- 11 Mart 2013
- 33.682
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
allah allahh yaa çok garip valla ben konsantrasyon sorunu yaşıyorum mesela aklıma saçma şeyler geliyor filan senin durum garip acaba vajınada genişlik mi var kiO an aklımda hicbirsey yok. Yani dikkatim dağılmıyor.. fakat boyle olmasina ragmen o anin bir anlami da olmuyor
Cok cok uzuluyorum. Suan bile gozlerim doluyor .bilmem sanki ilişki süreniz az gibi geldi.yani birşeyler yazcamda utanıyorum.yahu istersen ozel den yaz bana bikac tüyo vereyim belki işine yarar.ama bence erkeğe çok iş dusuyor
Ama evlendigim ilk gunden beri boyle.. daha once hicbir birlikteligim de olmadi cinsel anlamda.. ilk esimle bu durumlari yasadim.allah allahh yaa çok garip valla ben konsantrasyon sorunu yaşıyorum mesela aklıma saçma şeyler geliyor filan senin durum garip acaba vajınada genişlik mi var ki
öyle oluyormukiÇok pardon ama , daha önceleri bekarken falan el ile mastürbasyon yapıyoduysanız , çoğu kadın ona alışıp ilişki sırasında haz alamıyormuş veya boşalamıyormuş.
Belkş öyle bir durumdur.
Hamile olmadan once , evlendigim ilk gunlerde de durum ayniydi . Acemilik olabilir diye dusundum . Fakat hala ayni . Yorgunluk derseniz o da yok . Kayinvalidem ilgileniyor cocukla . Ben her turlu kendime vakit ayırabiliyorumBir de emzirme döneminde isteksizlik olur. Gerisinde de hamilelik ve acemilik... Normale dönse hormonlar düzelir mi ki?
onu bende duymuştum etkiliymişöyle oluyormuki
Oyle bir durum da yasamadim . Yasasaydim dediginiz gibi aliskanliktan dolayi olabilirdiÇok pardon ama , daha önceleri bekarken falan el ile mastürbasyon yapıyoduysanız , çoğu kadın ona alışıp ilişki sırasında haz alamıyormuş veya boşalamıyormuş.
Belkş öyle bir durumdur.
ben acemiyim valla konuyu takipteyim bakalım yardımcı olur arkadaşlarAma evlendigim ilk gunden beri boyle.. daha once hicbir birlikteligim de olmadi cinsel anlamda.. ilk esimle bu durumlari yasadim.
evet gerçekten çok zor bi durum bence siz bir psikoloğa görününCok cok uzuluyorum. Suan bile gozlerim doluyor .
Ilk gunden beri böyleyim..
Istek var esime karsi ..
Ama o an olunca tamam nötr bir durum olusuyor bende .
Tabi ki eder.. birliktelik yasamasak bile her gece uyumadan oper . Bende onu operim . Sevgimizi hep dile getiririz. O benim herseyim. Şansım. Keske boyle olmasaydi . Keske birseyler hissedebilseydimPeki eşiniz iltifat ediyor mu ilişki sırasında size? Çok güzelsin seksisin gibi
Hayir hayir hic oyle birsy olmadi..Peki küçüklüğünde bekaret tabusu kafana çok işlendi mi, cinsellik pis kötü gibi düşünceler empoze edildi mi sana?
ben acemiyim valla konuyu takipteyim bakalım yardımcı olur arkadaşlar
Tabi ki eder.. birliktelik yasamasak bile her gece uyumadan oper . Bende onu operim . Sevgimizi hep dile getiririz. O benim herseyim. Şansım. Keske boyle olmasaydi . Keske birseyler hissedebilseydim
Kesinlikle, tutkulu, içten.Öper ama nasıl bi öpücük bu? Tutkulu mu? Seviyorum tarzı değil de arzuladığını vücudunuzu beğendiğini sözlerle ifade eder mi? Bunların ateşlemesi lazım sizi
Siz vücudunuzu beğeniyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?