evlatlarıma yetemıyorm

Ablacim elini opeyim senin
Neler cekmisin ya aglamamak icin zor tuttum kendimi kiziniz napsin oda küçük heralde annesi arkadaslarindan goruyor oda istiyor cahilligine verin
Rabbim size herseyin iyisini guzelini versin inşallah derdinizdem sıkıntınızdan kurtarsın insallah

Allah sabır versin kolaylık versin. Kalbinize ferahlık versin..

halen benim kızımda arkadaşların olmadığı kıyafetleri giyiniyor..ne var bunda..siz anneliliğin yeterince fazlasını yapıyorsunuz.malesef bazı çocuklar anlamıyor..ergen diye annesini neden bu kadar üzmeye hakkı yok..demek gözü yükseklerde bir çocuk..

amın canım allah razı olsun

50 yaşındayım,müsade edin sizin ellerinizden öpeyim..
Annelik budur işte,okuyunca yüreğimi titrettiniz..

allah razı olssun arkadaşlar 16 yasında o herşeyın farkında hep der okulum bıtsın senı çalıştırmıcam anne dıyen bırı çok anlayışlı boş vaktımızde parka gıdelım çay icer oturuz desem boşver ane bahçede yapalım ne para vercez de çok tutumludur ablasına demış dersanede arkadaşları dalga geçmı oda bana patlamış mavısım o benım haklısınız bukadar kus olmaz dımı eşime gelınce barlarda gormuşler kadınlarla amca sının çocukları çaılzmakı o beledıyeden se zaten yeterınce yardım aldım kızla kadınkollarında bır abla burda esnaflardan para toplayıp eşya aldı bu eve çıktık bırssenelık peşın verdı komurde verıyorlar ama bılıyorumkı arkadaşlar ınsan yeterkı doğru yolda olsun helal kazansın rabbım oyle kapılar acıyorkı hemızden allah razı olsun derdıme derman oldunuz

allah razı olsun rızede ılahıyat okuyor buyuk kızım bu 2 yılı ablası

ay canım ablam estgfrh ne demek anneyız işte herşeyden once evlatlarımız onlar iyıkı varlar onların sevgısı bana ilgısı eve gıdınce h g annem demelerı tum yorgunlumu alıyor

Annelik yaşa bakmıyor işte,onu yüreğinizde hissetmek önemlidir..
Yüce rabbim bir an önce sıkıntılarınızı giderirde,evlatlarınızla ömür boyu mutlu ve sağlıklı yaşarsınız inşallah..
O sıcaklığı veriyorlar ya herşeye değiyor işte..

canım aynen oyle ama koye verdı babam ve gıder gelmez dıye hiç aileme gostermedıler benı çocuk ıcın bır onnem alamadımkı takı 3çocuktan sonra gorumcemın yardımyla gızlı gıttık sağlık ocana sonrada kaynanam kaynatam olmuyor dıye bır suru laf

unuversıtede oukyan değil canım onun kucugu dersaneye gıdıyor evde ev işlerını yapıyor bırde kasnakta bocuk işi yapıyoruz ona yardım edıyor korkuyorum cahıl işe yollamaya

canım benım yukarıda da yazdım alıyorum erzak komur yardımı sağolsun lar herkes tanıyor burda burası kucuk yer hastalık zamanımda çalışamadım emnıyet ten bıle hep yardım ettıler unuversıtede olan kızım burslu canım onun bana sağolsun çok masrafı olmuyor patronlarımda her ay duzenlı para yolluyorlar kızıma

daha neler ya 3 tane doğurmuşsunuz ya daha ne istiyorlarmiş. İyi ki gitmişsiniz saglik ocagina. Dedigim gibi ben sizi elestirmek icin zaten soylemedim çünkü siz fazlasiyla fedakarlik yaparak cocuklariniza bakan bir annesiniz. Tekrar tebrik ediyorum sizi. Allah tez vakitte sıkıntılarınızı sona erdirsin inşallah

rabbım razı olsun kardeşım hanı nasıl dıyımm bız herşeyı kounuşuruz erkek arkadaşlarıda olsa soylerler napalım derler herşeyın farkındalar ve anlayışlılar ama işte cahıllık bu akşam gıdım sımsıkı sarılcam yazarım sızde

valla konunuzu gzolerım dolu dolu okudum duygulandım sızın gıbı anneye can feda ya sız cok haklısınız elınızden geldıgını yapmaya calısıyorsnuz ama kızınız bellıkı ufak belkıde ergenlik cağında olduğu ıcın böyle yapıyordur bakın pısman olmuş bence barısın sızın bırbırınıze ıhtıyacınız var sızın ellerınızden opuyorum ıyıkı sızın gıbı anneler var

Sizin gibi anaların elleri değil ayakları öpülür.Saygıyla eğiliyorum duruşunuz karşısında.

Hayatta herşey insanlar için.Çok kötü bir talihsizlik yaşamışsın.Kötü evlilik ve getirisi.37 yaş çok genç bir yaş.3 tane evlat.Gençler cahiller,onlarında içerisinde hayata karşı kırgınlıkları vardır.Bence sen olgunluk göster,evladın o.Bugünlerde gelir geçer.Allah dermansız dert,devasız hastalık vermesin.Allah evlatlarını sana bağışlasın ve inşallah senin için hayırlı evlat olup,sana acılarını unuttururlar.

Ay oturup agladim fake ise hakkimi helal etmiyorum,degilse sizin hakkiniz kimsede kalmasin insallah...ileride sizi anlayacaktir kiziniz oda zor gunler geciriyordur,daha fazla kus kalmayin anne kiz elele verin

unuversıtede oukyan değil canım onun kucugu dersaneye gıdıyor evde ev işlerını yapıyor bırde kasnakta bocuk işi yapıyoruz ona yardım edıyor korkuyorum cahıl işe yollamaya
Anladım ablacım haklısın üzülme olsun gecicek zaman lazım iste

Allah yardımcın olsun melek anne...
Kızına kızma sakın oda üzülmüş belliki
Gene bir büyüklük yap ve kızına kol kanat ger..
Hayat kimisi için gerçekten çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…