Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aYŞE35 MUTLU YILLAR YAZIŞMALARI OKURKEN GÖRDÜM GEÇ GELEN BİR KUTLAMA OLDU KUSURA BAKMA. HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR İNŞALLAH YENİ YAŞINDA.

amın allah razı olsun canım BEN IYIYM HAMDOLSUN CANIM.
rabbım tum arkadaslarımıza nasıp etsın ıns
ılk zamanlar boyle olurmus bol bol dua et ıns duzelır uykusu
rabbım nazarlardan korusun yavrumuzu kıme benzıyo?
Bu arada doğumun zor gectıyse rahat gectı de olurmu ben korkuyorum

Son düzenleme:
Gel canım taşın ne güzel olurdu valla.Hepinizin bebeği oluyormuş benim hanımefendi ilk bebek ya ablalık yapardı onlaraÇınladı emin ol ta bana kadar geldi o çınlama sesleri.Seyyanı düşünemiyorum:18:
Osmaniyedesin demek ne güzel.Orda benim teyzemin kızı var öğretmen.Doğumunda yanına yardıma gitmiştim.Küçük ve sakin yerler.Köy havası vardı hoşuma gitmişti herkez birbirini tanıyor büyük şehir gibi değildi.Bende Bursadan canım bana gelecekler inşallah bebeği sevmeyeGeldiklerinde yazarız burdan buluştuk diyeSeyyan ve duruyla henüz tanışma fırsatımız olmadı kısa süre sonra tanışırız inşallah
saol canım çok iyiyim
annelik nasıl bişi:)
kucagına alınca ne hissettin ?
ve dogumun kolay mıydı canım, bilemedik dogum yapacagını, duamızı edemedik

Annelik çok güzel canım herşeye değer.Allah sizlerede yaşatsın.Bebeği ilk gördüğümde ağladım rüyalarımda gördüğüm bebeğe benziyor diye.Çok duygulandımDoğum o kadarda kolay değildi tabiki.Ama çok aşırı sancı çekmedim canım.Haklısın ben bile bilemedim 8 martta doğacağını:18:Hazırlıksız geldi sağlık olsun napalım

Evet canım Osmaniye küçük bir şehir herkes dediğin gibi genelde birbirini tanıyor. bir daha Osmaniyeye gelirsen haber ver. misafir etmek isterim seni ve nehir'i :)

canım sen ankaradasın değil mi...ben aslen ankaralıyım :)
ben ankaraya 1.30 saat uzaklıktayım canım :) k.kaledeyim

gelince intikamını alır o

Aminnn canım.Hiç korkma heyecan ve stres yapma sakın.Allah yardım ediyor hiç anlamıyorsun bile.Rüya gibi bir bakmışsınki bebeği veriyorlar gösteriyorlar.Sonra önce bebişi götürüyolar giydirmeye ardından seni odanıza alıyorlar.Allah bir nefeste kurtarsın.Korkma inşallah sorunsuz çektirmeden gelir bebeğin

Bahar doğumun için dua edemedik ama hep birlikte nehir bebek için doğum sonrası dua edebiliriz. :) ilk bebek mevlütümüz olur...

mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26: bahar 27 ANNE OLMUŞ ÇOK SEVİNDİM kızlar gelemedim kaç zamandır ocak ayının ortalarında grip oldum :26::26::26:ve hala gribim devam ediyor biliyorsunuz bu süreçte tedavide oldum :26:negatif aldımbunlarda mı etkiledi bilmiyorum :44::44::44:ama kaç defa dr gittim ilaçlar aldım ama bir türlü atlatamadım limon portakal bal süt içmekten bir hal oldum ıhlamurla kardeş olduk ama yinede geçmiyor bu grip bu gün yine kötüyüm

Son düzenleme:

canım annemede anlatıyorum korkuyorum dıye oda kızıyo allah yardım eder dıyo bılıyorum rabbım yardım eder ama ıste ne bıleyım
sanırım doguma kadar bu ıcımden cıkmayacak
Amııın allah razı olsunn canım

Evet canım Osmaniye küçük bir şehir herkes dediğin gibi genelde birbirini tanıyor. bir daha Osmaniyeye gelirsen haber ver. misafir etmek isterim seni ve nehir'i :)

Canım çok teşekkür ederim inşallah.Orada akrabam var gelirsem haberdar ederim.Senide beklerim Bursaya

gecmıs olsun canım rabbım sıfa versın ıns
uzme kendını allahım en yakın zamanda nasıp etsın ıns

ben ankaraya 1.30 saat uzaklıktayım canım :) k.kaledeyim

sende benim gibi teksin demek ki... Ankaradasın sanıyordum ben seni demekki yanlış aklımda kalmış... Ankarada olsaydın Ailemi ziyarete geldiğimde Bursalı arkadaşlardan önce buluşuruz diyecektim :) Kısmet değilmiş :)

Yani hepimizde olmuştur o duygular ama en hazırlıksızı sanırım benim öğrenmemle doğurmam bir anda oldu olduda bitti derler ya o misalSenden de Allah razı olsun canım o doğum anında şimdiki gibi korkun olmaz o anda doktorların dediğini yaptığında rahat doğumun olur inşallah.Bebişinide kucağına alır o sancıyı ağrıyı korkuyu herşeyi unutursun annesi

Geçmiş olsun canım.Acil şifalar dilerim.Güzel dileklerin içinde teşekkür ederimDarısıda sana olsun

Çok geçmiş olsun. Allah şafi isminin sırrı ile sana şifa versin inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun...

Canım çok teşekkür ederim inşallah.Orada akrabam var gelirsem haberdar ederim.Senide beklerim Bursaya

İnşallah görüşürüz canım. Herzaman beklerim. Bende Bursaya gelirsem emin olun hepinizi toplarım kızlar :) organizasyon yaparım... ama şu yakınlarda böyle bir ihtimal maalesef görünmüyor. Ama hayat süprizlerle dolu değil mi... Tıpkı nehir bebeğimiz gibi. sen hepimizden iyi biliyorsun bunu :)

sağolasın bitanemm valla kaskatı kaldım ilk denemem ilkinde tutmazmıki die endişelerim var transferde zorluk çıkardım transfer edebildilermi bilmiyorum:)

hayırlı haftalar olsun inşallah bu hafta bol bol hamile haberi alalım rabbimin izni ile 5 ADET yasin ,,,100 adet ayet 707 adet tesbihimi okudum/çektim rabbim kabul eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…