- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
teşekkür ederim :)) ama yalancı gibi hissetmek istemıyorum kendımı o yuzden saklama gereği duydum hepAnlıyorum..
İsim konusunu hiç sorun etme. Gamze ismini hiç bilmiyor değilki, seni iki isimli sanıyor ve Ebruyu tercih ediyor. Bu sıkıntı değil.
Fakat ben olsam anlatırım. Aramızda kalmasını özellikle rica eder ve paylaşırım, ağlarım da karşısında, ne olacak ki.. Hayat arkadaşı olacaksınız, şeffaf olman çok doğal.Bu ayıp değil günah değil, senlik bir durum değil.
Mutluluklar dilerim
hiç sanmıyorum hiç yumuşamadım onlara karsı
çarşamba gunuen kadar bşy yapmam lazım
erkek arkadasın ilerdede hayatında duunecegin biri ise acıkla . degilse sacmalık işte de. ki birsürü böyle insan var adı secil anne babası arzu demiş gibi. benim de nufusta yazan ismimle annemlerin söylediği farklı idi kelime benzerdi . ilk esime söylerken zorlanmıstım sonra dedim niye takmısım bunu. oda anlayısla karsıladıneden kımlıkte yazmıyor vs derse?
Âmin inşallahSizi de haklısınız. İnsallah gelecekte çok güzel bir hayat yaşarsınız.
Aile Büyük'leri biliyor sadece ben bunu bilerek büyüdüm çünkü hissettim hissediyorsunuz zor değil kiHiç bir şey yapmanıza gerek yok. Kimliğimi öyle yazdirmislar ama annemler bana bu isimle sesleniyor dersiniz olur biter.
Bende anlatma taraftarıyım ama ileride öğrenirse de bir zahmet anlayışlı olsun.
Kabul ettiğiniz hayat gerçek hayatinizdir. Yalan yok ortada.
Siz nasıl öğrendiniz bunu ve kimler biliyor ?
Hiç tepki göstermedi mierkek arkadasın ilerdede hayatında duunecegin biri ise acıkla . degilse sacmalık işte de. ki birsürü böyle insan var adı secil anne babası arzu demiş gibi. benim de nufusta yazan ismimle annemlerin söylediği farklı idi kelime benzerdi . ilk esime söylerken zorlanmıstım sonra dedim niye takmısım bunu. oda anlayısla karsıladı
Bana neden söylemedin muhabbetine getirir diye çekiniyorumBunu anlatmaktan neden gocunuyorsunuz ki hırsızlık değil sapkinlik değil. Gayet elinizde olmayan bir durum. Öyle vovv büyük kabullenilmeyecek birsey yok sevgiliniz açısından.
Evet sadece öz ailem birkaç kez Gamze dediİnsani derinden yaralayan seyler eger esinizi/nisanlinizi doğrudan ya da dolayli sekilde etkilemiyorsa anlatma zorunlulugu oldugunu dusunmuyorum. Benim gobek adim ebru ama kimlige gecirmemisler deyip gecersin. Aile arasinda da ebru diye cagiriliyorsunuz sonuc olarak.
Düşündüm onu daMahkeme yoluyla ismini degiştire bilirsin gidip başvuru yapıyorsun mahkeme masrafı var sadece bildigim kadarı ile sorun tamamen ortadan kalkar bu şekilde.
Aklıma bir şey takıldı ! Kimlikte ailen olarak kimler yazılı ? Seni dünyaya getirenler mi , yoksa büyütenler mi ? Sanki babanızda degişmesi için onay vermesi gerekiyor gibi birşey kalmış aklımda ...Düşündüm onu da
iki adım olduğunu biliyor ama hep ebru demeyi tercih etti resmin adımın ebru olmadığını görünce bana güveni kırılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?