Allah canlarini sag etsin baska ne diyim ki evlat iste denmiyor atilmiyor satilmiyor ama herifin gtune tekmeyi atacagim yine cocuklarim babasiz buyumesin diyorum bi ilgisizliği yuzunden diyecegim ama baş nedenide bu ilgisizlik bunca olan seylerinSizi hasta eden, yoran şey çocuklarınız.Neden bunu inkar ediyorsunuz da çevredekileri suçluyorsunuz? Çocuk büyütmenin, insan yetiştirmenin hele ki karakter olarak da zorsalar çok ama çok zor bir şey olduğunu neden itiraf etmiyorsunuz?İtiraf edince kendinizi suçlu ve kötü anne hissetmeyin lütfen.Babada da hayır yok anlaşılan, el birliği ile hayat kalitenizi resmen çökertmişler.
Sizi hasta eden, yoran şey çocuklarınız.Neden bunu inkar ediyorsunuz da çevredekileri suçluyorsunuz? Çocuk büyütmenin, insan yetiştirmenin hele ki karakter olarak da zorsalar çok ama çok zor bir şey olduğunu neden itiraf etmiyorsunuz?İtiraf edince kendinizi suçlu ve kötü anne hissetmeyin lütfen.Babada da hayır yok anlaşılan, el birliği ile hayat kalitenizi resmen çökertmişler.
Güzel anne ... elinden geleni yapıyorsun belli ki. Evlat büyütmek çok zor iş. Ama gerçekten böyle kalmayacaklar. Emeklerinin karşılığını muhakkak bir gün alacaksın. Kendine zaman ayır ve babanın ilgisizliğini kabullenme. Özellikle erkek çocuk için baba faktörü önemli. Bir şekilde eşine net bir iki sorumluluk ver. Kendin için de destek aleşim bundan iki sene once agzinda sakiz gibi psikologa git psikologa git dedi gittim misol diye bir ilac yazdi gonderdi beni dinlemedi bile aslında psikolojimi bozan unsur eş faktoru . Cocuklar onun icin önemli ama lafta. Mesela egitim cok onemli egitim cok onemli der hep ama egitimlerine katkisi sifir 3. cocuk 3. cocuk der ama 2 cocuga babaligi opup sarilmaktan baska birsey degil ya aslinda ben artik bunu kabullendim eşimin cocuklara ve bana olan desteksizligini kabullendim ama cevreden insanlarin surekli bunlar yaramaz diyisleri Allah sana sabir versin diyisleri beni daha cok yipratti haklilar bakin yalan yok duz duvardan bile uzerine cikip atlayarak gidiyor cocuklarim cunku cocuklar disari hayatini doya doya yasayamadilar yaramaz dediler akran zorbaligi bile yaptilar bir gun kendisinden buyuk bir cocuk bogarken yakaladim birdaha tek basina gonderemedim disariya aslinda kimseye vurmazlar yemin ederim ama cok hareketliler bi bisiklet surerler inanin araba hiziyla eş deger biri kiz biri oglan ama ikiside erkek sanki kiyamiyorum da onlara ne gunahlari var her cocuk bir olmaz ki ama bazen oyle doluyorum ki cekip gitsem bu dunyadan kimse benim cocuklarima benim gibi bakmayacak boyle buraya yaziyorum salya sumuk agliyorum destek oluyor buradaki insanlae o bana yetiyor Allah herkesten razi olsun yarin ben yine bisey olmamis gibi kaldigim yerden devam edecegim sirf bu yazilarim icimi bosaltmak icin buraya
8 ve 5 yasindaki cocuklarin kucakta sallayacak ayakta sallanacak hali yok. Dislerini fircala pijamalari giy odaniza gidin yatin diyecek en fazla. Hadi cocuklar korkuyorsa odada yerde oturup uyumalarini bekler en fazla yani bu mu fazla geliyorspora yazilmistim aksamlari 1 saat gidiyordum eşim istemedi istemiyor cunku neden cocuklarin tam uyku saatleri uyutulmalari gerekiyor 9 da . oda buna katlanamadi .ya bu adami bosayacagim ya cocuklarima iyi bir ana olacağım bende sasirdim ne yapacagimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?