- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Kuzenim değiştirdi. Yanlis hatirlamiyorsam mahkemeye basvurunu yapiyorsun. Resitsen ve istediğin ad hakaret vs. İçermiyorsa ya da ahlaka aykiri bir anlami yoksa tek celsede değiştiriyorlardı. Ama yine de bir internetten arastir.Sen değiştirdin mi
Çekinecek bişey değil ki...herkes aynı hayatı yaşamaz...anne babamızı seçemiyoruz bizim elimizde değil....Çekiniyorum söylemeye
Değişmeme gerek yok sadece basına diğeri eklense yeterKuzenim değiştirdi. Yanlis hatirlamiyorsam mahkemeye basvurunu yapiyorsun. Resitsen ve istediğin ad hakaret vs. İçermiyorsa ya da ahlaka aykiri bir anlami yoksa tek celsede değiştiriyorlardı. Ama yine de bir internetten arastir.
HaklısınÇekinecek bişey değil ki...herkes aynı hayatı yaşamaz...anne babamızı seçemiyoruz bizim elimizde değil....
Tepkisinden çekiniyorumBu ömür boyu saklayabileceğiniz bir durum değil. Kaldı ki ayıp yada utanılacak bir olay hiç değil. Evlenmeyi düşündüğünüz insana bunu açıklamak durumundasınız.
Onu anladm zaten. Dedgm su ki bak bizim mahallede bi kız vardı kimlikte adı denizdi ama herkes gülcan derdi.Evet ama Ebru yazmıyor kimlikte
Benden Kimliğini sakladın gibi bir durum oluşmasından korkuyorum
Fark etmez aynı işlemler yapılıyor. Dediğim gibi sen bir araştır. Hayatının sonuna kadar aynı karmaşayı yaşama.Değişmeme gerek yok sadece basına diğeri eklense yeter
Bunu bahane etmez de ismim neden başka diye takılabilirBu kötü bir olay degil ki büyükler sizin hayatınïz hakkında çok zor ve büyük bir karar almış, bu sizin bebekken itiraz edeceginiz bir durum deyil . Seven adam böyle konuya takılmaz önemli olan sizsiniz deger verdigi siz olmalsınız . Eger ki bu konuyu bahane edip sizi üzer ise zaten o daha adam olamamıştır yol verin gitsin .
HaklısınFark etmez aynı işlemler yapılıyor. Dediğim gibi sen bir araştır. Hayatının sonuna kadar aynı karmaşayı yaşama.
Ebru nıye yazmıyor demez miOnu anladm zaten. Dedgm su ki bak bizim mahallede bi kız vardı kimlikte adı denizdi ama herkes gülcan derdi.
Yani bi skntı olmaz kı sorgulamaz hem ebru gamze die bilio seni en azndan biri kimlikte yazıo anlatabldm mi
Bende öyle düşündüm hepEvlatlik oldugunu neden soylemek zorundaki kizin anasida var babasida. Canin isterse soylersin, hic bir seye mecbur degilsin.
Anlatmaya korkuyorum işteyok canım ne ilgisi var senin sahte bir profil yaratmadın ki sadece özeline inmedin. içerisinde bulunduğun durumu anlattığında anlayış gösterebilmeli.
Haklısınız ama tepkisinden çok korkuyorumüniversitede yakın bir arkadaşımın ablasıyla soyadı farklı olunca biz durumu anlamıştık. o affetmeyi tercih etmişti. ve 2 anne 2 babası vardı. yanlış buluyorum böyle durumları. ancak yapılmış bir hata bunu örtmek yerine aşmak konuşmak lazım.
sevgilinizle de geleceği paylaşmayı düşünüyorsanız anlatın. bu bir suç değil.
Dert edecek bişey yok değil miBence güven sarsacak bişey yok. Adım bu ama bunu da söylüyorlar dersin.
Türkiyede kim kendi adını kullanıyor ki??
Evlatlık falan olayını da anlamıyorum.
Annen seni doğurmamış ama sanırım bakmış büyütmüş annen odur, babanda emek verendir
Söylemek istemiyorsan söyleme. Ortaya çıkıyorsa da. Böyle açıklarsındurumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?