- 17 Aralık 2015
- 26.981
- 49.295
- 598
Maalesef bulmanız çok zor. Zaten yetimhaneye verdiğinizde bile imzayı attınız mı geri dönüşü yok bir hafta süre veriyorlar sonra ilişkiniz kesiliyor. Haklı olarak onlarda çocuk başka bir aileye evlatlık verildiğinde terk eden aile gelip sonradan biz anne babanız diyip rahatsız etmemeleri, huzurunu bozmamaları adına doğru bir prosedür aslında. Özellikle de bebeklikten bırakıldığında nüfusunda bile olmayabiliyor. Ve size tavsiyem huzurunu bozmayın bence ablanızın. Sizi de anlıyorum merak ediyorsunuz ama herkesin iyi kötü bir düzeni var dertleri var üstüne sizi öğrenmesi kötü hissettirebilir. Daha doğrusu ablanız belkide evlatlık olduğunu bilmiyor sizinle öğrense yıkılabilir. Bende zamanında yetimhaneye verilmişim annem geri almış falan ama öz babamı tanımıyorum mesela babam bunca zaman aramadı bende onu hiç aramadım merakta etmiyorum. Ama babamın akrabaları sosyal medyadan bulmuşlar beni sürekl taciz eder gibi mesaj atıyorlar tanışmak istiyor kimi. Kimi sitem ediyor bu gerçekten güzelim hayatımın afedersiniz içine etmelerine sebeb oldu. Ben hiçbirini görmek istemediğimi yazmaya devam ederlerse şikayet edeceğimi söyledim sustular. O yüzden akışına bırakın derim :)Aile büyüklerinden öğrendiğim kadarıyla 1988-1991 yılları arasında Adana balcalı devlet hastanesinde annem ve babamın ablamızı bırakıp kaçmaları ile ablamızı evlatlık vermişler. Bu konuda anne ve babam asla konuşmuyor. Ben anneannemin vefat etmeden evvel ondan öğrenmiştim bu detayları. Adana balcalı devlet hastanesine ulaştım ancak Adana depreminde evrakların hepsinin kaybolduğunu söyledilernasıl bulabilirim yol yordam gösterebilir birisi var mı? Müge anlıya çıkmak istemiyorum çünkü annem ve babam ayrı ve ailemizde daha bir sürü trajik olaylar yaşandı. Ben devlet memuruyum ve bunların ulu orta konuşulmasını istemiyorum
Of aradığım yorum birde üzerine bir sürü şey eklerdim ama ban yemeyeyimBir cocuklarini birakip kacan o iki vicdansiza hala anne baba diyor musunuz?
Kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz Tek mesaj yazıp çıkıyorlar ziyeretçi olup dıştan okuyorlarİnsan bir girip de bakar açtığı konuya........
Amaç nedir ki?Kafalar değişik işte...Kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz Tek mesaj yazıp çıkıyorlar ziyeretçi olup dıştan okuyorlar
Evet baktım ama ne yazık ki değilBelki hala anne babanizn nufusuna kayitlidir. Soyagaciniza baktniz mi?
Hiç böyle bir dal olduğunu bilmiyordum. Bilgi için teşekkürlerDedektif tutabilirsiniz ama fiyatları nasıl bilmiyorum
Bence pes etmeyin mutlaka bulmaya çalışın. Her insan gerçek ailesini bilmek ister. Belki zor durumdadır destek olursunuz. Belki iyi durumdadır bu saatten sonra kardeş olursunuz. Hiç pes etmeyin. Nüfus müdürlüğünden falan da araştırmayı deneyin. Sosyal hizmetlerle görüşmeyi deneyin. En önemlisi de akrabalara sorun mutlaka. İlla birileri
Sosyal hizmetlere gittiniz mi? Hastaneye yakın olana gidip orayla bir görüşün öncelikle. Ama tarihi daraltmaniz lazım. Biraz daha akrabalarınizi zorlayinTeşekkür ederim desteğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?