melis84 bence doğum kontrol hapına bu şekilde değilde evli bayan gözünden bakarsan çok daha doğru olur.çünkü en garanti korunma yöntemi ve kadın içinde erkek içinde en rahat olanı bu.yani kimyasal olması sağlığa zarar veriyor olması falan herkezce zaten biliniyor ama birde bunun evlilikte cinsellik boyutu var...:lepi:bizim çocuğumuz olana dek eşim kondomla korundu..bebek emdiği sürecede ama sonra ikimizde ikinci bir çocuk istemediğimize karar verdik ve rahat bir cinsellik yaşamak istedik dr. hapı önerdi.ve ben 5 yıldır kullanıyorum çok ta memnunummmhihoyyyt...asıl sorun bence ülkemizde halen erkeklerin cinsellikte mutlu olmasının yeterli olup,kadına sadece konu mankeni gibi davranılması...baksanıza kızcağız ilk gece ne yaşayacağını ne yapacağını bilmediği bir adamla evleniyor:1no2:[/QUOTE]
cinselliğini yemişim önce sağlık bayanlar kendine değer vermezse erkekler sonuna kadar yararlanır bu böyle. herkes kendi menfaatini düşünür öncelikle ama kadınlar nedense fedakarlıkta çığır aşmanın eşiğine geliyorlar bazen. cinsellik olmadanda yaşanır ama sağlık gitti mi geri gelmez. elbet vardr başka çareleri spiral taktırılabilir mesela. bilmiyorum kendinize verdiğiniz değerle ilgili diye düşünüyorum aşkımdan ölsem de o hapı bana içiremez kocam açıkçası.
cinselliğini yemişim önce sağlık bayanlar kendine değer vermezse erkekler sonuna kadar yararlanır bu böyle. herkes kendi menfaatini düşünür öncelikle ama kadınlar nedense fedakarlıkta çığır aşmanın eşiğine geliyorlar bazen. cinsellik olmadanda yaşanır ama sağlık gitti mi geri gelmez. elbet vardr başka çareleri spiral taktırılabilir mesela. bilmiyorum kendinize verdiğiniz değerle ilgili diye düşünüyorum aşkımdan ölsem de o hapı bana içiremez kocam açıkçası.