• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlarimi yetistiremedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi luges
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendinden yaşça büyük bir çocuğu boğmak üzereyken yakalamış annesi sizce bu normal mi ? Abartı mı? Öğretmen bir de veli ile uğraşmamak için geçiştiriyor bence.
Tekrar okudum da yanlış anlamışım. Büyük çocuk üyenin oğlunun boğazına yapışmış sanmıştım. Tam tersiymiş 😳

Yazim tarzinizdan birseyleri yapmaya calisiyor ama bukadar yaramazliga ofkeye inada karsi bir kere bile psikoloğa goturmemissiniz hem iyi olmaya calisip hemde cahil bir tarafinizmi var anlamadim anneniz kimki sizin cocuklari psikologa goturmenize izin vermiyor kendinizde beni dinlemedi diye verilen ilaci kullanmamissiniz yani sizde bence ilacliksiniz bunda ayip utanilcak bisey yok cocuklardada varsa davranis bozuklugu doktor ilac gerekli gorurse verir boyle yipranip aglayip dovunmektense ilac icebilirdiniz

Merhaba
Ben sizi iyi görmedim. Artık dağılmaya başlamışsınız. Önce lütfen kendiniz bir psikiyatriste gidin. Sonra çocukları götürün. Eşinize kizginsiniz ve ondan birşeyler bekliyorsunuz ki bu konuda sonuna kadar haklısınız ama adam yapmıyor. Onu bir tarafa bırakın. Siz kendinizi toparlayin, çocuklar biraz kendine gelsin. Sonra da bu adamla devam mı tamam mı ona bakarsınız. Ama lütfen derhal bir doktora gidin. Bu kadar zayıflamış sinirlerle hiç kimseye faydanız yok.
İyi anne kötü anne faslını geçin. Önce bir kafanızı toparlayin.
Kolaylıklar dilerim.

Back
X