düğüne yakın bu konuyu detaylıca konuş hatta görümcen kaynın vs onlarıda topla bi yemek ortamında dillendir, vur ensesine al lokmasını bi kız sanmasınlar seni, burda romantik laflar edenlerde çıkabilir ama iş başa düşünce insan bıkabilir, kendi annenden babandan usandığın zamanlar oluyo off diyosun, bi bayram seyran muhabbetini düşün örneğin aaaa büyükler kimde mercanda hadi hurra mercana gidelim sabahın köründ
Aslında en başta bana öyle söyledi erkek ark.. Karşılıklı ya da altı üstlü iki daire olur demişti öyle çok güzel de ev alacak bide iki ev birden alınır mı mümkün değil.. Ya bizle ya memlekette kalcaklar bu durumda
Sorun yaşamaktan korkuyorum. Annesi ve babası 70 yaşında. Yaşlı oldukları için yanlız bırakmak istemiyo. Burada birçok konu okuyorum herkes neler yaşıyo. Bende sorun yaşamak istemiyorum zaten çalışıcam diyorum gündüz evde olmıcam ama ne kadar rahat ederim evde kaynana kayınpeder. Acaba diyorum ebeveyn banyolu yatak odası olan bir evde oturursam tv mi de odama koyup rahat eder miyim,çünkü ben kayınpederimin yanında nasıl rahat oturacağımı bile düşünüyorum. napsam ki? Annesi babası sonuçta bakma da denmez,annesi zaten rahatsız işini gücünü zor yapıyo. Ben de isterdim kocamla evimde başbaşa oturayım. Bizimle kalacak olmaları %50 ihtimal memleketlerini bırakıp gelmek istemeyebilirler de inş öyle olur..
iki ev almak zor olabilir ama en baştan şartını koşman lazımm hani aynı evde oturmanız gibi bir ihtimal olmamasını bilirse ona göre çözümler üretir erkek arkadaşında tabiki kesinlikle istemiyorsan ona göre belki muhit değişir yada 4 kişilik büyük bir ev değilde küçük 2 ev alınır eğer illaki ev alınıcaksa istenirse çözüm üretilir yani yeterki senin kararlı olduğun u bilsin...haaa sevgilinde diyorsa ailemle oturmazsan olmaz bu iş diye demekki kendine eş değil ailesine bakıcı arıyordur burdada karar senin tabiki....
yaşlılar ama peki şimdi kim bakıyor onlara? diğer çocuklarında mı kalıyorlar en merak ettiğim bu
Şu an erkek ark annesi babası üçü yaşıyo ve herşeylerini erkek ark yapıyo alışveriş getir götür faturalar vs..
yeni evli olacaksınız. özel anlarınız olacak. onların varlığını hissederek rahat yaşayamayabilirsiniz bazı şeyleri. kaldı ki ilk zamanlar birbizirnize alısma süreci.
kimse ailesinden vazgecmez ya da bir kenara atılmasını istemez . ama tek evlat değilmiş nişanlınız bence nişanlınızın kardeşleri bir süreliğine kendilerine alsınlar. ya da dönüsümlü bakın. onların düsünmesi lazım bir yerde de ama şimdi insanlar o kadar tuhaf ki rahatları bozulmasın isterler. bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali lafını bile acmazlar.
anneannemin bir sözü vardır : bir ana 7 evladına bakar da 7 evlat bi analarına bakamaz , ahh yavrucum derdi..
------
bir de aksiler mi huyları nasıl bunlar da önemli .madalyonun diger yüzü.
alışverişti faturaydı onlar dışarıdanda yapılabilir. yemekti bulaşıktı ütüydü temizlikti onlarıdamı erkek ark. yapıyor
Ev işini annesi yapıyo yavaş yavaş bi de yakınında kızı oturuyo o gidiyo hergün yanlarına yardımcı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?