ben sordum eşime:)
uykumu bölmediğin zamanlar daha çok seviyorum şimdi git biraz daha seveyim dedi:)
şaka şaka:)
benim kociş işe gitti.giderken sölediydi zaten.
sa. nasılsınız canım arkadaşlarım ben bugün biraz daha iyiyim kendimi toparlamaya başladım şükürler olsun.
seybil canım özel mesajına cevap yazamadım çünkü yine 10 dakika engeline takıldım burdan cevap vereyim bilmeyen arkadaşlarımada yardımcı olmuş olurum
fetih suresini 33 defa okuyorsun istediğin gün okuyabilirsin başkalarıda yardımcı olabilir kim kaçtane okumak istiyorsa okuyabilir ama dediğim gibi eftal olanı 33 kereymiş fazla olmasınında zararını görmedim
ben daha önceki okutmamda komşularımla birlikte yaptım herkes kuran tuttu bir kişi okudu sayıyı tamamladık.birde 28. ayette Muhammeden rasullullah dediğimiz zaman durup niyetimizi söylüyoruz
sonra devam ediyoruz kaldığımız yerden Rabbim herkesin duasını kabul etsin
tamam cnm senin olsun..kartopum kiz teyzesi...az once vakia suresini okurken oturup dinledi...iyiyim canım çok şükür.bu sabah abimler,annem,halam veeeeeeee benim canım yeğenlerim bendeydi kahvaltıda.eeeee tabi erken kalktım.yemekten geldik uyumuşum.eeee malum uyuyup gece sohbetlerine dinç olmam lazım değil mi?ay ne zor okunuyo bu enk yazı.bu renk sana denk geldi sibelcim.gözlerine verdiğim rahatsızlıktan dolayı özürdilerim ama canım bu renk yazmak istedi.
sana da bu renk.iyilik senden ne haber .dualar ne alemde.ben söylememç ben söylemem
kız insan yaşını büyük söylermi.hele 21 yaşında göğsünü gere söyle.bizim yaşa gelince zaten o göüs içeri kaçar
kartopu kızmıydı erkekmiydi ya unuttum.ne güzel nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa be canım.torunlların bitanesine talibim ona göre
cnm sagol belki senin duan kabul olurda bebeklerimiz oluverir...Allah ta senin hayatini guzel etsin insallhteşekür ederim cevaplar için ben evli değilim ama biliyrum bu konumu ablamdan oda yıllarca bekledi onada salatı tefriciye okumuştum çok şükür oldu hiç bi zaman umudunuzu kaybetmeyin bu mesajıda onun için yazdım allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...aminn
ayyyyyy ben kesin son siradayim..kurani kerim hatmi ne baslamadim cunki bitiremem...ama aslinda bitirdim de sayilir..3 ihlas 1 fatiha okumustumkuranın yarısı okundu.
10000 ihlas bitmek üzere,
tefriciye bitmek üzere,
1001 la havle bitti.diğer dualardan da okudum işte biraz :)
72,000 in 6 000 i bitti bide :)
tefriciyeden 2 hatim olabilir:)
kuzucum söyle hemen yardım edeyim sana...
.sen birinci olucaksın demiştim yaaaaa merak etmeeeeeee.....
kimse geçemez seniiiiii bakma sen onlara.......
Seyyan bize kocişlerden hayır var canım
Aşkitoom beni ne kadar seviyon dedim çook dediBeni ne kadar sevdiğini anlatsana dedim,anlatamam yaşatırım didi banaa uyhh kocama bak sen
Sende kocana sor,sevdiğini söylesin,duymak gururunu okşuyo insanınHavalandım bi şimdi bahh
Ayyy ne kadan mutlu oldum şimdii,çok seviyon dimi,bende seni seviyom kiiiiii
Beni de seviyon dimiii (ay zorla sevdirtecem kendimi,sevgi arsızı mıyım neyim )
Muhatt seviyon dimi,çok seviyon dimiii,en çok beni seviyon dimiiii
Benim sormam da iyi olmadı galiba,çıkmam için gözümün içine bakıyo
Maşaallah canım,insan sevildiğini duyunca çok mutlu oluyo,bizde hep söyleriz birbirimize
tamam cnm senin olsun..kartopum kiz teyzesi...az once vakia suresini okurken oturup dinledi...
cnm sagol belki senin duan kabul olurda bebeklerimiz oluverir...Allah ta senin hayatini guzel etsin insallh
ayyyyyy ben kesin son siradayim..kurani kerim hatmi ne baslamadim cunki bitiremem...ama aslinda bitirdim de sayilir..3 ihlas 1 fatiha okumustum
gaza gelmayelim muhatcim lutfen gaza gelmeyelim..canim sen ona bakma bak gaza gelme tamammi
sevmem kızzzzzzzzzz sevmem mi hiç:)
bu arada pc nin sarjı bitince direk çıkmış olcam şimiden haber verem dedim.
az kaldı çünkü
sevmem kızzzzzzzzzz sevmem mi hiç:)
bu arada pc nin sarjı bitince direk çıkmış olcam şimiden haber verem dedim.
az kaldı çünkü
Sağolasın canım,bende seni seviyorum,hepinizi Allah için seviyorum,iyiki varsınız hep olun
Seven sevdiğine sevdiğini söylesin...
Bende çıkıyorum,eksik etmeyin dualarınızdan
Öpüyom hepinizi,hayırlı geceler,Allaha emanetsiniz
canım ders çalışamıyorum o zaman:)e şarja tak sende
Artının yanındaki sayıyı niye şettirdin şimdi kız
eeeeeeeeeeeeeee sen sölermisin kocişine öyleler.böyle muhabbetin koyusunda çıkarsın işte
canım ders çalışamıyorum o zaman:)
şarj bitince ders saatim başlıyo
3 e4e kadar Allah ne verdiyse artık
sence:) gözümn içine bakıyo deyince ☺o☺☺☺
eeeeeeeeeeeeeee sen sölermisin kocişine öyleler.böyle muhabbetin koyusunda çıkarsın işte
canım ders çalışamıyorum o zaman:)
şarj bitince ders saatim başlıyo
3 e4e kadar Allah ne verdiyse artık
sence:) gözümn içine bakıyo deyince ☺o☺☺☺
hihihihhahahah heheheh
ayyyyyyyy çok güldüm
sanki hiiic hemseri bulamamisda..nasilda cagiriyor hemserim diyeee...Allahin bursalilari..seni seviyorum mudiremhemşerim nerdesin yaaaaaaaaaaaa.sende beni seeeeeeeeeeeeeeeeeev
bitlensin anam seni sevmeyen bitlensin....seni seviyorum sende beni sev tamamiSeyyancım bak bu teselli olsun bize
oooyyy oooyyy sen ilgimi istuyon gulum benim...:131:sana dondurma aliyimmi...beni kim seveceeeeeeeeeeeeeeeeeek.hem yazık bana ben tedaviye başlıcam ilgiye ihtiyacım var.
accık da mı gelmeyim gaza
böyle edepli kedin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?