- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
bebeğim olmadığı zamanlarda hep evlat alma düşüncesi ayakta tuttu beni..araştırmalar yaptım..bence önce koruyucu aile olmak en mantıklısı..sıra beklemeden olabiliyorsunuz..daha sonra koruyucu ailesi olduğunuz çocuğun ailesi falan yoksa onu evlatlık almak daha kolay oluyor..
hep şunu derim bebekleri rahimde değil,kalpte büyütmektir taşımaktır önemli olan...seni çok takdir ettim arkadaşım..
arkadaşalr yorumlarınız için cok teşşekür ederim hepiniz kendinizde haklısınız ne olur dua edin benim biran önce bebegim olsun bu düşüncelerde kurtuluyum
nurcan canım sen cok şanslısın en azında umudun yolda bizleri rabbim tez zamanda anne yapsın inşallah
nurcan canım sen cok şanslısın en azında umudun yolda bizleri rabbim tez zamanda anne yapsın inşallah
canım kayın pederini çok iyi anlıyorum benimde annem aynı şekilde idi benim annemin diğer kardeşlerimden fazlası ile torunu var ama onlarbenim olum ölmüştü 2 yıl önce o yüzden benden bi torun görmek için hergün dua ediyodu sürekli ölen olumu görüyodu rüyalarında bana olum öldüğü zaman doktora gittim gebe kalmak için 1-2 aya kalırsın dedi 2 yılı doldurdum da geçiiyorum bile yaptırmadığım test uğraşmadığım denemediğim yötem kalmadı rusyadan doktorlar aracılığıyla çeşitli şeler dendim artık türkiyeyi aştım :))))))) tık yoktu şimdi tüp bebekte ilk denememle gebneyim bunu nasıl tuttu nhemen bilmiyorum ama sadece 2 şey diyorum 1 ' i inaçlı birisimisin bilmiyorum ama ben tüp bebek olayım ortada yokken 72000 fatiha okutmuştum gebe kalmak için fatihalar bitti 1 ay sonra doktorum senin normal yolla artık bebeğin olmaz dedi aynı doktor bana daha önce kocan ceket atsa hamile kalırsın demişti vel hasıl tdavi başladı kendimi kollamadığım halde bebişim tuttu 2 si ise her gün yamadan önce eüzü besmele çekip allahım bebeğimin her türlü kötülükten ve düşük tehlikesinden koru diyip uyuya kalana kadar Lailahe illallah muhammeden resulullah diyordum sürekli allah Hz. muhammede edilen duaları kırmazmış 72000 fatihayı şuan kısa sürede okutamazsınız çünkü ne eksik ne fazla olacak ama eüzü besmele ve diğerini mutlaka deneyin evlatlık almakta güzel bişi ama herşeyden önce sonuna kadar tıbbi ve dini heryolu deneyin tabi hocaya felan gitmeyinde :))))))) sonra başınıza iş açılmasın
Öncelikle başın sağolsun allah sabırlar versin sana ve ailene.. Canım çok teşekkür ederim. Bende dualar ediyorum. Herşey hakkımızdaki herşey yüce rabbimizin takdiri. Çocuğumuz olması yazılı ise zaten önceden belli Allah nasip ettiyse ve de ne kadar dua ettiğimize bağlı.. Belkide olmayacak olanı bile ettiğimiz dualar sayesinde verecek yüce rabbim. Meryem süresindeki ayetlerden bir kısmının anlamı..
2- Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır.
3- Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.
4- Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım."
5- "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."
6- "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur."
7- (Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."
8- Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.
9- (Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."
ARKADASLAR EVLATLIK ALMAK İSTİYORUZ NASIL VE NERDEN BAŞVURMALIYIZ başından gecenler beni anlarlar ne olur bana bi yarıdmcı olun
merhabayorgun savaşcı düşüncelerin güzel saolasın evet yaşim gence ama benim yaşım ne olursa olsun bebek olma ihtimalimiz allah bilirde düşük diye düşünüyorum o yüzden biran önce bende anne olmak istiyorum hiç yokmu evlatlık alan bana biraz tecrübelerinden bahsetsin
canende canım nasıl oluyo bu 38 yas ben anlamdım kızlar umarım benimde bbegim kendi kanımdan canımdan olur ama olması için verdiğim uğraşlar sürecinde yanında bi bebek olsa daha iyi olmazmı ona kardeş için çabalasak allahım ne olur bana yardım et kızlar cevrenin tepkisi sizce ne olur başına gelenler yazsın lütfen
merhaba
sitede bebek ek gıdalara bakarken birden bu forma rastladım.bu sitede üyeliğim yeni tam olarak kullanmayı bile bilmiyorum.sana sadece şunu söyleyebilirim hiç düşünme bile.
şun evde bir bebeğim var 5 ayık 3,5 aydır bizimle
hayatımız değişti.şuan çıkmak zorundayım oğlumun yanına gideceğim ama sormak danışmak istediklerin olursa seve seve yardımcı olurum
canende canım nasıl oluyo bu 38 yas ben anlamdım kızlar umarım benimde bbegim kendi kanımdan canımdan olur ama olması için verdiğim uğraşlar sürecinde yanında bi bebek olsa daha iyi olmazmı ona kardeş için çabalasak allahım ne olur bbana yardım et kızlar cevrenin tepkisi sizce ne olur başına gelenler yazsın lütfen
Fatoş nerelerdesinselam canim nasilsin???beni unuttunmu..bak ben unutmadim..ne durumdasiniz neler yapiyorsunuz??
ben coook uzun zamandir ugrasmiyorum artik..bilmiyorum bosuna ugrasiyormusuz gibi geldigi icin biraktim..siz naptiniz en son esiin mikrotese olacakti ben orda kalmistim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?