniz fesat dermişiimm

Neyse ben kaçtım,yarın görüşmek üzere inşaallah şekerler

Allaha emanetsiniz,dualarınızda unutmayın

benim şu malum kan testlerin sonuçları çıktı.benimkinde heterozigot taşıyıcı yazıyor.daha doktora göstermedim ama netten baktımda biraz kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişey.bilginiz vamıdır?benim başarısız tedavilerimin ve düşümün sebebi bu galibaa.

hemşerim nerdesin yaaaaaaaaaaaa.sende beni seeeeeeeeeeeeeeeeeev
sanki hiiic hemseri bulamamisda..nasilda cagiriyor hemserim diyeee...Allahin bursalilari..seni seviyorum mudirem
Seyyancım bak bu teselli olsun bize

bitlensin anam seni sevmeyen bitlensin....seni seviyorum sende beni sev tamami
beni kim seveceeeeeeeeeeeeeeeeeek.hem yazık bana ben tedaviye başlıcam ilgiye ihtiyacım var.
oooyyy oooyyy sen ilgimi istuyon gulum benim...:131:sana dondurma aliyimmi...

Merhaba, Nehir bebeğin yanından geliyorum, şimdi eve daha bir kaç dakika önce girdim ve sizi de haberdar edeyim hemen düşüncesiyle direk bilgisayarın başına oturdum ve buraya yazıyorum.

accık da mı gelmeyim gaza
böyle edepli kedin olsun :)

iyi accik gel...ama cok gelme bak...masallah kiz seyyan sen gunde 3 belki 4 cuz okuyomusun..masalllah subhanallah sana...bende zorlasam en cok 2 tane okurum onuda cok zorlarsam.....cok calismaliyim cook..

Neden kimse bir şey yazmıyor ? :) Biraz daha ipucu vereyim ve alıştıra alıştıra söyleyeyim en iyisi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…