EVLEN-ME

Bir şey olmuş zaten. Mutsuzsun. Daha ne olsun? Birine güvenmeyi denemeyin bence. Güven bir kere kırıldı mı bir daha yerine gelmiyor. Gelen varsa söylesin :)

Ayrıca her insan bir şansı daha haketmez.

Enee ben bunlarin hepsini yasadim bu sozu müsadenle üstüme alındim
İki kez aldatti affetim, yalanlar soyledi affettim, defalarca kez kirdi affetti, guven vermedi 1 gun mutlu 5 gun mutsuz etti yine biseydemedim en sonunda ben sıkıldim deyip bi kac ay sonra baskasiyla evlendi kafami boyle duvara vurasim geliyor nasil boyle aptalliklar yaptigim icin, askin gozu habiden kor.

Merhaba,
Ben de evlenmek istiyorum. Daha çok eltilik sürecini merak ediyorum .
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba canim . .
Benim eltim gibi bir eltin olursa
Vay haline
Kocanın sana aldığı hediyeleri
Bile diline dolar.. "seninki sana şunu şunu aldı benimki hiç almıyor " vs gibi. .
Sürekli kıyaslama yapar
Sen rahatsızlığını söylesen bile
Yüzsüzdür. .

Sadece biraz bekleyip olacaklari gormek istiyorum. Suan cesaret edemiyorum

Herseyin o kadar farkindayim ki. Sadece bir darbe daha bekliyorum ki icimde hicbir acaba kalmasin diye.

Bir şey olmuş zaten. Mutsuzsun. Daha ne olsun? Birine güvenmeyi denemeyin bence. Güven bir kere kırıldı mı bir daha yerine gelmiyor. Gelen varsa söylesin :)

Ayrıca her insan bir şansı daha haketmez.
Kesinlikle guven geri gelmiyor. Simdiki mutsuzlugum bundan. Hem hazmedemiyorum hem bile isteye devam ediyorum ama ya tekrar enayi yerine konarsam ya haberim olmazsa vs bu dusunceler beni tuketiyor. Sadece bekliyorum suan.

Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah saydiginiz ozelliklerin hepsini barindan erkegi bulabilmek denizin dibindeki siyah inciye ulasmak kadar imkansiz gibi siz bulmussunuz o halde tebrikler...

Ailesi kötüyse onun suçu ne ki? deme.
Paranın ne önemi var önemli olan huzur deme.
Seviyorum diye kendinden, isteklerinden, hayallerinden ödün verme.
Bencilce sev.
Kendini daha çok sev.
Sen kendini daha çok severken bile senden vazgeçmeyen adamla evlen.
İste, iste, iste.
İstemekten utanma.

İsteyene istemediğini de verirler.
İstemeyene hiç bir şey vermeyip üstüne alabilirler.

Sana kavuşmasını kolaylaştırma, kolay elde ettiğini kolay gözden çıkarır insan unutma.

Zora sok, borca sok, engeller koy.
Zor kavuşsun ki tepesinde taşısın.
Öyle oluyormuş görmesem inanmazdım valla.

Daha imzayı atmadan seni üzen adamla evlenme!
İmzadan sonrası hep daha beteridir unutma..

Merhaba,
Ben de evlenmek istiyorum. Daha çok eltilik sürecini merak ediyorum .
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Benim eltim politikacı olacak kadın valla.
Mesafeliyiz. Ne severim ne de nefret ederim.
Ama anası iyi yetiştirmiş tebrikler.
İşini bilir, karda yürür iz bırakmaz.

Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah saydiginiz ozelliklerin hepsini barindan erkegi bulabilmek denizin dibindeki siyah inciye ulasmak kadar imkansiz gibi siz bulmussunuz o halde tebrikler...
Amin, Allah herkese mutluluk, huzur versin inşallah.

Ben eşimin ikinci eşiyim. İlk eşi böyle bir aileye, böyle bir adama iki yıl boyunca çile çektirmiş, eşim nereden baksanız 150bin Tl borca girmiş memnun etmek için, gene olmayınca boşanıp kurtulmuş.

Hala o borçları ödüyoruz biz.

Yani aslında benim eşim daha önce bulunmuş, kıymeti bilinmeyip atılmış bir inci.

Günün birinde kendisiyle tanışırsam çok teşekkür edeceğim o kadar huysuz olup adamı elinden kaçırdığı için.

Allah herkeslerin gönlüne göre versin inşallah.

Bende öyle olsam.keske ama o yetenek gerçekten dogustan

Amin. İnsaallah cok mutlu olursun. Ve daim olur mutluluğun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…