merabalar ben 32 yaşındayım ve evlatlık olduğumu yeni öğrendim. Kendi ayakları üzerinde duran bir insanım. Evliyim çocuklarım var. Ben bebekken annem vefat etmiş. 6 aylıkken evlatlık olarak verilmişim. 3 abim varmış hepsi de evli. Ben evlatlık olduğumu üvey annenin bana ulaşmak istemesiyle öğrendim.babadan ve Diğerlerinden çıt yok. İnsan öz kardeşini aramak istemez mi? Herkes hayatından memnun demek ki . Üvey anneden de üç kardeşleri olmuş. Bana neden ulaşmak istemiyorlar . Ne yapmalıyım aklıma takılıyor
İnsan öz kardeşini aramak istemez mi?
Açıklayıcı olsun diyeÜvey anne ne alaka? Hatta sizin hiç görmediğiniz ve varligindan yeni haberdar olduğunuz babanizin şimdiki eşi için hemen üvey anne demeniz?
Beni evlatlık alan annem ve babam öz gibiydiler hiç hissetmedim duyunca inanamadım. Benım evliyim mutluyum.kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. Üvey annenin iki kızı varmış kızlar kocasından ayrılmış. Birisi çocuğuyla baba evinde oturuyormuş. Maddi olarak iyi değiller ayrıca aile olarakta iyi değiller. Öz kardeşlere gelince bundan bir yıl önce sadece faceten alma yazmış o kadar. İsteseler ulaşabilirler haberleri varmış öle duydum. Bu kişileri ben uzaktan akrabam olarak biliyordum ama görüşmüyorduk. Üvey annenin sesi çıkıyor başka kimseninki çıkmıyor. Ben öz kardeşlerimi merak ediyorum aklıma takılıyor . Onlarda beni aramayınca boşvermek istiyorum ama takılıyorum
Beni evlatlık alan annem ve babam öz gibiydiler hiç hissetmedim duyunca inanamadım. Benım evliyim mutluyum.kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. Üvey annenin iki kızı varmış kızlar kocasından ayrılmış. Birisi çocuğuyla baba evinde oturuyormuş. Maddi olarak iyi değiller ayrıca aile olarakta iyi değiller. Öz kardeşlere gelince bundan bir yıl önce sadece faceten selam yazmış o kadar. İsteseler ulaşabilirler haberleri varmış öle duydum. Bu kişileri ben uzaktan akrabam olarak biliyordum ama görüşmüyorduk. Üvey annenin sesi çıkıyor başka kimseninki çıkmıyor. Ben öz kardeşlerimi merak ediyorum aklıma takılıyor . Onlarda beni aramayınca boşvermek istiyorum ama takılıyorum
Öz annem öldüğünde ben bebekmişim .bakamayız diye verdi herhalde bi kadınla da evlenincede çocuk yaptı diye düşünüyorum3 abiniz öz mü? babanız onları vermemişte sizi niye evlatlık vermiş ki? saçma geldi bana.
bu üvey anne dediğinizin doğru kişiye ulaştığından emin misiniz?
ailenizle konuştunuz mu bu konuyu?
Beni evlatlık alan annem ve babam öz gibiydiler hiç hissetmedim duyunca inanamadım. Benım evliyim mutluyum.kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. Üvey annenin iki kızı varmış kızlar kocasından ayrılmış. Birisi çocuğuyla baba evinde oturuyormuş. Maddi olarak iyi değiller ayrıca aile olarakta iyi değiller. Öz kardeşlere gelince bundan bir yıl önce sadece faceten selam yazmış o kadar. İsteseler ulaşabilirler haberleri varmış öle duydum. Bu kişileri ben uzaktan akrabam olarak biliyordum ama görüşmüyorduk. Üvey annenin sesi çıkıyor başka kimseninki çıkmıyor. Ben öz kardeşlerimi merak ediyorum aklıma takılıyor . Onlarda beni aramayınca boşvermek istiyorum ama takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?