evlatlarıma yetemıyorm

Kendi annemden izler gördüm sizde. O da sizin gibi binbir fedakarlıkla büyüttü bizleri. Babam evde boş boş otururken o kendini parçalamıştı bizler için. Gözlerim doldu okurken. Allah yardımcınız olsun. Kızınız bir an için bir hata yapmıştır bence. Ergen sonuçta. O da bunalıyordur zaman zaman, özeniyordur bir şeylere.

Allah evlatlarınızdan güldürsün. Ki çok ferah günler bekliyor sizi gelecekte. Buna yürekten inanarak öpüyorum sizi.

Allah yardimcin olsun canım zor tabi babasiz daha doğrusu maddi dayanaksiz çocuk buyutmek al karsina konuş kizinla böyle yapma de ne bileyim oda genç kizt haliyle ozeniyordur lanet olsun şu tüketim cilginligina inan her dediigini alsanda mutsuz olur sonu gelmez tam eline son cikan tel aliyorsun uct ayda bir yenisi cikiyor onu istiyorlar bu sefer sen kendini üzme bosuna elinden geleni yapiyorsun anladigim kadariyla ama kusup uzaklastirma onu senden anlat içinde bulundugun durumu anlayacaktir

dip not o kocan sürüm sürüm surunsun demedende edemicem

Proflinizde yazdigi gibi tekirdagsa mi yasiyosunuz? Allah yardimciniz olsun cok uzuldum

rabbım razı olsun kızlar tkr eskı gunlerımıze doonduk yavrumla çok sağolun destegınız için ela235 evet tkırdağ da yaşıyoruz

Lutfen kendinizide dusunun. Cok haklisiniz ve sakin pismanlik duymayin. Kizinizin bu siniri tavri aslinda size degil babasina. Allah o babasi olacak yaratigida bildigi gibi yapsin. Kendinizi toparlayin. Allah buyuktut. Burda birsuru hukukcu arkadaslar var onlardan fikir alin ve o yaratiktan hakkiniz olani isteyin ve alin. Bunu sizin icin degil cocuklariniz icin yapin. Nafaka cocuklarin hakkidir. Sakin gurur yapip istemiyorum demeyin alin hakkiniz olani.

Sen eli opulcek bit anasin...senin gibi kadinlar okadar az ki..cocuklarini yurda verip evlenedebilirdin tekrardan...ama bu zor hayati sectin..kizin ergenlik caginda anlamiyor henuz.buyuyunce herseyi anlicaktir...

Hem anne hem baba olmussunuz, hem evin hem cocuklarin sorumluluğunu almissiniz..
Onlar icin kendinizi unutmussunuz..Ve bunlar yasanirken aslinda onlarda herseyin farkinda yani suclu siz degilsiniz..Helal olsun size bu yaptiklariniz herkesin harci degil..

Ancak onlar da sizin dediginiz gibi her zaman olgun dusunemeyebilirler.Nitekim onlarin ne dusundugunu iclerinde neler yasadigini bilemeyiz.Insanlar genelde cok doldugu zaman en yakinlarina patlarlar..Ki kizinizda muhtemelen oyle yapmis..Siz nasil ki sinir krizi gecirdiyseniz aynen oyle.Yine her zaman ki gibi herkesden cok sizin guclu olmaniz lazim..Hayat sizin icin kolay degil ancak onlar icin de kolay degil..Etradindaki gordugu baskalarinin mutlulugu dahi onlari uzup yanlis seyler soyleyebilirler..Ama eminim ki hatalarini anlayacaklardir..

Baristiginiza cok sevindim.Birbirinize bagliliginiz muhtesem birsey.Nice anne, baba bir arada olup maddi imkan varken yalnizliga gomulen kisileri dusununce..Hayat boyle iste kolay degil ama imkansiz da degil..Siz cok iyi bir annesiniz, evlatlariniz da oyle..Insaallah bundan sonra daha mutlu ve huzurlu olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…