Galiba benim de sıkıntımın cevabı bu. Genel memnuniyetsizliğim, acaba mı bakışlarım hepsi ilk okuduğum yerin BDV olmasıBurdaki konular evliyi boşatır. Burayı takip ede ede buluttan nem kapar hale gelmiştimbekar olsam burası yüzünden evlilik karşıtı olurdum neyse ki şuan toparlandım
Kesinliklee... Insan burdaki aldatma konularını okuyunca artık eşinin her hareketini her lafını ölçüp biçiyor herşey gözüne batıyor. İçten içte bir güvensizlik oluyor. Çünkü hepsi erkek hepsi yapabilir gözüyle bakıyoruz. Ama onlar yaptı diye bizim kocalarımızda yapacak değil diye diye kendimi avutuyorumGaliba benim de sıkıntımın cevabı bu. Genel memnuniyetsizliğim, acaba mı bakışlarım hepsi ilk okuduğum yerin BDV olması
Bu alışkanlıktan kurtulunca normale döner miyim?
Canım aynı dertten bende muzdaribim resmen derdime ortak olmuşsun yazacağım şeyleri yazdın vala.. ben her zaman her şeklde suçluyum ve ben herşeyi Allah korkusuyla yaşadğm için sustuğum halde hep ben suçluyum hep ben geri duruyorum onlara ama onlar melekler ben canavarım diye yaklaşmıyormuşum meselaEvlenmeden once size siddet uygulayan birinin bida asla olmayacak yeminine inanmayin bu dayagin ardi arkasi kesilmiyo!sizi siz oldugunuz icin seven adamlarla olun sizi bi kaliba sokmaya calisan dingillerle deyil,kadin erkek esitligine inanan adamlari sevin maca ayagi g..t ayagi! aah canim kiskaniyo beni olaylari evlilikten 1yil sonra boguldum nefes alamiyorum herseye karisiyo yeterle son buluyo !en onemlisi ana baba sevdalisi olan kisiligi oturmamis adamlari secmeyin her halukarda sizi suclu gorecektir cunki anasi babasi birer melek siz kotu kalpli bi canavar oluverirsiniz onlar size laf sokar cahillikten olur siz uslub bozmadan cevap verirsiniz saygisiz, terbiyesiz olursunuz ve ben salak butun bu igrenc huylara sahip asagilik bi mahlukatla evliyim niye mi sevdiim herseyini goz gore gore kabul edip bu cehennemi kendime reva gordum oof Allah kadini hor gorup erkegim diye gezen butun adileri taas etsin insallah
Uyaracak ne var ben anlamadımNiye mi actim bu konuyu ?
Arkadaslar ben evleneli yaklasik 2 yil olacak. Beni uyaran olmadi. Evlilik şöyle şunu yapma diyen olmadi !!
Şimdi evli olup, bekar arkadaşlara tecrübelerini aktarmak isteyen arkadaslar varsa bekliyorum
Peki tavsiye ettiğin bişe warmı biz evlilere ? Yada tecrübe ettiğin?Uyaracak ne var ben anlamadım
İki kere evlendim beni de uyaran olmadı.
Acaba uyarılsa idim iki evlilik yapmaz mıydım
Tavsiye edeceğim birşey yok.Peki tavsiye ettiğin bişe warmı biz evlilere ? Yada tecrübe ettiğin?
Canımmmm yaa ilk dört seçenek zaten car benmkindeemadde 1- er kişisi verdiği sözü tutmuyorsa kaç.
2- aileden biri bişey dediğinde ağzını açmayan adam sana gelince o ağzı açıyosa kaç.
3- anneciğinin ağzının içine bakıyosa kaç.
4- aylar önce yaşanılan şeyleri söylenilen sözleri hala ilk gün ki gibi aklında tutuyorsa kaç.
5- trip atan er kişisinden kaç -ki evlenince asla tahammül edilmiyor.
6- daha önce nişan atmışsa (önce araştır) kaç.
7- etraflarında fazla eş dost yoksa kaç (çünkü o kadar kötü olabiliyorlar ki etraflarında kimse kalmıyor)
8-ne kadar tanırsanız tanıyın sevin aşkından ölün ama araştırmadan evlenmeyin.
evlenmeyin arkadaşlar akıl işi değil bekarlık sultanlık anne evi saray..
bunları genellemeyın lutfenmadde 1- er kişisi verdiği sözü tutmuyorsa kaç.
2- aileden biri bişey dediğinde ağzını açmayan adam sana gelince o ağzı açıyosa kaç.
3- anneciğinin ağzının içine bakıyosa kaç.
4- aylar önce yaşanılan şeyleri söylenilen sözleri hala ilk gün ki gibi aklında tutuyorsa kaç.
5- trip atan er kişisinden kaç -ki evlenince asla tahammül edilmiyor.
6- daha önce nişan atmışsa (önce araştır) kaç.
7- etraflarında fazla eş dost yoksa kaç (çünkü o kadar kötü olabiliyorlar ki etraflarında kimse kalmıyor)
8-ne kadar tanırsanız tanıyın sevin aşkından ölün ama araştırmadan evlenmeyin.
evlenmeyin arkadaşlar akıl işi değil bekarlık sultanlık anne evi saray..
Doğru walla çok haklısın. Sınuötaki herşey karşındaki insanın yaşama tarzıyla gördüğüyle görgüsüyle yaşanmışlıklarıyla alakalı çok haklısın. Bnm anlamadığım herşeyde biz kadınlar neden nasıl suçlu oluyoruz. Herkes herşey hemen kadına yüklüyo bütün sorumluluğuTavsiye edeceğim birşey yok.
Tecrübe ettiklerim de benim yasanmıslıklarımdır.
Evlilik iki kişinin karsılıklı uyumu anlasmasıdır
Ben ya da bir baskası buradan ne dersek diyelim , herkesın kişiliği, aile yapısı, beklentileri, yaşam tarzları , hayata bakışları farklıdır değil mi?
Birseyler tavsiye etmek benim ya da biir baskasının üzerine vazife olmamalı bence.
bunları genellemeyın lutfen
benim eşim nişanlısından ayrılmış ve benim için harika bir eş
bir baskası ıle uyum sağlayamadı ise bu adam evliliği beceremez mi, ne kadar yanlış bir tespit bu..
Nişan atandan kaçacaksanız evlenip boşanmış kadın / erkeği ne yapacaksınız peki?
Canımmmm yaa ilk dört seçenek zaten car benmkindee(( nasıl yapayım nasıl kaçayım kii ilk dördü okuduktan sonra diğer seçenekleri okumaya gerek kalmıyo wala
Aynen wallaha ben iki buçuk yıllık evliyim o gün bugündür aynı yani adam ailesini melek yerine koyuyo beni şeytanla karıştırıyo. En başından naıslsa sonu da öyle canım mmaalesef. Sma erkeklere acımicaksın herşeyi anlatmicaksın ben bunu çok iyi öğrendmmm. Bizim burda derşerki erkeğe iki elini aynı anda göstermiceksib diyevalla daha 5 aylık evliyim. bilseydim ki ailesine toz kondurmayan bi adamla evlenecem 1 dk düşünmeden bırakırdım. hayır adama bişeyleri anlatıyosun anlatıyosun elde var sıfır. kendi ailesini haklı buluyor.
Her elti bir değil ki canım.Merhaba,
Ben de evlenmek istiyorum. Daha çok eltilik sürecini merak ediyorum .
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?