evlatlarıma yetemıyorm

Okurken hikayeni çok hüzünlendim inan.. Bana biraz benim annemi anımsattın. Sanırım kızın ergen yaşlarda bu tepkileri ergenliğe bağlıyorum ama ona oturup sorununu yaşadıklarını ve fedakarlıklarını açık şekilde anlatırsan bu durumdan sıyrılıp istediği kıyafetleri alabilmesi için okuması iyi bir iş sahibi olması gerektiğini, şimdi size böyle şeyler söylerse ileride özellikle annesini kaybettiğinde bin pişman bir ömür geçireceğini anlatırsan belki düşünceleri değişir. Allah kocanıda bildiği gibi yapsın ne diyim.. bazı erkekler, bazı kadınların hayatına girip darmadağın edip çıkıyorlar. Allah yardımcın olsun..

Çocuklarınız ilerde sizinle çok gurur duyacaktır. Şu anki tepkilerini normal karşılamak lazım. Yaşadıkları şeyler çok zor. Size anlayış göstermelerini beklemeyin.

Siz herseyi yapmışsınız daha napabilirsiniz? Kızınız bukadar sikayetciyse üniversite okuyor,küçük değil ,girsin bir işe oda çalışsın kendine baksin yeter.bizde geçtik bu yollardan hem okuduk hem çalıştık isyanı içimizde yaşadık.haksızlık etmiş size Ergen değil ki anlamasin. ..

Helal olsun sana, elleri öpülecek kadınsın. Allah daha çok kolaylık, güç versin sana.

Çocuklar böyle dönemler geçirirler. Sen doğrusunu yapmışsın, tavrın doğru ama fazla da uzatma, ders vereceğim derken pekişmesin yanlış davranışı.

Yardım alabileceğin kuruluşları da araştır. Belediye, valilik, bazı yardım dernekleri burs verebilir çocuklara.

Tüketici toplum olmanın bedellerinden biri de bu hatta en ağırı..Ben sizin elinizden öpüyorum , muazzam bir insan , kocaman Yürekli bir annesiniz..Kızınız zaten çok pişman olmuş siz de uzatmayın bence siz de çok üzülüyorsunuz, anlamış zaten hatasını..Allah'ım rızık kapılarını sizin gibi insanlardan esirgemesin..

Senin gibi annelerin elleri, ayakları öpülesi ! .
Böyle düşünüp üzme kendini ne olur .
Güzel günler senin ve evlatlarının olsun ...
Canını yakanlarında 2 kat fazla canı yansın inşallah .

kizin pismanmis zaten ozur mesajlari atiyormus
annelik zordur, ikinizinde patlama noktasi olmus o olay baska seylerden yorgunlugunuzu birbirinizden çiakrmisiz
hepimiz insaniz olur boyle seyler
kusmeyin artik bence , sogukluk artmasin
sizdeki anne sefkatini baska seylerde araamaya kalkmadan kol kanat gerin yavrunuza

ben ellerinizden öperim siz gerçekten çocuklarına yeten gerçek bir annesiniz bu konuda hiç şüpheniz olmasın annelik fedakarlıktır ve siz bunu sonuna kadar zorlamışsınız... kızınıza gelince ergenlik işte biraz daha olgunlaşınca sizi daha iyi anlar eminim

Ablacım size o kadar saygı duydum ki inanın gözlerim dolu dolu okudum ne hayatlar var. Evlatlarınız sizinle gurur duymalı sizin gibi bi anneye sahip oldukları için baş tacı yapmalılar sizi. Kızınız ergenlikte olduğu için size istemsizce öyle sözler söylemiştir mesajlar atması zaten pişmanlığını belli ediyor, sizde tavır koyarak burnunu sürtmüşsünüzdür ufak ufak barışma yoluna gidebilirsiniz. Allahım sizin yanınızda olsun size yardım etsin. Hıç yılmayın hayat sizede gülecektir dua edin buna inanın. Ama çocuklarınıza çektiğiniz zorlukları, yorgunluklarınızı tatlı dille anlatın ki kıymetinizi ve yüceliğinizi unutmasınlar.

Ablacigim eli opulesi insansin Allahim sana guc kuvvet versin Allah kocana zaten gerekli cezayi verecektir cocuklaarina kizma ergen onlar zamanla herseyi anlayacaklar bizde 3 kiz kardes babasiz kaldik babam vefat etti annem 25 yasinda dul kaldi annemde fedakarlikla bizi buyuttu bizim babamdan kalan herseyi amcalarim aldi varlikta yokluk cektik ama sukurler olsun hepimiz isimizi gucumuzu bulduk annem hala der cok sukur cektigim sikintinin mukafatini aldim der sende sabret elbet hersey duze cikacak.. Allahim guc kuvvet evine huzur versin eli opulesi kadinsin

daha ne yapacaksınız evlatlarınız bunu ilerde anlayacaklar helal olsun size

anne olmak böyle bişey galiba inanın gözlerim doldu. annemin fedakarlığını gördüm sizde. Allah yardımcınız olsun

Bulunduğunuz şehrin belediyesine başvurun. Yılda 4 defa, 3 ayda 1 erzak yardımı yapılıyor. Ayrıca 3 ayda 500 tl olmak üzere, her bir çocuk için burs bağlanıyor. Yapmanız gereken öncelikle muhtara gitmek. Muhtarınız sizi detaylıca bilgilendirir ve atmanız gereken adımları anlatır.

Canınızı sıkmayın, ilerde o da anlayacaktır sizin ne kadar fedakar olduğunuzu. Elbette her şey yoluna girer ama kızınızı karşınıza alıp hislerinizi ve yaşadıklarınızı, çektiğiniz zorlukları anlatmalısınız. Yaptığı hatayı gerçek anlamda bilmeli, sizi ne kadar üzdüğünü görmeli ki tekrarlamasın.

Allah yardımcın olsun, zor üç çocuğu kendi başına büyütmek. Anne olarak elinden geleni yapmışsın. Kızına da daha fazla küsme o daha ergen eminim ilerde elleri öpülecek annesi olduğunu bilecek.

Allah yardımcınız olsun.
Çocuklarınız sizi şuan anlamıyor olabilir.İlerde sizin değerinizi daha iyi anlayacaklardır..
Siz çok iyi bir annesiniz,sizi tebrik ediyorum.
Bazı anneler çocuklarını bırakıp kendi yollarına devam ediyorlar.Siz böyle yapmamışsınız.Babasız çocuk büyütmek çok zordur..
Rabbim yolunuzdaki tüm engelleri uzaklaştırıp size güzel günler gösterir inşaallah..

Allah kolaylik versin. Cok zor gercekten evet hatasini anlaykp ozur dilemesi guzel ama siz anne olarak uzatmayin kuslugnuzu araniz daha kotu olur. Ozurlerini firsat bilin siz de yaklasin. Sana cok kirildim ama durum bu . Birlik olursak soyle oluruz boyle oluruz vb. Ani degerlendirerek konusun onunla .kiz lisesinde calisan bir ogretmen olarak size nacizane tavsiyem aranizi acmayin onunla. Hatalar8ni hakli gormeyin o da hakli ozeniyor napsin gibi dusunmeyin . Bu onun daha fazla uzerinize gelmesine neden olur ama aranizi da acmayin cok zor hep ayni sureclerden gectik diyecem ama su devir cok farkli herkesin hayati faceboook du instagram di ortada .

Abla okurken bile cok duygulandım....Senin ellerini ayaklarını öpüyorum Ablacim....Allah yar be yardimcin plain....Eli opulecek kadınsın...Kizin da iler de anlar seni merak etme......Ah Ablam benim Ahhhh...gercekten cok dertlendim şimdi....O herifin yaptığı ise cok büyük ahlaksızlık insanlar Sqdece zevkleri peşinden koşuyorlar maalesef....

Annem hala getirir bize kiyafetti ayakkabiydi.Hala daha kapisiriz kardesimle.Ne var ki bunda :) Yasim da 24.Ama kiziniz ergenlikte bu yaslarda kirici sozler sarfetmesi normal cok cabuk pisman oluyordur.Cidden cok fedakar bir annesiniz siz ayni benim annem gibi kizlariniz cok sansli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…