- 7 Mart 2014
- 292
- 139
- 43
- 30
amın canım allah razı olsunÇok üzüldüm yaşadıklarınıza, kızının küçüklüğüne ver, cahilliğine, heves etmiş olmasına ver. Oda üzgünmüş bence barış evladınla o dersini almış zaten.
Tebrik ederim seni evlatlarına sahip çıktığın ayakların üstünde durabildiğin için.
Allah iki cihanda da yüzünü güldürsün.
slm konuya nerden başlıcam bılmıyorum moralım çok bozuk gunlerdır ağlıyorum ben 37 yaşında 3 çocuk annesıyım çocuk gelınlerdenım 5yıl once esım en yakın arkadaşımla kaçtı ve hıç haber yok ne cocuklarını ne ailesını arıyor sorunum bu değil buyuk kızım ilahıyat fakuldesınde okuyor kucugu bu yıl dersanede ben bır ınşaat burosunda cay temızlık sabah 8 akşam yedı ve bu bınanın merdıvenlerını sılıyorum haftada 2 gun sadece pazar evdeyım ama ayın 3 pazarı ev temızlıgıne gıdıyrm sadece bır pazar kendıme ayırdım yetmez gıbı eve ek iş aldım kasnakta boncuk ayna susleme tek umudum çocuklarımı okutmak çok zor gunlerım oldu hasta oldum calışamadım kocamın borçlardan ıcra geldı esyalarım gıttım komşum komurlugunu bır oda mutfak yaptı derme catma daha 4 ay oncesıne kadar orda yasadım başka gelırım yok sadece en kucugum oglumun masraflarını kardesım karşılıyor ve kızlar arıfe gununden berı kucuk kızımla konuşmuyoruz aynı eın içinde kendını odaya kapattı bana gundur ozur mesajları atıyor ama çok kalbımı kırdı nasıl davranacğımı bılmıyorum aslınca evladımda değil eksiklığı kendımde arıyorum bayram arıfesı patron kız kardeşıne bayramlık almış kız herzamankı gıbı begenmedı kızımla aynı yaştalar patronum abla nazan gotur daha etıketı ustunde gıysın dedı ay goturmez olaydım kızım fırlattı yuzume BIKTIMARTIK ALEMIN KILERI GIYMEKTEN SENDEN NEFRET EDIYORUM dedı dınledım dınledım en sonunda sınır krızı geçırmısım nefret etmen sızı bırakmamam mı gece gunduz çalışmam mı sızı muhtaç etmmemmı dedım daha ne dedım bılmıyorum ben kım için onlar için ugrasıyorum genc yaşta dert sahıbı oldum ben ıstemmemmı herşeyın en guzelını alım ama elımden gelen bu şimdı ben ne yapayım ne olur yol gosterın ailemı sorarsanız kocam gıdınce babam benı almaya geldı ama çok af edersınız oadamın... bırak ben sana bakarım çocuklara bakmam dedım et tırnaktan ayrılırmı kızlar bırakmadım yılladır ne aradılar ne sordular kardesım sağolsun kısın komur alıyor erzak getırıyor çocuk daha ne yapsın bırde gecen hasta olmus babam arıyo ağlıyo hakkını helal et o ayrı der çok uzun oldu hakkınızı hella edın kardelerım ablalarım nasıl yaklaşayım kızıma gece o uyuyunca gıdıyom opuyorm ama azda anlasın hatasını istıyorum
ay canım ablam estgfrh ne demek anneyız işte herşeyden once evlatlarımız onlar iyıkı varlar onların sevgısı bana ilgısı eve gıdınce h g annem demelerı tum yorgunlumu alıyor50 yaşındayım,müsade edin sizin ellerinizden öpeyim..
Annelik budur işte,okuyunca yüreğimi titrettiniz..
allah razı olsun rızede ılahıyat okuyor buyuk kızım bu 2 yılı ablasıSizi bu durumlara dusurenlere mi yanayim? Erken yaşta evlendirip el kapisina muhtac edenlere mi yanayim? Gencliklerini yasayamayan cocuklara mi?
Allah yardimciniz olsun insallah. Üzülmeyin. Sizin yeriniz cennet. Evet kesinlikle cennet. O eski kocanizin yeri de ateş. Cok şükür ki ilahi adalet diye bir şey var.
Az kalmis insallah kiziniz mezun olduktan sonra iyi gelirli bir işi olur ve insallah güzel gunler sizin de kapinizi çalar.
ay canım ablam estgfrh ne demek anneyız işte herşeyden once evlatlarımız onlar iyıkı varlar onların sevgısı bana ilgısı eve gıdınce h g annem demelerı tum yorgunlumu alıyor
canım aynen oyle ama koye verdı babam ve gıder gelmez dıye hiç aileme gostermedıler benı çocuk ıcın bır onnem alamadımkı takı 3çocuktan sonra gorumcemın yardımyla gızlı gıttık sağlık ocana sonrada kaynanam kaynatam olmuyor dıye bır suru lafSiz eli değil ayaği öpülecek bir annesiniz. Gerçekten tam anlamiyla gecesini gündüzüne katip cocuklari için fedakarlik yapan bir insansiniz. Boş boş oturup da acitasyonda yapabilirdiniz ama siz onurunuzlar çalismayi secmişsiniz. Yalniz bisey daha soylemek istiyorum, bu sizi elestirmek degil yanlis anlamayin, da toplum olarak bir özelestiri yapmak lazim bence, çok çocuk çok mutluluk degildir.
unuversıtede oukyan değil canım onun kucugu dersaneye gıdıyor evde ev işlerını yapıyor bırde kasnakta bocuk işi yapıyoruz ona yardım edıyor korkuyorum cahıl işe yollamayaSiz herseyi yapmışsınız daha napabilirsiniz? Kızınız bukadar sikayetciyse üniversite okuyor,küçük değil ,girsin bir işe oda çalışsın kendine baksin yeter.bizde geçtik bu yollardan hem okuduk hem çalıştık isyanı içimizde yaşadık.haksızlık etmiş size Ergen değil ki anlamasin. ..
canım benım yukarıda da yazdım alıyorum erzak komur yardımı sağolsun lar herkes tanıyor burda burası kucuk yer hastalık zamanımda çalışamadım emnıyet ten bıle hep yardım ettıler unuversıtede olan kızım burslu canım onun bana sağolsun çok masrafı olmuyor patronlarımda her ay duzenlı para yolluyorlar kızımaBulunduğunuz şehrin belediyesine başvurun. Yılda 4 defa, 3 ayda 1 erzak yardımı yapılıyor. Ayrıca 3 ayda 500 tl olmak üzere, her bir çocuk için burs bağlanıyor. Yapmanız gereken öncelikle muhtara gitmek. Muhtarınız sizi detaylıca bilgilendirir ve atmanız gereken adımları anlatır.
Canınızı sıkmayın, ilerde o da anlayacaktır sizin ne kadar fedakar olduğunuzu. Elbette her şey yoluna girer ama kızınızı karşınıza alıp hislerinizi ve yaşadıklarınızı, çektiğiniz zorlukları anlatmalısınız. Yaptığı hatayı gerçek anlamda bilmeli, sizi ne kadar üzdüğünü görmeli ki tekrarlamasın.
daha neler ya 3 tane doğurmuşsunuz ya daha ne istiyorlarmiş. İyi ki gitmişsiniz saglik ocagina. Dedigim gibi ben sizi elestirmek icin zaten soylemedim çünkü siz fazlasiyla fedakarlik yaparak cocuklariniza bakan bir annesiniz. Tekrar tebrik ediyorum sizi. Allah tez vakitte sıkıntılarınızı sona erdirsin inşallahcanım aynen oyle ama koye verdı babam ve gıder gelmez dıye hiç aileme gostermedıler benı çocuk ıcın bır onnem alamadımkı takı 3çocuktan sonra gorumcemın yardımyla gızlı gıttık sağlık ocana sonrada kaynanam kaynatam olmuyor dıye bır suru laf
rabbım razı olsun kardeşım hanı nasıl dıyımm bız herşeyı kounuşuruz erkek arkadaşlarıda olsa soylerler napalım derler herşeyın farkındalar ve anlayışlılar ama işte cahıllık bu akşam gıdım sımsıkı sarılcam yazarım sızdeÇok üzüldüm yaşadıklarınıza, kızının küçüklüğüne ver, cahilliğine, heves etmiş olmasına ver. Oda üzgünmüş bence barış evladınla o dersini almış zaten.
Tebrik ederim seni evlatlarına sahip çıktığın ayakların üstünde durabildiğin için.
Allah iki cihanda da yüzünü güldürsün.
Hayatta herşey insanlar için.Çok kötü bir talihsizlik yaşamışsın.Kötü evlilik ve getirisi.37 yaş çok genç bir yaş.3 tane evlat.Gençler cahiller,onlarında içerisinde hayata karşı kırgınlıkları vardır.Bence sen olgunluk göster,evladın o.Bugünlerde gelir geçer.Allah dermansız dert,devasız hastalık vermesin.Allah evlatlarını sana bağışlasın ve inşallah senin için hayırlı evlat olup,sana acılarını unuttururlar.slm konuya nerden başlıcam bılmıyorum moralım çok bozuk gunlerdır ağlıyorum ben 37 yaşında 3 çocuk annesıyım çocuk gelınlerdenım 5yıl once esım en yakın arkadaşımla kaçtı ve hıç haber yok ne cocuklarını ne ailesını arıyor sorunum bu değil buyuk kızım ilahıyat fakuldesınde okuyor kucugu bu yıl dersanede ben bır ınşaat burosunda cay temızlık sabah 8 akşam yedı ve bu bınanın merdıvenlerını sılıyorum haftada 2 gun sadece pazar evdeyım ama ayın 3 pazarı ev temızlıgıne gıdıyrm sadece bır pazar kendıme ayırdım yetmez gıbı eve ek iş aldım kasnakta boncuk ayna susleme tek umudum çocuklarımı okutmak çok zor gunlerım oldu hasta oldum calışamadım kocamın borçlardan ıcra geldı esyalarım gıttım komşum komurlugunu bır oda mutfak yaptı derme catma daha 4 ay oncesıne kadar orda yasadım başka gelırım yok sadece en kucugum oglumun masraflarını kardesım karşılıyor ve kızlar arıfe gununden berı kucuk kızımla konuşmuyoruz aynı eın içinde kendını odaya kapattı bana gundur ozur mesajları atıyor ama çok kalbımı kırdı nasıl davranacğımı bılmıyorum aslınca evladımda değil eksiklığı kendımde arıyorum bayram arıfesı patron kız kardeşıne bayramlık almış kız herzamankı gıbı begenmedı kızımla aynı yaştalar patronum abla nazan gotur daha etıketı ustunde gıysın dedı ay goturmez olaydım kızım fırlattı yuzume BIKTIMARTIK ALEMIN KILERI GIYMEKTEN SENDEN NEFRET EDIYORUM dedı dınledım dınledım en sonunda sınır krızı geçırmısım nefret etmen sızı bırakmamam mı gece gunduz çalışmam mı sızı muhtaç etmmemmı dedım daha ne dedım bılmıyorum ben kım için onlar için ugrasıyorum genc yaşta dert sahıbı oldum ben ıstemmemmı herşeyın en guzelını alım ama elımden gelen bu şimdı ben ne yapayım ne olur yol gosterın ailemı sorarsanız kocam gıdınce babam benı almaya geldı ama çok af edersınız oadamın... bırak ben sana bakarım çocuklara bakmam dedım et tırnaktan ayrılırmı kızlar bırakmadım yılladır ne aradılar ne sordular kardesım sağolsun kısın komur alıyor erzak getırıyor çocuk daha ne yapsın bırde gecen hasta olmus babam arıyo ağlıyo hakkını helal et o ayrı der çok uzun oldu hakkınızı hella edın kardelerım ablalarım nasıl yaklaşayım kızıma gece o uyuyunca gıdıyom opuyorm ama azda anlasın hatasını istıyorum
Anladım ablacım haklısın üzülme olsun gecicek zaman lazım isteunuversıtede oukyan değil canım onun kucugu dersaneye gıdıyor evde ev işlerını yapıyor bırde kasnakta bocuk işi yapıyoruz ona yardım edıyor korkuyorum cahıl işe yollamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?