EVLEN-ME

Genelde zıt kutuplar birbirini çeker, aynı kutuplarda da çok ateşli aşkla yaşanmaz. Birçok kadın bu hatayı yapar, zıt kutupta, kafasının uyuşmadığı kişiye bağlanır.
Sonuç ya evlendiğine pişman olur, yada boşanır. Her türlü hüsran yani.
Ailelerin ve partnerlerin kafa yapıları birebire yakın derecede uymuyorsa sakın evlenmeyin.
(Çok sevdiğim, ağlaklı, müthiş ateşli olmayan bir evliliğim var)
Kafalar uyuşuyor, sevgi de var daha ne olsun :)

Valla cogalt dur bosver

Ben oyle romantik biri degilim. Kriter dediklerim de kafa ve zeka uyumu.

Bilisime merakli olsun mesela.. Romantik olmasin . Oyle mic mic dibimde olmasin. Mesafe ve ozgurluk iyidir.

Kendi isini yapsin, arada benim isimi de yapsin.
Burdan bakinca ben bir okuz/ odun istiyorum gibi duruyor ama aslinda degil.

Çok teşekkür ederim. maşallah diyelim tekrar

Galiba özetle
.evlenmek için evlenmemeliyiz
.eğer bir yola gireceksek "no beklenti no cry" sloganıyla girmeliyiz.
.Hayatımızın merkezine koca kişisini almamalıyız, kendimizi adamamalıyız. onun dışında bir hayatımız ve "karısı" olmak dışında da rollerimiz olmalı.
.pembiş gelin olmamalıyızsjsjjs ay bu yanlış oldu.

Bana burdan bakınca mutfak robotu istiyormuş gibi geldi ablacim tanım birebir uyuyor gibi şaka tabii

Belki eşref saatiyse dua kapıları açıksa falan ben de ilişiğim şuraya:

Zayıf erkek istemiyorum. Biraz fobim var. Minik tatlış bir göbüşü olsun.. küfür veya hakaret uğramayan bir ağız, merhametli vicdan sahibi karakterli eğitimli espirili bir bey

Iki az 40 kere dusunun bence sonra kafanizin etini. Yer durursunuz soylediler dinlemedim yine dinlemez bilirim insan basina gelicek illla ama limon demedi deme :)

Esiniz olacak kisinin ailesi yoksa evlenin ya da ailesinden oldukça uzakta yasayacaksaniz. O zaman evlilik cok guzell goder bide maddi sıkıntılarıniz olmazsa. Biz aileyle ayni sehirdeydik surekli kavga ediyoduk. Tasindik o sehorden simdi bal kaymagiz.

Ay vala çok iyi yazmışsınnn bende aynı dertten muzdaribim. Dewamlı eşime diyorum gidelim bu şehirden diye. Hep bana diyo sen dayanamazsın diye. Meğerse kendi dayanamıyor gidelim dediğim de tek gidemeyiz ailecek gitmemiz lazımmış mış mışşş.. düşün yani

Benim bir arkadaşım "bi daha evlenirsem yetimhaneden alacağım" diyordu
:))) ay wala bncedeeee.. bnm bi komşum vardı annesi çok erken vefat etmiş bi nevi öksüz yetim gbi büyümüş kocası. Kadını görsen yüzüne bakmazsın ahım şahım gzellik boy filan hiçbişe yok. Ama adam kadına aşıkkk.. ev işlerinde bulaşıkta çocuk bakmada herşeye yardmcı maşallahh. Ev aile ana duygularını tadmafığı için hep tattırıyor ve hem de tadıyor

Walla evliliğin bi kuralı yok ki .korkulack bişey de yok. Ne çıkarsa bahtına bu mesele ben 2buçuk yıllık ewliyim. Kocamla deliler gibi kavga da ettik.bülbüller gibi şakıdıkta birbirimize. Ama en sonunda ikimzde anladk ki, hiççççç kmse için hiçççbişey için huzurunu kaçırmayacaksın. Hiçbişey evli karı kocadan daha önmli değil evin huzurundan önmli değil. Bnm kocam tam tasdikli ana kuzusu ve herşeyi birbirine karıştırır. Ve erkekler kaç yaşında olursa olsun çocukturlar ve geçç olgunlaşırlar. Benmki at gözlüğüyle büyümüş ve kmse ayıktırmamış ve ayıktırmıyor da.en basiti kv hiççç öğüt etmez warsa yoksa kendi ve çocukları. Bu yzden kocamı ayıktırmak bana düştü ve Rabbimin yardmlarıyla en azından herşeyin nasl olduğunu anlatbildm ona. En önmlisi görgülü bir aile ve kv ve kp in bilinçli olmalı. Yoksaaaa iş başa biz bayanlara düşüyo. Boşanmanın eşiğinden dönmüş biri olarak yazdm bunlarııı

Ayyyy hiççç deme ya kusasım öyle insanların yüzüne valla. Bile bile yalan söylüyolar ya iyice aptallaşıyolar
Ay bunu görünce dayanamadim. Kv sine carsaf gosterme konusunda sende bi guzel esini nasil kandirdigini yazmissin . bakire olmadigin halde bakireyim diye kandirmissin ustune ustluk utanmadan yok doktora gidelim inanmiyosan yapmissin smdide gelmis burda ahkam kesiyosun pes valla. Yazik esine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…