- 30 Eylül 2016
- 131
- 146
- 53
- 38
Valla cogalt dur bosver
Çok teşekkür ederim.Teşekkür ederim, nazara da inanan biriyimdir pek sevmem evliliğimden bahsetmeyi ama buradaki ümitsizliği görünce olumlu bir örnek olmak istedim. İnşallah sizin de son derece huzurlu, mutlu, sevip sevildiğiniz bir evliliğiniz olur.
Bana burdan bakınca mutfak robotu istiyormuş gibi geldi ablacimBen oyle romantik biri degilim. Kriter dediklerim de kafa ve zeka uyumu.
Bilisime merakli olsun mesela.. Romantik olmasin . Oyle mic mic dibimde olmasin. Mesafe ve ozgurluk iyidir.
Kendi isini yapsin, arada benim isimi de yapsin.
Burdan bakinca ben bir okuz/ odun istiyorum gibi duruyor ama aslinda degil.
Bana burdan bakınca mutfak robotu istiyormuş gibi geldi ablacimtanım birebir uyuyor gibi şaka tabii
AhahaMutfak robotunun burcu uymadi bana.
Ay vala çok iyi yazmışsınnn bende aynı dertten muzdaribim. Dewamlı eşime diyorum gidelim bu şehirden diye. Hep bana diyo sen dayanamazsın diye. Meğerse kendi dayanamıyor gidelim dediğim de tek gidemeyiz ailecek gitmemiz lazımmış mış mışşş.. düşün yaniEsiniz olacak kisinin ailesi yoksa evlenin ya da ailesinden oldukça uzakta yasayacaksaniz. O zaman evlilik cok guzell goder bide maddi sıkıntılarıniz olmazsa. Biz aileyle ayni sehirdeydik surekli kavga ediyoduk. Tasindik o sehorden simdi bal kaymagiz.
Ayyyy hiççç deme ya kusasım öyle insanların yüzüne valla. Bile bile yalan söylüyolar ya iyice aptallaşıyolarHobi olarak yine şikayet eder bizm insanimiz evliliginden.
Bide nazar degerdiye sikayet edenler var..
:))) ay wala bncedeeee.. bnm bi komşum vardı annesi çok erken vefat etmiş bi nevi öksüz yetim gbi büyümüş kocası. Kadını görsen yüzüne bakmazsın ahım şahım gzellik boy filan hiçbişe yok. Ama adam kadına aşıkkk.. ev işlerinde bulaşıkta çocuk bakmada herşeye yardmcı maşallahh. Ev aile ana duygularını tadmafığı için hep tattırıyor ve hem de tadıyorBenim bir arkadaşım "bi daha evlenirsem yetimhaneden alacağım" diyordu
Bnce deeee :))Isteyen evlensin isteyen bekar kalsın
Bizene ya
Ay bunu görünce dayanamadim. Kv sine carsaf gosterme konusunda sende bi guzel esini nasil kandirdigini yazmissin . bakire olmadigin halde bakireyim diye kandirmissin ustune ustluk utanmadan yok doktora gidelim inanmiyosan yapmissin smdide gelmis burda ahkam kesiyosun pes valla. Yazik esineAyyyy hiççç deme ya kusasım öyle insanların yüzüne valla. Bile bile yalan söylüyolar ya iyice aptallaşıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?