slm can arkadaşlarım şu an çok duyguluyum barıştım du gece yavrumla eve bır gıttım mıs koular gelyor yavrum evde yaptımız işlerı maza maza gezıp ornek bırakıp satış yapmış bana pasta cıcek gomlek almış eve harcamış oturduk yattı kucama bahsettığim patronun kardeşiyle aynı dersanedeler dersnaeyı patronun annesı oduyor kızımınkınıde o oduyor kızda hep dalga geçiyormuş fakırsınız bız baıyoruz gıbılerden malum yavrumnda zoruna gıtmış toplamış toplamış bana patladı hepinızden allah razı olsun evlat can kızlar hele kızlar başka ..... ben yenıyım bu sitede buyazdıklarımı herkesın okumasın istorum tek tekmı cevap yazmam lazımKendini üzme abla sen elinden geleni fazlasıyla yapıyormuşsun zaten kızın şükretmeli senin gibi bir annesi olduğu için,
onları başka bir kadın uğruna bırakıp kaçan babasından ,
bin kat daha değerli olman lazım gözlerinde hem analık hem babalık kolay değil,
ileride söylediği sözlere bin pişman olur zaten.
canım rabbım razı olsun sızden yazdım baştakı yorumlara barıştık yavrumlaAllah yardımcınız olsun ne diyceğimi bilemedim, gözlerim doldu okurken
allah razı olsun kuzum tatlıya bağladık dun gece çok çok sağolAblacim cocugun ergenlik caginda heralde cok normal bu tepkiler. Hepimiz baskalarinin kiyafetleriyle buyuduk ya. En buyuk kuzene alinirdi hepimiz onu giyerdim sonra. Ama cocuk kompleks yapmis biraz. Merak etme seninle gurur duyacak birkac sene sonra.
Helal olsun sana ya gercekten. Herkes bu dunyada ne yaparsa aynisini gorur hic merak etme
amınn tek dileğim çabam bu onları vatanımıza hayırlı evlatlar olsunlar bır yerlere gelip faydalı olsun allah razı olsunRabbim yardımcınız olsun...İnşaallah çocuklarınız çok iyi yerlere gelir çektiğiniz her derdi unutursunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?