mrb kızlar,eşimin ailesi eşim ve abisi arasında sürekli ayrım yapıyor,eşimin işi nedeniyle memleketten uzağız bize ne faydaları var nede zararları diyordum kendi kendime,ama aslında hiçte öyle değilmiş,eşime ailesi yolunacak kaz muamelesi yapıyor,abisi bundan 8 yıl önce evlendi ve 5 milyarlık mobilya parasını eşime ödettiler,(o zamanlar çıkıyorduk birşey diyemedim)evlendik tam 3.gün eltim ev alacaz diye altınlarımı istedi,eşime yok dedim ama baktım üzülüyor tamam verelim dedim,neyseki sorun çıktı alamadılar,ardından arsa aldılar kayınpeder paranın yarsını verdi,bize yine bişey yok,eşimin abisi özel güvenlik,ailesine göre işim sağlam değilmiş,ardından kayınpeder araba aldı 15 milyara devrinide kaynımın üstüne yaptı,sanki bize gıcık verir gibi,biz yine sustuk,zaten eşimin ailesine karşı gram kıskançlığı yoktur,tek sözü bizede yaparlar,zaten bana bir kere haklısın dese ölür beyefendi,kaynımın güya işi kötü,adam 9.katta gökdelen gibi binada oturuyor,tabi kirayıda kayınpeder karşılıyor,hepsine sustum ama dün tlf açtılar,100 milyar liraya ev almışlar,çileden çıktım iyice,eşimle birbirimize girdik,huzurumuz bozuldu,sanki biz evlat değiliz,küçücük lojmana sıkışıp kalmışız ama onlara göre hayatımız dört dörtlük,hayırlı olsun demeyecem dedim baktım üzülüyor aradım kayınvalidemle konuştum,sesimin kötü olduğunu anlamış tekrar aradı,bana diyorki ee biz ölürsek tarlada sizin olsun sanki dalga geçiyor,kızmayacam,üzülmeyecem allaha havale ettim diyorum ama kendi kendimi yiyip bitiriyorum,ne olur bana bir akıl verin ne yapayım nasıl davranayım,çıldıracam bu çifte standart yüzünden