Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım bu nerden çıktı ya rabbım yar ve yardımcıları olsun ıns sorun ne ıse hallederler

ayşe doğum günün kutlu olsunnnnnnnn, istediğin gibi bi yaş ayaşarsın inşaallahD
canım antisocialin son mesajı ben bayag bi tedirgin etti.
facesi falan yok mu ?

herkese günaydın kızlar. seyyancım ben dualarımın hepsini bitirdim. Allah kabul etsin.
gunaydın canım
sana da günaydın seda can.
nasılsınız kızlar iyisinizdir inşallah.hafta sonu giremedim.okuyorum geçmişi bitmek bilmiyor ya.ne çok konuşmussunuz:))) sefanız olsun...
gunaydın canım 1gun gırmeyınce topiğe oku oku bıtmıyo vallahı

kızlar geçen hafta eşim hastaydı size haber veremedim dualarımı okuyamadım hakkınızı helal edin bu hafta allahın izniyle hepsini okuyacagım

benden yana varsa hakkım helal olsun

ayşe doğum günün kutlu olsunnnnnnnn, istediğin gibi bi yaş ayaşarsın inşaallah:dd:d:d
canım antisocialin son mesajı ben bayag bi tedirgin etti.
Facesi falan yok mu ?

amın allah razı olsun bıtanem ..
Bende hıcbır adresı yok
ama tedırgın oldum ıns boyle bısey olmaz canım ya

Son düzenleme:
bahar hoşgeldin uyuyor mu Nehir Hanımefendi
bizim yerimize de öp
resmini koyacak mısın

Günlerden pazartesi olmasından mıdır nedir bilmem acaip bir şekilde işten kaytarma isteği içerisindeyim... Normalde de pazartesi sendromum yoktur ama :) dışarıdaki bahar havası beni sanırım cezbediyor :)

Gunaydın canım hoşgeldın
nasılsın
tekrar tebrık ederım gozun aydın olsun
bebıs nasıl annelık nasıl
allahım yar ve yardımcın olsun ıns

günlerden pazartesi olmasından mıdır nedir bilmem acaip bir şekilde işten kaytarma isteği içerisindeyim... Normalde de pazartesi sendromum yoktur ama :) dışarıdaki bahar havası beni sanırım cezbediyor :)

pazartesı oldugundandır canım ..
Bugun hava gercekten guzel

Canım çok teşekkürler bende sizlerle olmaktan mutluyumİnşallah fırsat buldukça gelirim tabiki.Gece bizim küçük hanımefendi hiç uyutmadı bizi.Toplasan 1 saat uyumuşumdur.Eşimde işe uykusuz gitti.Kendi küçük ama marifetleri pek bir büyükAkşama enerji topluyor uyuyor şimdiSanırım kızım kalabalığı sevmiyor geçen hastaneye götürdüm ordan geldikten sonrada gece uyumadı dünde misafirim vardı gece uyumadı ve uyutmadıAllah yardımcımız olsun.Bende gündüzleri çok uyuyan biri değilim.Yakında uyur gezer olurum herhaldeAllah sağlık versinde napalım katlanıcaz o yüzden şimdi bugünlerin keyfini çıkartın bol bol uyuyun yarın birgün bebekleriniz gelince çok uyumaya fırsatınız olmayacak çünkü:18:İnşallah canım hepinizin kısa sürede melekleri gelir inşallah
Senden de Allah razı olsun canım,bugünlerin keyfini çıkart canım bol bol uyu dinlen Gece nöbetleri olabilir.İnşallah sorunsuz sağlıklı sakin bir bebeğin olur canım
kızlar geçen hafta eşim hastaydı size haber veremedim dualarımı okuyamadım hakkınızı helal edin bu hafta allahın izniyle hepsini okuyacagım
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Canım hoşgeldin denk gelemedik bir türlü nasılsın
kızlar antisociala nasıl ulaşabilirz.
eşinden mi ayrılıyo yoksa
Allah yardımcısı olsun.
İnşallah öyle bir şey olmaz.Rabbim yardımcıları olsun şeytana uydurmasın
hanımlar ben bi kahvaltı yapıp geleyim.

Afiyet olsun canım

tek başına mı bizi de çağır belki geliriz :)

ayyyyyy valla tek başıma sevmediğimden bu saate kaldım
hadi gelin ya nolurrrrr:)
size çay yaparım çayı çok severim de
melemen yaparım eger gelirseniz
insanın Bursaya taşınası geliyo birlikte olmak için; gerçi onlar daha buluşamıyo bile (birinin kulakları çınlasın)
canım sen hangi şehirdeydin ?

mutahcım ben osmaniyedeyim sizlerden oldukça uzakta ve sanırım osmaniyeden bir tek ben varım...
Bursalı arkadaşlarımız oldukça fazla aynı şehirde olup buluşamamaları kötü oluyor :) belki de bizim için iyidir. Yoksa allah korusun kıskançlık duygularına yenik düşebiliriz.

saol canım çok iyiyim
annelik nasıl bişi:)
kucagına alınca ne hissettin ?
ve dogumun kolay mıydı canım, bilemedik dogum yapacagını, duamızı edemedik

Gunaydın canım hoşgeldın
nasılsın
tekrar tebrık ederım gozun aydın olsun
bebıs nasıl annelık nasıl
allahım yar ve yardımcın olsun ıns

Günaydın canım Allah razı olsun.Darısıda sağlıkla bebeğini kucağına almana inşallahBen iyiyim canım Allah'a şükür.Sadece gece nöbetlerimiz var.Yukarda da yazdım.Kızım kalabalığı sevmiyor sanırım.Normalde her gece olmuyor.Geçen hastaneye götürdük ordan gelince gece uyumadı uyutmadıdaDünde öyle oldu.Uykusuzum biraz halsizlik de var ama eskiye göre daha iyiyim canımBebiş iyi geceye enerji topluyor teyzesi gündüzleri uyuyor maşallahAma gece olunca tam tersi:18:Annelik çok güzel bir duygu herşeye değer.Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.Sen nasılsın canım sağlığın bebiş nasılTekrardan mutlu yıllar dilerim canım Allah mutluluğunuzu bozmasın

demi ama demi
buluşup napcaklar hem hiç işte
hiii hiiii

AMIN ALLAH RAZI OLSUN INS
ALLAHIM SENIN YARDIMCIN OLSUN CANIM INS UYKUSU DUZENE GIRERDE GECELERI MISIL MISIL UYUR
UYKU NASIL DEPOLANIRKI
GECELERI UYUYAMAMAK ZORDUR BEN 8 SAAT UYUMAZSAM BAYGIN BAYGIN DOLANIYORUM ETRAFTA
ALLAHIM CUMLESININ YARDIMCISI OLSUN
BEBISIN RESMININ KOYACAKMISIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…