Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım aşağıda aktif olduğunu görünce bir iyigeceler demeden geçemedim.anacım bekle bekle gelirsin diye ama bitiremedin galiba geçmişi okumayı.malum muhabbet çok olunca.hadi canım sanada iyigeceler.öpüyorum seni ..

merhaba gözünüz aydın kızlar topiğinizin ilk gözağrııs dünyaya gelmiş...Allah Analı babalı büyütsün prensesinizi

seyyancımm mesajını okuyunca yazmak istedim kan pıhtılaşması hamile kalmaya engel değil ama düşük sebebi olabiliyorr....doktorunun hamile olduğunu öğrenir öğrenmez hemen kan sulandırıcı iğne ve coraspirine başlatması lazımm..pıhtılaşma derecene göre de iğnenin dozu belirleniyor...tedaviyle olduysa eğer de transferle başlaman lazım canımm..
düşük öncesi kanaman olabiliyor çünküü...o zaman da progestan iğne veya jel başlanmalıydı..inşallah bundan sonraki tedavinde
herşey yolunda gider....bebişin geldim anne der..

gerçekten kusura bakma.

Seyyancığım, sana telefonda senden başka da arama varmış demiştim ya, Düren de yaşayan arkadaşım bir kaç günlüğüne buradaymış, İzmir'e inmiş ve İstanbul'da olması lazımmış yarın. Balıkesir'e uğramış anneannesine ve beni görmeden dönmek istememiş. Şu anda Karacabey'i geçmişler.

Belki de ben bir iki saat daha telefonla ilgilenmemiş olsam, onlara da dönüş yapamayacaktım...

Bilakis, aslında kusura bakmak bir yana, üstelik sana çok teşekkür borçluyum, sayende sabah kahvaltısını da bende yaparlar ve öyle uğurlarım onları... :)

İyi ki de haberdar ettin beni aramış olduğundan ve iyi ki de telefonu elime aldım sayende. :) Tekrar teşekkürler sana...

İnşallah, ömrüm yeterse her birinizin güzel haberlerinizi alıp, herbirinizin bebeklerini aynı şekilde kucağınıza aldığınız günleri de en kısa sürede görmek, duymak nasip olsun bana.

Tüm içtenliğimle, can-ı gönülden şu an dualarım ve dileklerim bu yönde inanın...

Arka arkaya gelecek inşallah her birinizin güzel haberleri kısmetse...

Belli mi olur? Bakarsınız başka bebeklerin haberini buradan yazmak da en büyük teyze olarak belki yine bana nasip olur ?

Ayrıca, her zaman söylediğim gibi, tabii ki belki sizi siz kadar anlayamadığımı düşünüyor olabilirsiniz -ki ben sadece sizlerin duygularına ortak olmaya çalışan biriyim ve bu düşüncenizde haklı da olabilirsiniz sonuçta- ama sizler özel insanlarsınız ve bir ablanız olarak size söylemek ve hatırlatmak istediğim, hiç unutmamanız gereken hayattaki en önemli şey bildiğiniz gibi "Sağlık"...

Tabi ki şu an bunca maddi manevi yaşadıklarınız öyle az buz şeyler değil, bunları sizler çok daha iyi biliyorsunuz.

Fakat lütfen, bir yandan da hayatı başka taraflarından kaçırmamaya çalışın mümkünse...

Bu hem sizler için, hem eşleriniz için, bu süreçleri çok daha rahat atlatmanız açısından da çok önemli çünkü...

Tüm bunları ve çok daha fazlasını sizler hepiniz benden çok daha iyi biliyorsunuz ama benimki biraz da "ablalığın verdiği cesaretle edilmiş bir gevezelik işte" aynı zamanda hakikaten çok önemli bir hatırlatma sadece... :)

Sağlıkla, sevgiyle, iyiliklerle ve güzelliklerle kalın.

Hepinize en iyi dileklerimle ve dualarımla...

Sevgimle

Kızlar Günaydınnnn
İyi Haftalarrr
Seyyancım ben dualarımı tamamladımmm
Kızlar geçmişi okuyamadım varmı güzel haberler?
Bu arada Muhat yarış ne oldu?Ne durumdayız ya bi haftadır hiç takip edmiyorum ama bu hafta inşallah daha sık gelicem :)))

şekerler nasılsınız ben varken kaynatın tamamda ne olursunuz ben yokken biraz az konuşun oku oku gözlerim bozulacak acıyın biraz bana

mrhb kızlar nasılsınız benim girbim yeniledi yine bu kışı griple koyunkoyuna geçirdik valla

ne kadar güzel yazmışsınnnnn

şekerler nasılsınız ben varken kaynatın tamamda ne olursunuz ben yokken biraz az konuşun oku oku gözlerim bozulacak acıyın biraz bana

Haklısın nurusima yazılanları okumak çok zor oluyor öyle güzel ve samimi ki muhabbetler sıralanmış gitmiş. sen nasılsın tahlil sonucunuzun olumlu olduğunu duydum rabbim tez vakitte meleğine kavuştursun seni inşallah...

herkese günaydın.valla geçmişin hepsini okuyamadım.sadece seyyan benim listeye eklemiş onu gördüm.hemen bu akşam okuyacam inşallah. bir kısmını.
nekadar zor kedim kuşu yemeseymiş iyiymiş.üzüldüm kuşa...
Amin canım çok saool.bende yarın doktorla randevum var ön görüşme yapacağız bakalım hayırlısı.rahim filmi yaptırdım.bütün testler tamam.
kimseye söylemeyecem.valla aileme bile söyleyemedim.allah buyolda uğraşanlara yardım etsin.sabır versin.
benim eşimde problem var morfoloji 0 sizin neydi sorun acaba...sevgiler

Merhaba kizlar.. Hepinize iyi haftalar..
Bahar dogum yapmis cok sevindim ama bi okadarda sok oldu:) mucize bebek dunyaya gozlerini acti demek. Vatana millete hayirli evlat olur insallah nehir bebek..rabbim isteyen herkeze yasatsin bu duygulari insallah..

Kizlar bu arada aksam benim renkli ultrason icin randevum var dualarinizi eksik etmeyin bu son tahlilimiz insallah bi sorun cikmaz..

kızlar, cuma akşam evden bağlanamadım, telden baktım, eksikler tamamlanmıştı geçen haftaki liste için. okumadım o yüzden. ama telden yazamadım bir türlü. kusuruma bakmayın. bu hafta yine 6 okuyoruz değil mi? geçen haftaki gibi 4 mü yoksa?

arkadaşlar birşey soracam eşine proxeed plus içiren var mı aranızda.biz aldık 2 gündür içti ancak inanılmaz bir baş ağrısı ve halsizlik yaptı artık içmem diyor eşim lütfen bu konuda bilgisi olan var mı...

Canımmm dün gece için kusura bakma geçmişi okumaya başladım ama ne beğene tıklayabiliyorum ne cevap yazabiliyorum çıkış bile yapamadım bende tamamen kapattım pc yi.Şimdi de sana cvp yazmak için geldim.
Pc bile dayanamadı maşallah sohbetinize :)

gerçekten miii? kaç haftalık doğmuş oldu bebeiş? baharcım hiç yaşayamadı gebeliğini. inşallah bebeğini doya doya kokluyodur şimdi o günleri telafi eder.

kullanan arkadaşlarım oldu ama benim eşim hiç kullanmadı. belki birkaç gün alışma sürecinde yapmıştır ağrı. sonra geçebilir. yazık, zaten pahalı bir ilaç bari almıışken bitirse dişini sıkıp.

baharla telden konuştum.nehir bebeğimiz 7 aylık dünyaya gelmiş.2 gün küvez sürecinden sonra şimdi anneciğiyle birlikte evdeler.ve her ikisininde durumları iyi.hepinize çok dua ettiğini ve selammlarını iletmemi söyledi.

buldum listeyi:)
saol seyyancım, hakkını helal et, inşallah bu listeyi cuma öğleden önce bitiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…