alsana alsana ama ben çikolatayı daha çok severim.sanki hiiic hemseri bulamamisda..nasilda cagiriyor hemserim diyeee...Allahin bursalilari..seni seviyorum mudirem
bitlensin anam seni sevmeyen bitlensin....seni seviyorum sende beni sev tamami
oooyyy oooyyy sen ilgimi istuyon gulum benim...:131:sana dondurma aliyimmi...
Merhaba, Nehir bebeğin yanından geliyorum, şimdi eve daha bir kaç dakika önce girdim ve sizi de haberdar edeyim hemen düşüncesiyle direk bilgisayarın başına oturdum ve buraya yazıyorum.
canım alışkınım ben daha önce ramazanda 2 3 sene mukabele oluduydum.iyi accik gel...ama cok gelme bak...masallah kiz seyyan sen gunde 3 belki 4 cuz okuyomusun..masalllah subhanallah sana...bende zorlasam en cok 2 tane okurum onuda cok zorlarsam..... cok calismaliyim cook..
nehir bebek yoksa pınar mı??????????????????Neden kimse bir şey yazmıyor ? :) Biraz daha ipucu vereyim ve alıştıra alıştıra söyleyeyim en iyisi. :)
Gözünüzaydın... Teyze olmuşsunuz...
nehir bebek yoksa pınar mı??????????????????
Evet... :) :) Az önce döndüm Mudanya'dan...
Anne Perşembe günü sancılanmış, gece hastaneye yatmış. Bebek, Cuma günü dünyaya gelmiş. Bu gün akşam üzerine doğru evlerindeydim zaten onlar da hastaneden yeni çıkmışlar.
Çok tatlı çok maşallah. Çene gamzesi var. :) Minicik, tatlı mı tatlı bir kız.
Dedesi kulağına ezanıyla adını koydu, bana da kısmet oldu orada bulunmak. Anne biraz yorgun ve bitkin tabii ki. Bir de dudakları falan çok çatlamış üst dudağında uçuk türü epey çatlakları ve kabarıkları vardı dudaklarında annenin, bunun dışında genel durum itibariyle anne de bebek de çok iyi durumdalar.
Önce Allah'a sonra da bebeğin babaannesine emanet ettiğimde çok iyiydiler ben yanlarından ayrılırken. :)
çok sevindim iksininde iyi olmalarına.keşke haber verseydin gelebilirdim bende.neyse başka bir gün gideriz yine.bu arada kızlar anlamamış olabilir.KIZLAR BAHAR27 ALLHIN İZNİYLE BEBİŞİ ALMIŞ KUCAĞINA.İLK BEBEBĞİMİZ GELDİ DÜNYAYA.ÇOK ŞÜKÜR.TOPİĞİN İLK GÖZ AĞRISI.
Canim bahar27 daha 6 aylik hamile deyilmiydi....yoksa baska bahrmi???ben anlamadim
aynen süprizcim yaaaaaa..bende çok bitlendim ve benimde saçımı erkek gibi kestirilerdi..sinir olurdummm...annem bir keresinde saçımı omoyla yıkamıştı.gaz yağı sürmüştüüüüüüüüüüüüü.....offf neler çektim ben o bittennn......
senide seviyorum...şimdi diğer kızlarda teker teker dermiş...en iyisii ben burdan yazayım hepiiiiciiiiiiniiiiziii seviyorum...Ayyy ne kadan mutlu oldum şimdii,çok seviyon dimi,bende seni seviyom kiiiiii
Beni de seviyon dimiii (ay zorla sevdirtecem kendimi,sevgi arsızı mıyım neyim )
Muhatt seviyon dimi,çok seviyon dimiii,en çok beni seviyon dimiiii
hayırlı geceler..Sağolasın canım,bende seni seviyorum,hepinizi Allah için seviyorum,iyiki varsınız hep olun
Seven sevdiğine sevdiğini söylesin...
Bende çıkıyorum,eksik etmeyin dualarınızdan
Öpüyom hepinizi,hayırlı geceler,Allaha emanetsiniz
canım hiç fikrim yookk...benim şu malum kan testlerin sonuçları çıktı.benimkinde heterozigot taşıyıcı yazıyor.daha doktora göstermedim ama netten baktımda biraz kan pıhtılaşmasıyla ilgili bişey.bilginiz vamıdır?benim başarısız tedavilerimin ve düşümün sebebi bu galibaa.
ayyy baharın mışşş...maşşallah bu harika bir haber hemde ilk bebekkk....allah analı babalı büyütsün ismide çook güzelll....teşekkür ederiz candan abla....sizler nasılsınız...
Anne Perşembe günü sancılanmış, gece hastaneye yatmış. Bebek, Cuma günü dünyaya gelmiş. Bu gün akşam üzerine doğru evlerindeydim zaten onlar da hastaneden yeni çıkmışlar.
Çok tatlı çok maşallah. Çene gamzesi var. :) Minicik, tatlı mı tatlı bir kız.
Dedesi kulağına ezanıyla adını koydu, bana da kısmet oldu orada bulunmak. Anne biraz yorgun ve bitkin tabii ki. Bir de dudakları falan çok çatlamış üst dudağında uçuk türü epey çatlakları ve kabarıkları vardı dudaklarında annenin, bunun dışında genel durum itibariyle anne de bebek de çok iyi durumdalar.
Önce Allah'a sonra da bebeğin babaannesine emanet ettiğimde çok iyiydiler ben yanlarından ayrılırken. :)
evet canım bahar27 yanlış anlamadın.bende senin bildiğin kadar biliyorum.detaylar hakkında bilgim yok.bende öyle biliyorum ama ........neyse iikiside iyilermiş.önemli olan bu.galiba 6.5 aylıktan fazlaydı...............
.KIZLAR BAHAR27 ALLHIN İZNİYLE BEBİŞİ ALMIŞ KUCAĞINA.İLK BEBEBĞİMİZ GELDİ DÜNYAYA.ÇOK ŞÜKÜR.TOPİĞİN İLK GÖZ AĞRISI.HALAYLAR ÇEKİLSİN
candan ablacım müsaitsen telefonda görüşelimmi.ben müsaitim ama.sen??????????
özel mesaj kutuna bakabilirmisiiiiiiiiiiiiiiiin.lütfeeeeeeeeeeeeeen.
Rahat ol lütfen. Estağfurullah, hiç olur mu öyle şey ? Ne demek ? Üzülürüm sonra bak...
Ayrıca hemen buraya oturunca ben, telefon henüz çantada ve benden uzakta girişte olduğu için, sen söylemesen benim haberim bile yoktu şu ana kadar aramış olduğundan. :)
herkese iyi geceler.....tekrar görüşmek üzere..aklım burda kalıcak ama...çok uykum geldii.. allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?