Evlendigim gunden beri yaşadığım cinsel problem

Benden bu kadar.. uzmana bırakın kendinizi o zaman

Vajina genişliği denilen şey olmalı

Kegel egzersizleri yapın ön sevilmeyi en uzun sürede tutun
Bazen birleşmeyi yasak edin kendinize sadece sevişip bitirin
Ertesi gün çok arzulayın
Birde öyle deneyin bakalım

7 yillik evliyim.sadece bir kere yasadim bu haz alma mevzusunu ondada alkol almistim.Elimi ayagimi nereye koyacagimi sasirdim ve inanilmaz utandim.Konu sahibi insallah cozum bulursun.Ben cozum aramiyorum artik umitsiz vakayim sanki

Askinizda problem yok onu sorgulamayin aglamayin.
Bombos tabirinden yola cikarak soyluyorum vajinaniz genis olabilir once muayene olun sorun.
Eger genis degilse bile kegeli ogrenin gun icinde yapin ve iliski sirasindada uygulayin.

Ya esinizin ki kucuktur ya sizinki genis. Cunku hissedememekten bahsediyorsunuz.
Hani hissetseniz de siz orgazm olmadan bosalsa ya da kuruluk isteksizlik olsa bunlar farkli problemler olurdu, ama sorununuz fizyolojik. Psikolojik degil.

Çok enteresan, acaba ten uyumu mu yok aranızda? Aseksuellik mi diye düşündüm ama eşinizi arzuluyormussunuz. Peki daha önce hiç maturbasyon da mı yapmadınız, o zaman durum ne?

Bir yıllık evlisiniz ve şu an çocuğunuz var, ve siz zaten cinselliğe adapte olamadan hamile kalmışsınız ve sonra da hamilelik psikolojisi ve hormonlarıyla kim bilir ne kadar yol katedebildiniz. Normalde sizin kadar evliler ancak yeni vücudunu keşfetmiş oluyor..

Arkadaşların dediği gibi vajinal genişlikten dolayı olabiliyor.Bu durum karşılıklı olunca size de yansıyor isteğiniz kalmıyordur.Daraltma operasyonları yapıyorlar sanırım.Kadın dogum doktorları ilgilenebilir bu konu Hakkı'nda.

Biz de 2 sene sonunda adapte olabildik eşimle ancak.Siz 1 2 ay normal şartlar altında ilişki yaşamışsınız zaten.1 sene içerisinde de düzene girer.

Bence ön sevişme süresini uzatın. Görev gibi hissetmeyin sizde. Yeni pozisyonlar farklı kıyafetlerle renklendirirseniz sizin de hazır olmanıza yardımcı olacaktır. Ve kegel egzersizlerini uygulayın.

Zaten evlenmişsiniz 2 ay normal sevişip hamile kalmışsınız. Hamile kalınca hormonlardan dolayı zaten isteksizlik oluyo, erkek düzenin bozulmasını istemese de kadının umrunda olmuyor. Sonra lohusalık yaşamışsınız yani hiç rahat kafayla sevişememişsiniz, bi de en istekli zamanlar ilk zamanlar yani. Bence bunları hissetmeniz normal.
Hiçbirimiz yüzde yüz haz almıyoruz.

Bu isin ennn onemli 2 unsuru
1.kendini kasmayacaksin sartlamayacaksin zihnin dolu olmayacak
2 ve on onemlisi POZISYON..
kadin erkek kadar kolay haz alamaz cunku gene olarak uzanir ve bitsede gitsek tarzinda moda girer ses etmesede bu dirumdan iki tarafta verim alamaz surekli ayni sekilde durma her sefer farkli pozisyonlar dene internetten bakabilirsin ve emin ol bu ise yarar sana uygun pozisyonu bulursan is cozulur bunu dene oyle doktora git ben bunu ilk senelerde kesfettim sonrasi hersey daha iyi oldu

-Kendini sonuca odaklama. "Acaba bu sefer olacak mı" diye düşünme.. Olmasada keyfini çıkartayım diye düşün..
-Mükemmeliyetçi olma, vücudunun kusursuz olması gerekmez. O an aklında "acaba şuramı beğeniyor mudur, acaba şuan güzel olduğunu düşünüyor mudur" diye düşünme..
-İlişkiyi yöneten olan, en azından kendini keşfedene kadar.. En çok hangi pozisyonda zevk aldığını öğrenmeye çalış.
-Taklit yapma :) Zevk alıyormuş gibi davranma.. Eşini kandırırsın ama kendini kandıramazsın..
-Ve son olarak ben okumadım fakat bu tür konularda çok önerilen bir kitap var: Yaşasın Orgazm.. Kendinizi keşfetmeniz adına faydalı olabilir..

sensiz__asla123
yazdıklarına kesinlikle katılıyorum son cumle hariç

3 aylık evliyim bende aynıyım cnm üzülme
Evlenmeden önce çok güzel farklı bişey sanmıştım ama öyle değilmiş Bazen bitse de gitsek diyorum hiç birşey hisssetmiyorum ( acıdan başka )
Hele banyo olayı olduğu için hiç gözüm almıyor. Benimde eşim elinden geleni yapıyor ama onda bile sıkılıyorum.
Yeni kadın doğum doktoruna gittim miyomum vardı doktor her hastayla 5 dk ilgileniyor birde kalkıp bu durumu anlatsam sanırım hemşire kovalar beni

Iyi de kadınların vücudunu tanimasi neden hoşlanıp hoslanmadigini anlaması uzun bi süreç.
Siz zaten evlenmiş hop hamile kalmissiniz e hamilelikte isteksizlik normal zaten.
E şimdi de lohusalik emziren kadın psikolojisi vs.
Benim doğum yaptıktan sonra 1 yıl istek duymayan arkadaslarim var mesela.
Bence biraz zamana ihtiyacınız var.
Bir de farklı yöntemler deneyebilirsiniz belki masajlar farklı yerlerde denemek birlikte erotik film izlemek gibi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…