Evlatlıktan reddediyorum.

Ben de benzer şeyler yaşadım sana tek diyeceğim yağmurdan kaçarken doluya tutulma...

Ah sagolasin. Kapıdan çıkmak dogru bir karar mi bilmedigim icin hareket etmedim. Cok şükür arkadas cevrem genistir. Teklifin icin cok sagol. Ayni sehirde yasamiyoruz ama iyi geldin teşekkür ederim.

Cok buyuk bir hata yapmadım çok şükür.
Nisanlimla evlenme kararimi onlara danışmadan vermek onlara saymamak gibi gelse de hala asla yanlis bir sey yaptığımı düşünmüyorum. (Nisanlimi cok severler hatta)
5 yaşındayken de 10 yasindayken de aynilardi yalniz tavirlari.

Nisanlim da sizin dediginiz gibi nikah tarihini öne çekelim elimizden geldiğince dedi. Bakalim ne olacak.. insallah önümüzdeki engeller kalkar da mutlu ve huzurlu bur yuva kurarim inşallah..

Bence korkulacak birşey yok zaten seni istemiyorlar ne duruyorsun o evde babam yüzünden 2,5 3 yıl dayımla yaşadım öyle bir şansın yok mu teyzen dayın gibi ailecek kafayı yemişler

git evlen diyoruz da
düşününce o da mantıklı gelmedi
erkek ailesi de normal bakmaz ki evden kaçan kıza
sen yine para kazanıp kendi ayarklarının üstünde durmaya bak...

Aslinda o da var.
Nisanlim arkamda durur biliyorum o güveni veriyor ancak her ihtimale karsi bunu göze almam.
Insallah bir an önce is bulurum da rahatlatırim..

alsınlar başlarına çalsınlar kıymetli evlatlarını

o kadar pohpohladıkları evlat ilk hastane işlerinde cayıyor mu görelim

kim vefalı kim vefasız hayat göstericek onlara hiç merak etme.

sallama hiç bitir okulunu git o evden. işine bak bana çok benziyor durumun.

bu ablalar evlenmemişse kardeşinin gençliğini ve sevgilisini kıskanıp ailede manipülasyon yaparak dolduruyor. bu gördüğüm kaçıncı konu aynı şekilde.

beter olsunlar nası sinirlendim ya

Ah aynen. Göreceğim gercekten. O vefali! evlatlarinin vefasini ben. Çünkü karakteri biliyorum.

Okurken şok oldum ne ablaymıs be ama biraz sabret derim ama ablan evlenmeden baban seni verirmi sevgiline. Birde niye bukadar sevmiyolar neden yani sen ölsen umurlarinda olmayacak sanki yazdiklarindan bunu cikarttim.okurken benim bile zoruma gitti Allah sabır versin sana herşey gönlünce olsun. Inşallah sevdiğin adamla çok mutlu bir yuvan olur

Bence korkulacak birşey yok zaten seni istemiyorlar ne duruyorsun o evde babam yüzünden 2,5 3 yıl dayımla yaşadım öyle bir şansın yok mu teyzen dayın gibi ailecek kafayı yemişler

Yok canim bizim akrabalarda öyle bir durum daha hir gür cikar.
Kalirsam arkadaslarim da kalirim bir süre. Duzenleri bozulmamasi adına sonra kendi evime bakabilirim ancak.

Canim sevgilimle nisanlandik cok şükür.
Nisanlanmamis olsaydim herhalde deli cesaretim olurdu. Simdi herkes birbirini taniyor yüzyüze bakiyor. Degisik bir durum.

Burada öyle çok üye ismi bilmem ezberimde de tutmuyorum sadece itici gelen bir kaç üye ve mesajlarını beğendiğim bir kaç üye var aklımda.

Bu üyelerden biri de sensin.çok mantıklı ve akıllı bir insansın.

Kendin için en doğru kararı vereceğinden eminim.ne yazık ki ailelerimizi secemiyoruz.

Çok teşekkür ederim. Inşallah feraha çıkarım bir sekilde en kisa zamanda.

Ozluk uveylikle alakasi yok. 26 yasindayim ben bildim bileli annem, dedem ve anneannem tarafindan uvey evlat muamelesi gordu. Sadece paraya ihtiyaclari oldugunda ararlardi. Anneannem zaten feci gamsiz bir kadin. 8 aylik cocugu ölurmus durduk yere, annem kardesim öldü diye debelenirmis okenarda örgüsünü orermis.
Mesela nikahim var cagirdik kizim kardeslerin var torun var nasıl geliyim dedi. Ve evlenecek olan ilk torunuyum. Varsa yoksa diger cocuklari hele ki oglu yani dayim yuzune de tukurse bitanesi.

Hic uzulme ve kendini ezdirme, ben anneme senelerce yine de konusuyo diye kizdim. Anne baba olmak bu degil. Dogurmaksa kedi de dogruyo, kopek de...

Diğer konularınıza baktım ablanızı inanılmaz derecede kıskanıyorsunuz kaç kere onla ilgili konu açmışsınız hatta biriyle ciddi düşünerek çıkıyormuş onu da aşağılamışsınız. sınavım vardı diyorsunuz da akşama kadar sınav mı sürüyor ablanızla aynı anda nasıl giriyorsunuz eve akşam. sırf onla çıkmak evde olmuş olmamak için okula ders çalışmaya gitmişsiniz kar varsa evde çalışıp sınava yakın gidebilirdün ailen durup dururken sana kafayı neden taksın 4 kardeş bi seni mi sevmiyorlar saçma değil mi.

Öz anne ve babaniz mi yaninda kaldiginiz aile? Konularinizi okumadim. Neden bu sekilde davraniyorlar bir sebebi olmali. Net bir tavir var sana karsi

Bir tartışmadan konu nasıl reddetmeye kadar geldi? Ne alıp veremedikleri var sizinle? İşe girer girmez ayrı eve çıkın bir daha da gorusmeyin bence. Hemen evlenip evlenmemek size kalmış.

Allah kahretsin ya, kendime ait bir evim olsa da gelip bende kalsan keşke. böyle aile mi olurmuş, yazıklar olsun hepsine.

Kaçmis ol ne fark eder ki kimi dusunuyosun?
Anneni mi?
Babani mi?
Ablani mi?
Yoksa şunun kizi kaçmis diyecek okan toplumu mu?
Hangisi sana huzur verebilir ki? Hicbiri boş konusmaktan baska ise yaramaz.Ayrica babana soyle medeni kanunda evlatliktan reddetme falan yok cok turk filmi izlemis.
Buna dayanarak cami avlusundan falan da alinmis olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…